- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 37
e pes yani.. git al da sende kurtul bizde kurtulalım gız bacım aaaaalkisalkisalkis
canım bende hiç belirti yokkiinapcamı sasırdımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
e pes yani.. git al da sende kurtul bizde kurtulalım gız bacım aaaaalkisalkisalkis
canım bende hiç belirti yokkiinapcamı sasırdımmm
kızlra test yaptım simdi negatif maalesef
eftalya hemen test yapıosun bizi de daha fazla çatlatmıosun meraktan çok sevindim yaa hadi inşallah
gıymatlım valla anlamadım ben bu işi. gittim işe dediler senin daha bir hafta vaktin varmış ne işin var git tatil yap dediler şaşırdım kaldım öbür pazartesiye kadar sizlerleyim gene gündüz sonrası allah kerim.
yarın sabah kahvesi mi yapsak acep
kızlra test yaptım simdi negatif maalesef
canım nasıl bi bilgi vereceğim 3 aydır klomen tedavisi gördüm ve şu an yumurta çatlatma iğnesi vuruldum...
sağda ve solda 2 tane 20 mm olmuştu bi tane daha vardı ama o biraz daha küçüktü sence 2 tane iyimi?
günaydın kızlarrr herkese hayırlı sabahlar kaydirigubbakcemile2
sağda ve solda 2 tane 20 mm olmuştu bi tane daha vardı ama o biraz daha küçüktü sence 2 tane iyimi?
kızlar gelemedim yaaa sabahtan bi işim çıktı çarşıya gitmek zorunda kaldım nasılsınız bakalım gıymatlım kaç günün kaldı senin. benim dün akşam hissettim sancım oldu bugün sabah da uzayan akıntı geldi 13. günüm bugün. ama kararsızım ben şimdi işyerinde aday memuır olcam ya ilk aydan hamile kalırsam diye de korkuyorum riske atmak olabilir işimi yani acaba değerlendirmesek mi bu günleri yardım edin bana çok kafam karışık