Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

eftalya hemen test yapıosun bizi de daha fazla çatlatmıosun meraktan çok sevindim yaa hadi inşallah
gıymatlım valla anlamadım ben bu işi. gittim işe dediler senin daha bir hafta vaktin varmış ne işin var git tatil yap dediler şaşırdım kaldım öbür pazartesiye kadar sizlerleyim gene gündüz sonrası allah kerim.
yarın sabah kahvesi mi yapsak acep

canım hemen umutsuzluğa düşme erken daha sonuçta bekle bakalım. ama çok da kasma kendini adet olmıyım diye demiştim sana ondan da gecikiyo bazen hayırlısı olsun hakkında tatlım

chablis bi hafta daha bizimsin .. .. üzülürsekte sevinirsekte heyecanlarımızı paylaşırsın artık..yarın sabah kalvaltıyadan sonra kahve buluşması yapalım o zaman

kızlra test yaptım simdi negatif maalesef

eftalya canımbiliyormusun benim düşükle sonuçlanan hamileliğimde 6 gün geçtikten sonra test yapmıştım. yine bile 2. çizgiyi zor zahmet gördük..
bazı kişilerde çok erken belli olabiliyor ama senin beta hcg hormonun ağır yükseliyor olabilir.. hemen kesin düşünme gülüm :teselli:

canım nasıl bi bilgi vereceğim 3 aydır klomen tedavisi gördüm ve şu an yumurta çatlatma iğnesi vuruldum...

sağda ve solda 2 tane 20 mm olmuştu bi tane daha vardı ama o biraz daha küçüktü sence 2 tane iyimi?

slm arkadaşım, yumurtan gayet guzel buyumuş bence 16 mm ve sonrası iyi sayılıor.peki senin daha onceki klomen kullanışında yumurtalar yine boyle buyuduğu halde gebelik oluşmadımı yoksa bu kadar buyumemişlermiydi.birde gunde 1 mi 2 dozmu verdi doktor?

sağda ve solda 2 tane 20 mm olmuştu bi tane daha vardı ama o biraz daha küçüktü sence 2 tane iyimi?

aysenik daha önce de çatlama iğnesi kullanmış mıydın yoksa bu ay ilk mi kullandın klomenden sonra?
ve 2 yumurta eğer gerçek olgunluğa ulaşmışsa ( ki ulaşmış) çok güzel bi gelişme demektir.. çünki asıl döllenmek için sadece tek olgun yumurtaya ihtiyaç var.. senin 2 tane olduktan sonra bu şans yarı yarıya artmış demektir..
benimde bu ay sağda ve solda 2 yumurtam oluştu.. ama malesef hiç bir belirti hissetmiyorum.. hatta içim ılık ılık.. adet olacakmışım gibi.. kısmetten ötesi yok.. mevlam takdir edecek ki, bizim çabalarımız sonuç versin dimi gülüm :Saruboceq:

senin adet günün ne zaman arkadaşım?

kızlar gelemedim yaaa sabahtan bi işim çıktı çarşıya gitmek zorunda kaldım nasılsınız bakalım gıymatlım kaç günün kaldı senin. benim dün akşam hissettim sancım oldu bugün sabah da uzayan akıntı geldi 13. günüm bugün. ama kararsızım ben şimdi işyerinde aday memuır olcam ya ilk aydan hamile kalırsam diye de korkuyorum riske atmak olabilir işimi yani acaba değerlendirmesek mi bu günleri yardım edin bana çok kafam karışık

chablis canım benim 2 günüm kaldı. perşembe ayın 10u. son günüm olacak bakalım kısmet...
evet yumurtlaman başlamış galiba arkadaşım.. vücudun harekete geçmiş.. ama biliyorsun ki kaç aydır ha dedim mi olmuyor.. bu ay hemen olacak zannediyorsundur fakat yine olmayabilir tabi.. he tabi bide olursa dimi :)
sen istersen eşine hiç tepkide bulunma doğal olarak ilerlesin herşey.. belki bu yumurtlama günlerine denk gelmez.. yada konuştuğunuz şekilde uygulayıp bu ayı es geçin gülüm.. çok zor bi karar değil mi.. hakkında hayırlı olanı, hayırlı vakitte versin mevlam..
ne karar alırsanda haber ver. merak ettim

canım gıymatlım benim adet günüm 22 haziran ve yumura çatlatma iğnesini ilk defa vuruldum inş.senin dediğin gibidir.peki sende yumurta çatlatma iğnesi vuruldunmu?

gultun merhaba canım daha önceki kullandığım klomenlerde büyümüştü ama gebelik oluşmadı birde evet bu kadar büyümemişlerdi günde 2 kere alıyordum klomeni

aysenik adet tarihlerimiz aynıymış seninle bende bu ay klomen kullandım ve iğne de oldum ayın 2 sinde sağda 2 solda 2 yumurtam vardı bnm iğneden sonraki kasık ağrılarım hale devam ediyo seninde öylemi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…