eftalyacım stres oldun demekki aynı benim geçen ay yaşadığım durum ondan gecikti . üzülme arkadaşım yaa napalım kısmet dicez geçicez. çok iyi anlıorum gecikme olunca insan kesin gözüyle bakıo daha büyük hayal kırıklığı peki doktor bişey demedi mi adetinin gelmemesiyle ilgili
gıymatlım hadi bakalım hayırlı haberlerle gel buraya ben de anca girdim bugün sabahtan beri çalışma vardı sokakta elektrikleri kestiler gene ben de dışarı çıktım sıkıldım.. bu arada benim adet tarihim 22 si olcak canım çünkü bu ay 13. günde yumurtlama oldu. erken benim için aslında 15te falan olurdu o yüzden o da öne kaydı
chabliss canım bende hayırlı haberlerle gelmeyi çok isterim fakat gidişat öyle görünmüyor, kıpır kıpır karnım.. hatta arada bi wc ye gidip kontrol ediyorum, oldum sanıyorum.. o kadar tuhafım yani.. bilmem artık sonuç ne olur bilmiyorumkismile
aminn canım ya insallah artık karar verdim bu ay kendi haline bırakıcam cünkü dinlenmem lazımartık....
son 8 güüm eğer 18ine kdr adet olmazsam gebelik testi ypcak dr
gıymatlım doktor farlutal verdi acaba kullansammı beklesemmi yaa:bbo:
dinlen tabi güzelim.. hem ruhen hem bedenen buna çok ihtiyacın vardır.. bu seferde ben başlıcam galiba ilaçlı takibe .. artık sizde bana yardımcı olacaksınız tecrübeli hanımlar olarak..
eftalyacım senin adetin başlamadı yani öyle mi
inş bebiştir cnm yaa
kan testi mi yapacak cnm
,nsallah cnm seninde hakkında hayırlısı neyse o olsunn inş sana gelmiştir bebişin bu ay benim ilac kullanmamda hersey cok iyiydi sadece rahim duvarım inceydi ben ondan belki tutunamadı diye dğşğnğyorum neyse bundada vardır bi hayır napalım
ah be gülüm kaç gündür hiç böyle kıpırtılar yoktu.. tabi onun için adet olacakmışım gibi hissediyorum.. bebek midir ki.. Allah bilir.. pekte heveslenmemeye çalışıyorum ki çökmeyim görünce :1ninca:
,nsallah cnm seninde hakkında hayırlısı neyse o olsunn inş sana gelmiştir bebişin bu ay benim ilac kullanmamda hersey cok iyiydi sadece rahim duvarım inceydi ben ondan belki tutunamadı diye dğşğnğyorum neyse bundada vardır bi hayır napalım
sanırım cnm
progestan kullanmadınmı cnm o rahim duvarını kalınlaştırıp bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyomuş ben iğneden sonra kullanmaya başladım 4 gün daha içicem sonra 3 gün beklicem çünkü bebek yoksa adeti getirirmiş oilaç
cnm adet ve bebiş belirtileri pek ayırt edilemezmiş inşşşş bebiştir...
sanırım cnm
progestan kullanmadınmı cnm o rahim duvarını kalınlaştırıp bebek varsa tutunmasına yardımcı oluyomuş ben iğneden sonra kullanmaya başladım 4 gün daha içicem sonra 3 gün beklicem çünkü bebek yoksa adeti getirirmiş oilaç
cnm adet ve bebiş belirtileri pek ayırt edilemezmiş inşşşş bebiştir...
arkadaşım bende senin gibi yumurtlamanın 17. günü progestana başladım dr öyle söyledi o günden beri içiyorum.. doktor adetr olursan bırak dedi.. adete kadar iç dedi.. erken adete sebep olsaydı benim şimdi olmuş olmam gerekirdi dimi bilmiyorumkismile
valla cnm ben doktorun yalancısıyım bana 10 gün iç ilacı dedi 3 gün bekle eğer adet olmuyosan 3 günün sonunda hamileisndir demek ve yanıma gel ozmn dedi..
cnm bende yumurtalarıma bakıldıktan sonra doktorum rahim duvarımı ince gördü ve bana estrofem verdi evet kalınlastı sonra rahim duvarımama belki gec baslandı bilmiorumm
bsbirkin cnm sen ne ilacıkullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?