Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım blueavcı divinityy kaytarıyosunuz bak yarın sabah yoklama alcam herkes burda olsunn :94:
canım ben dün toplantıya gittim. malum artık okullar açılınca koşuşturma dahada artıyorr
yoksa sizi burda tek bırakırmıyım. bugün yoklamadan eksi almıcam inşaallah :13:

evet canım batma ne ki yürürken bile acıyordu. ama o zaman 2-3 tane kistim vardı zonkluyordu resmen. heleki malum olayda
ama geçen ay 3. gün dr kist gördüya bi tane , o an o kadar aşırı batma ve sancı yaşamıyordum hatta dr kist deyince şaşırdım. o zaman dr a dedim ki , öksürürken hapşırırken o tarafım sancı yapıyordu demek kisttenmiş dedim evet dedi :26:
inşallah seninki kist değildir gülüm. rahim filminden sonraki ilk ayınız olduğu için insanın aklına başka şeylerde geliyor

canım halıları kaldırdım kanepeleri bile kaldırıp çektim sildim. zaten bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum ya o yüzden umursamadım.. işte bu kasım ayında geçen yıl hamile kalmıştım. o zamandan beri yaptığım herşeye dikkat ediyorum ama kısmet olmayınca olmuyor. o yüzden iş yaparken dahada hırslı yaptım. kaç aydır olmuyor bu ay mı olacak diyee... :92:
senin bulantıların geçmiş Allaha şükür. o halsizlikte geçecek canım az bi daha sabret.
şu an kaçıncı haftandasın. son adet tarihini yazarmısın arkadaşım :80:

yavrum sen hiç bi ilaç kullanmadığın halde belirtilere takılıyorsun. bide beni düşünsene ben bu ay doğum kontrol hapı kullandığım halde acabba genede hamile kalmışmıyımdır diye merakla bekliyorum.. takıntınında bu kadarı

evet katılıyorum. olumsuz düşünce yok arkadaşlar.. olmayacak diye birşey yok, ne zaman olacak diye merak etmek var

canım çok harika yazmışsın her bir satırına canı gönülden katılıyorum...
evet dediğin gibi inşallah hepiciğimiz hamile kalırızda hamiş topiği yaparız burayıı

bende varımm bendee doktor takibindeyim.Yarın yumurtalara bakılacak inşallahh büyümüştürde çatır çatır çatlar :90::90::90:
hoş geldin arkadaşım.. tedavin bebeğine kavuşmana vesile olsun inşaallah.. bugün nur topu gibi yumoşlarını görüp bize güzel haberler getirmeni bekliyoruz

canım göbek çektirmeyide duydum ben ama daha önceleri duymuştum. o şekilde de mi hamile kalınıyormuş. hakkaten eskiler pek bilir böyle şeyleri. faydası varsa neden yaptırmayalım ki. hadi sen yaptırda bizede tavsiye et şkerim. bakarsın bizde yaptırıcak birini buluruz

kızlar bugünün bombasını az sonra size söylicemmmmmmmm
merak eden parmak kaldırsınnnnnnnnnnnnnnn

günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz bakalım chabliss gel hadi hayatım yoklamayı al biz burdayız gıymatlım benim parmak yukarda karnımda zil çalıyo aynı zamanda kahvaltı yapacam göbek çektirme işinide benim 3 4 ay artık ne kadar olur bekleyeceksiniz bende tutarsa sizlere tavsiye edecem inşl

blueavcı kahvaltını pc masasına taşıyıver gülüm ben öyle yaptım . bi yandan yiyorum bi yandan okuyorum. oh çayımda pek güzel olmuş

Günaydın kızlar , Atamızı saygıyla anıyorum , delihtcım ağzına sağlık çok güzel yazmışsın , gıymatlım işte insan oğlu küçüçük bişeyden bi ümit çıkartacağız diye uğraşıyoruz. Blueavcı demek bel çektirme ile göbek çektirme farklıymış

gıymatlım sürprizin var sanırım hadi hayırlısı , chabliss dün sen çıkarttın yoklama olayını ama sen yok yazılacaksın haberin olsun

ya evet guymatlım süprizim var dedi ama çıktı meraktan çatlayacam şimdi orta yerimden :15zaten saar 12ye doğru çıkıcam yine işlerim var

kızlar melike ecesu hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Geldim kızlar geldim 10 kasım törenimiz vardı duygulandım çok eee gıymatlım patlat bombayı yoklama tam gibi duruyo bi halev yok o da muayne olcaktı dün tüp bebek merkezine

ayyy allahım inanamıyorum nasıl sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şuan şoktayım ama ne güzel deliğhyt uğur getirdiği gibi melike ecesu yada uğur getirdi topik kızlar inşl darısı bize sırada bizler varızdır artık topiğimizin üstünde dolanmaya başladı artık hamilelik şimdi kim el alacakkkk:)))

çok güzel bir haber yaaa , Allah kucağına da almayı nasip etsin gelsede bilgi verse bize ne iyi olacak, ayyy hakkaten pıtıt pıtır hamişler çoğalacak yaaaaaaaa, maşallah ne kadar güzell

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maşallah dakka bir gol bir buraya giren de çat diye hamile kalıyooo

ayyy süper yaa çok sevindimmm valla patır patır geliyo hamişlerrrr hadi bakalım sıra kimdeeee ben small diyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…