- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
günaydın canlarım ben geldim
aramıza hoşgeldin inşallah bu ay tutuverir çabaların boş çıkmaz
ben geçmişi okuyup bombanı patlat diyene kadan sen patlattın bile
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım umarım onlara gerek bile kalmadan geliverir bebişin
çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm
canım geldim geldim medicanadan haber bekliyoruz, bu arada osman bey yeni drum mehmet beyi biliyor ve sırf bu iş üzerinde çalıştığı içinde iyi bi dr dedi mehmet bey için, biz şimdi rapor çıkarttıracağız 200tl ye çıkıyormuş en fazla 10 gün içinde aslında çok karışık kafam şu mach yöntemini sadece maya yapıyormuş onun için 285euro ödüyorsun eşim medicana diye tutturdu ben maya diyorum inşallah bedava hakkı her iki tarafda da şansımıza çıkar
canım Allahım keseyi görmeni, kalp atışını duymanı ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
bende varımm bendee doktor takibindeyim.Yarın yumurtalara bakılacak inşallahh büyümüştürde çatır çatır çatlar :90::90::90:
aramıza hoşgeldin inşallah bu ay tutuverir çabaların boş çıkmaz
kızlar bugünün bombasını az sonra size söylicemmmmmmmm
merak eden parmak kaldırsınnnnnnnnnnnnnnn
ben geçmişi okuyup bombanı patlat diyene kadan sen patlattın bile
günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz bakalım chabliss gel hadi hayatım yoklamayı al biz burdayız gıymatlım benim parmak yukarda karnımda zil çalıyo aynı zamanda kahvaltı yapacam göbek çektirme işinide benim 3 4 ay artık ne kadar olur bekleyeceksiniz bende tutarsa sizlere tavsiye edecem inşl
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım umarım onlara gerek bile kalmadan geliverir bebişin
kızlar melike ecesu hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm
Geldim kızlar geldim 10 kasım törenimiz vardı duygulandım çok eee gıymatlım patlat bombayı yoklama tam gibi duruyo bi halev yok o da muayne olcaktı dün tüp bebek merkezine
canım geldim geldim medicanadan haber bekliyoruz, bu arada osman bey yeni drum mehmet beyi biliyor ve sırf bu iş üzerinde çalıştığı içinde iyi bi dr dedi mehmet bey için, biz şimdi rapor çıkarttıracağız 200tl ye çıkıyormuş en fazla 10 gün içinde aslında çok karışık kafam şu mach yöntemini sadece maya yapıyormuş onun için 285euro ödüyorsun eşim medicana diye tutturdu ben maya diyorum inşallah bedava hakkı her iki tarafda da şansımıza çıkar
slm sekerlerrr ayy heyacandan buraya gelmeyi unutmuşumm
naber nasılsınız canlarrrrrrr bende evde 5 gün önce test yaptım ve silik cıktı dünde bi günüm gecmişti doktora gittim kan testine 397 cıktı rabbime sükürker olsunki daha çok minigiz teyzelerii rabbim hayırlıyla inşallahhh darısıda size olsun bende bi hamile yazınca hep diyodum rabbim bizede nasip edermi diye etti binlerce sükürler olsunki darısıda siz inşallahhh maşallah kuzusuma inşallah bidaha beni bırakmaz canlar dua edin nolurr benimde dualarım sizinleeeee
canım Allahım keseyi görmeni, kalp atışını duymanı ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah