Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım ya ama bugün daha iyi gibi kasıklarım sen ne zaman iğneyi vuruldun ben perşembe günü akşam vuruldum iğneyi peki ilişki ne zamanlar oldu siizin
Merhaba kızlar, yeni üye sayılırım. kısaca bende anlatayım hikayemi. 6 ay önce çalışmalara başladık ama sonuç alamadık. Birde denemeye başlayınca adet düzensizliğim başladı ve dr. a gittim prolaktin seviyem 36 çıktı. Dr sadece doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullan diye. Sinir oldum yumurtlamayı sağlayıcı ilaç verseniz dedim yok dedi. Bende o sinirle özel hastaneye gittim . Alttan muanye oldum yumurtlaman olmuyor kendini çok iyi tanımışsın dedi .Sırayla farlutal , dostinex ve klomen verdi . Şimdi benim kafam karıştı adet oluyorsam neden yumurtalarım olmuyor. Bilginiz varmı yada benim gibi olan varmı ? Çok büyük sorun mu dedim hayır ilaçları kullanın dedi dr. 10 güne kadar adet olacagım
kızlar nasılsınız.. ben bugün evde yoğumun..
yarın son günüm. bi gün kaldı bekliyorum bakalım..
eftalya sende durumlar nasıl. hiç anlatmıyorsun aşk olsun..
merhaba kızlar klomen kullanıyorum bu ay 2.ayım dr.adetin 13.günü gel dedi yumurta olusmusmu ona bakıcak sanırım ama ben korkuyorum nasıl bakacak alttan ultrasonlamı.idrar kesen dolu olarak gel dedi normal ultrasonda idrar kese dolu olması lazım bılgılendırırmısınız.
cevabın için tesekkur ederim canım insallah dedıgın gıbıdır ustten bakar peki alttan ultrason herhangi bi acı agrı oluyomuevet yumurtalra alttan bakılıo ama her doktor farklı bakıyor idrar kesen dolu olarak gel dediyse üsten bakıcaktır büyük olasılıklaa
gıymatlım sanada yumurta çatlatma iğnesi vuruldumu adetinemi bir günün kaldı senin