Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

aynen canım ya ama bugün daha iyi gibi kasıklarım sen ne zaman iğneyi vuruldun ben perşembe günü akşam vuruldum iğneyi peki ilişki ne zamanlar oldu siizin

aynen canım ya ama bugün daha iyi gibi kasıklarım sen ne zaman iğneyi vuruldun ben perşembe günü akşam vuruldum iğneyi peki ilişki ne zamanlar oldu siizin

bnm halen ara aRA ağrıyo
2sinde iğne oldum o akşam ve ondan sonraki 4 gün ilişki oldu son iki gündür olmadı yani senin nasıl oldu??

yani bende senden bi gün önce vurulmuşum bende çrş akşamı vuruldum

Merhaba kızlar, yeni üye sayılırım. kısaca bende anlatayım hikayemi. 6 ay önce çalışmalara başladık ama sonuç alamadık. Birde denemeye başlayınca adet düzensizliğim başladı ve dr. a gittim prolaktin seviyem 36 çıktı. Dr sadece doğum kontrol hapı verdi 3 ay kullan diye. Sinir oldum yumurtlamayı sağlayıcı ilaç verseniz dedim yok dedi. Bende o sinirle özel hastaneye gittim . Alttan muanye oldum yumurtlaman olmuyor kendini çok iyi tanımışsın dedi .Sırayla farlutal , dostinex ve klomen verdi . Şimdi benim kafam karıştı adet oluyorsam neden yumurtalarım olmuyor. Bilginiz varmı yada benim gibi olan varmı ? Çok büyük sorun mu dedim hayır ilaçları kullanın dedi dr. 10 güne kadar adet olacagım

canım banada perşembe günü iğne vuruldu cuma ve pazar iliişki dedi diğer günler size kalmış dedi biz yinede yapıyoruz günaşırı

canım öncelikle hoşgeldin allah yardımcın olsun. bana kalırsa yumurtlaman olmuyor dediği doktorunun yumurtalar gelişip çatlamıyor büyümeden de adet oluyorsun ve büyümemiş yumurtaları atıyorsun bana kalırsa.tabiki benimki sadece tahmin. bu arada farlutal söktürücü bir ilaç.adet olamadın da mı verdi doktor. adet olamadıysan ve söktürücü verdiyse daha da mantıklı yumurtalarının gelişmiyor olması. klomen kullanınca zaten muhtemelen çok sayıda gelişen yumurtaların olcak ve üstüne de çatlatıcı iğne yapıcak onları çatlatmak için. bence de çok büyük bir sorun değil ilaçla hallolmayacak birşey değil. hatta burda bir topic var bunun doğal yolu için. bal çörekotu tarçın diye arat bu karışım yumurtaları baya geliştiriyor ve çatlatıyor. doğal takviye de yapmış olursunolumunekankayizsmile

kızlar nasılsınız.. ben bugün evde yoğumun..
yarın son günüm. bi gün kaldı bekliyorum bakalım..

eftalya sende durumlar nasıl. hiç anlatmıyorsun aşk olsun..

merhaba kızlar klomen kullanıyorum bu ay 2.ayım dr.adetin 13.günü gel dedi yumurta olusmusmu ona bakıcak sanırım ama ben korkuyorum nasıl bakacak alttan ultrasonlamı.idrar kesen dolu olarak gel dedi normal ultrasonda idrar kese dolu olması lazım bılgılendırırmısınız.

kızlar nasılsınız.. ben bugün evde yoğumun..
yarın son günüm. bi gün kaldı bekliyorum bakalım..

eftalya sende durumlar nasıl. hiç anlatmıyorsun aşk olsun..

cnm hala adet olmadım ben bekliyorum sabah kan testine gidicemm sende ne var ne yok yaptınmı test bi belirtin varmı?

evet yumurtalra alttan bakılıo ama her doktor farklı bakıyor idrar kesen dolu olarak gel dediyse üsten bakıcaktır büyük olasılıklaa

gıymatlım hadi bakalım beklioruz heyecanla kolay gelsin sana
eftalya hamilesin galiba şaka maka inşallah hadi.. kan testi en iyisi bu kadar gün gelmediyse çok meraktayım hemen haberdar et bizi

evet yumurtalra alttan bakılıo ama her doktor farklı bakıyor idrar kesen dolu olarak gel dediyse üsten bakıcaktır büyük olasılıklaa
cevabın için tesekkur ederim canım insallah dedıgın gıbıdır ustten bakar peki alttan ultrason herhangi bi acı agrı oluyomu

sana ben cevap vereyim canım üstende baksa altttan da ultrasonla baksa bi acı duymuyosun ama kendini kasmaaa kastıkça ağrıdıını hissedersinn

bence alttan yada üstten çok farketmiyo alttan bakınca bir anlık bir irkilme soğukluk hissediyo insan ama kendini kasmassan hiç bir acı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…