Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

chabliss canım bende hayırlı haberlerle gelmeyi çok isterim fakat gidişat öyle görünmüyor, kıpır kıpır karnım.. hatta arada bi wc ye gidip kontrol ediyorum, oldum sanıyorum.. o kadar tuhafım yani.. bilmem artık sonuç ne olur bilmiyorumkismile

inş bebiştir cnm yaa

aminn canım ya insallah artık karar verdim bu ay kendi haline bırakıcam cünkü dinlenmem lazımartık....

dinlen tabi güzelim.. hem ruhen hem bedenen buna çok ihtiyacın vardır.. bu seferde ben başlıcam galiba ilaçlı takibe .. artık sizde bana yardımcı olacaksınız tecrübeli hanımlar olarak..

dinlen tabi güzelim.. hem ruhen hem bedenen buna çok ihtiyacın vardır.. bu seferde ben başlıcam galiba ilaçlı takibe .. artık sizde bana yardımcı olacaksınız tecrübeli hanımlar olarak..

,nsallah cnm seninde hakkında hayırlısı neyse o olsunn inş sana gelmiştir bebişin bu ay benim ilac kullanmamda hersey cok iyiydi sadece rahim duvarım inceydi ben ondan belki tutunamadı diye dğşğnğyorum neyse bundada vardır bi hayır napalım

kan testi mi yapacak cnm

sanırım cnm

progestan kullanmadınmı cnm o rahim duvarını kalınlaştırıp bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyomuş ben iğneden sonra kullanmaya başladım 4 gün daha içicem sonra 3 gün beklicem çünkü bebek yoksa adeti getirirmiş oilaç

cnm adet ve bebiş belirtileri pek ayırt edilemezmiş inşşşş bebiştir...

eftalyacım ilaç kullanmakta kararsızsan , istersen biraz bekle canımcım.. benim önceki hamileliğimde 11 gün geçtikten sonra dra gitmiştim ve beta hcg daha çok düşüktü.. hatta dr dedi ki bi kaç gün önce gelseydin kanda da çıkmazdı.. geç döllenme olmuş gibi dedi..
sende sabret bakalım cnm.. ama yinede sen bilirsin.. seni etkilemek istemem

arkadaşım bende senin gibi yumurtlamanın 17. günü progestana başladım dr öyle söyledi o günden beri içiyorum.. doktor adetr olursan bırak dedi.. adete kadar iç dedi.. erken adete sebep olsaydı benim şimdi olmuş olmam gerekirdi dimi bilmiyorumkismile

cnm bende yumurtalarıma bakıldıktan sonra doktorum rahim duvarımı ince gördü ve bana estrofem verdi evet kalınlastı sonra rahim duvarımama belki gec baslandı bilmiorumm

eftalya bi dahaki sefere aklında olsun arkadaşım sende progestana başla istersen.. ben rahim duvarını kalınlaştırdığını bilmiyordum.. sadece bebeğe uygun bi ortam hazırladığını okumuştum.. demek ondan öyleymiş he.. yerimseniben

valla cnm ben doktorun yalancısıyım bana 10 gün iç ilacı dedi 3 gün bekle eğer adet olmuyosan 3 günün sonunda hamileisndir demek ve yanıma gel ozmn dedi..

valla cnm ben doktorun yalancısıyım bana 10 gün iç ilacı dedi 3 gün bekle eğer adet olmuyosan 3 günün sonunda hamileisndir demek ve yanıma gel ozmn dedi..

yani adeti geciktiriyormuymuş, erken mi başlatıyormuş.. ben orasını karıştırdım galiba bilmiyorumkismile

cnm bende yumurtalarıma bakıldıktan sonra doktorum rahim duvarımı ince gördü ve bana estrofem verdi evet kalınlastı sonra rahim duvarımama belki gec baslandı bilmiorumm

bsbirkin cnm sen ne ilacıkullandın?

ben kloemen ve pergnyl iğnesi oldum cnm artı glukofen ve progestan kullanıyorum ha bide coraspirin ve folik asit
artık hap yutarken midem bulanıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…