Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

kızlar bugün hiç katılamadım size.. epey yoğundum

akşamdan beri feci şekilde kasık ağrılarım var.. içim bi tuhaf...galiba hastalanıcam ben..

kim bilir belki yarın belki yarından da yakın ... :a015:

peki ne zaman test yapacaksın yada yapacakmısın bsbirkin daha önce hiç hamile kaldınmı sen?

yok cnm kalmadım bu 5. denemem bnm ama ilk kez klomen kullandım
ayın 18inde gel dedi dr o zmöna kadar adet olmazsam gebelk testi yapacakmış
peki sen??

kızlar ben geldim hu huu.. :lepi:

bugün son günüm duyduk duymadık demeyin, boş durmayın dua edin hadi bakim yerimseniben

aysenik senide ekledim arkadaşım.. ilave etmemiz gereken birşey varsa söyle olur mu :)

Canımcımm çok sağol, içim rahatladı birazcık, 6 aydır okumadıyım sayfa kalmadı nerdeyse, ne kadar tazlı bizim bebişlerimiz , bi türlü gelemediler Prolaktin seviyem 36 , adetlerim düzensizdi yani özellikle biz bebiş düşünmeye başladık 12, 15 gün gecikti, Onun için verdi sanırım farlutalı , Adetimin 5. günü de klomen kullanacagım henüz gelmedi . Kontrole gittiğimde soracaım canım yumurtalarım gelişmiyormu diye .Adet olup bittikten sonra kullanayım doğal takviye diyordum bende .

eftalyacım stres oldun demekki aynı benim geçen ay yaşadığım durum ondan gecikti . üzülme arkadaşım yaa napalım kısmet dicez geçicez. çok iyi anlıorum gecikme olunca insan kesin gözüyle bakıo daha büyük hayal kırıklığı peki doktor bişey demedi mi adetinin gelmemesiyle ilgili
gıymatlım hadi bakalım hayırlı haberlerle gel buraya ben de anca girdim bugün sabahtan beri çalışma vardı sokakta elektrikleri kestiler gene ben de dışarı çıktım sıkıldım.. bu arada benim adet tarihim 22 si olcak canım çünkü bu ay 13. günde yumurtlama oldu. erken benim için aslında 15te falan olurdu o yüzden o da öne kaydı

smallangel senin adetin ne zaman olacak arkadaşım.. benimde bu ay kısmet olmadıysa klomen kullanacağım inş gerek kalmaz hiç birimize..

arkadaşlar ben bu gün regi oldum.....bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum...bana yardımcı olur musunuz ben doktora ne zaman gideyimmm

kızlar bugn kan testi yaptırdım maalesef negatif coküzüldümcokk... senağlama

eftalyaaaa canım hakkımızda her zaman hayırlısını istiyoruz değil mi.. Mevlam böyle uygun gördüyse kim bilir ne hikmetler gizlidir.. biz o ince ayrıntıları sabırla karşılayamıyoruz ne yazık ki..
şimdi böyle konuşmak kolay tabi, bugün benimde son günüm.. bende aynı sonucu yaşadığımda aynı duyguları hissedip üzülürüm.. ..
seni çok iyi anlıyoruz hepimiz gülüm..
Güzel Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı, en hayırlı vakitte versin inşaAllah hepimize... :Saruboceq:

arkadaşlar ben bu gün regi oldum.....bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum...bana yardımcı olur musunuz ben doktora ne zaman gideyimmm

arkadaşım bende 5. gün gitmiştim.. doktor 11. gün gel yumurtalar hareketlendimi bakalım dedi..
eğer ilaç kullanmaya başlamayacaksan (klomen v.s) 5. gün gitmek normal galiba.. bildiğim kadarıyla 3. gün hormon tahlili gibi şeyler yapılıyor.. onları yaptıracaksan dikkate alabilirsin yerimseniben

aminn canım ya insallah artık karar verdim bu ay kendi haline bırakıcam cünkü dinlenmem lazımartık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…