Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki ne zaman test yapacaksın yada yapacakmısın bsbirkin daha önce hiç hamile kaldınmı sen?
((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))
İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi
Eftalya22___________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. Takibi ________________Serephone______________________5 Haziran
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________10 Haziran
GIYMATLIM________Yum. normal-Sperm ölçülecek________Yum. Takibi_________________coraspin-Elevit-Progestan_________10 Haziran
gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran
bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________22 Haziran
aysenik____________yum.normal_______________________Yum. Takibi_________________Klomen_________________________22 Haziran
Chabliss___________Yum.normal_sperm ölçülecek_________Genel Takip ______________?????????????????????__________25 Haziran
Halev______________PKO - Sperm düşüklüğü______________Yum. Takibi_________________Folic plus_______________________28 Mayıs (son adet)
canım öncelikle hoşgeldin allah yardımcın olsun. bana kalırsa yumurtlaman olmuyor dediği doktorunun yumurtalar gelişip çatlamıyor büyümeden de adet oluyorsun ve büyümemiş yumurtaları atıyorsun bana kalırsa.tabiki benimki sadece tahmin. bu arada farlutal söktürücü bir ilaç.adet olamadın da mı verdi doktor. adet olamadıysan ve söktürücü verdiyse daha da mantıklı yumurtalarının gelişmiyor olması. klomen kullanınca zaten muhtemelen çok sayıda gelişen yumurtaların olcak ve üstüne de çatlatıcı iğne yapıcak onları çatlatmak için. bence de çok büyük bir sorun değil ilaçla hallolmayacak birşey değil. hatta burda bir topic var bunun doğal yolu için. bal çörekotu tarçın diye arat bu karışım yumurtaları baya geliştiriyor ve çatlatıyor. doğal takviye de yapmış olursunolumunekankayizsmile
Canımcımm çok sağol, içim rahatladı birazcık, 6 aydır okumadıyım sayfa kalmadı nerdeyse, ne kadar tazlı bizim bebişlerimiz , bi türlü gelemediler Prolaktin seviyem 36 , adetlerim düzensizdi yani özellikle biz bebiş düşünmeye başladık 12, 15 gün gecikti, Onun için verdi sanırım farlutalı , Adetimin 5. günü de klomen kullanacagım henüz gelmedi . Kontrole gittiğimde soracaım canım yumurtalarım gelişmiyormu diye .Adet olup bittikten sonra kullanayım doğal takviye diyordum bende .
teşekkür ederim gıymatlım inş.hamiş kalırızda listede kimse kalmaz
arkadaşlar ben bu gün regi oldum.....bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum...bana yardımcı olur musunuz ben doktora ne zaman gideyimmm
kızlar bugn kan testi yaptırdım maalesef negatif coküzüldümcokk... senağlama
arkadaşlar ben bu gün regi oldum.....bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum...bana yardımcı olur musunuz ben doktora ne zaman gideyimmm
eftalyaaaa canım hakkımızda her zaman hayırlısını istiyoruz değil mi.. Mevlam böyle uygun gördüyse kim bilir ne hikmetler gizlidir.. biz o ince ayrıntıları sabırla karşılayamıyoruz ne yazık ki..
şimdi böyle konuşmak kolay tabi, bugün benimde son günüm.. bende aynı sonucu yaşadığımda aynı duyguları hissedip üzülürüm.. ..
seni çok iyi anlıyoruz hepimiz gülüm..
Güzel Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı, en hayırlı vakitte versin inşaAllah hepimize... :Saruboceq: