• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

günaydın canlarım ben geldim

bende varımm bendee doktor takibindeyim.Yarın yumurtalara bakılacak inşallahh büyümüştürde çatır çatır çatlar :90::90::90:

aramıza hoşgeldin inşallah bu ay tutuverir çabaların boş çıkmaz

kızlar bugünün bombasını az sonra size söylicemmmmmmmm
merak eden parmak kaldırsınnnnnnnnnnnnnnn :52: :52::52:

ben geçmişi okuyup bombanı patlat diyene kadan sen patlattın bile:3:

günaydın arkadaşlar nerelerdesiniz bakalım chabliss gel hadi hayatım yoklamayı al biz burdayız gıymatlım benim parmak yukarda karnımda zil çalıyo aynı zamanda kahvaltı yapacam göbek çektirme işinide benim 3 4 ay artık ne kadar olur bekleyeceksiniz bende tutarsa sizlere tavsiye edecem inşl

hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım umarım onlara gerek bile kalmadan geliverir bebişin

kızlar melike ecesu hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm

Geldim kızlar geldim 10 kasım törenimiz vardı duygulandım çok eee gıymatlım patlat bombayı yoklama tam gibi duruyo bi halev yok o da muayne olcaktı dün tüp bebek merkezine

canım geldim geldim medicanadan haber bekliyoruz, bu arada osman bey yeni drum mehmet beyi biliyor ve sırf bu iş üzerinde çalıştığı içinde iyi bi dr dedi mehmet bey için, biz şimdi rapor çıkarttıracağız 200tl ye çıkıyormuş en fazla 10 gün içinde aslında çok karışık kafam şu mach yöntemini sadece maya yapıyormuş onun için 285euro ödüyorsun eşim medicana diye tutturdu ben maya diyorum inşallah bedava hakkı her iki tarafda da şansımıza çıkar

slm sekerlerrr ayy heyacandan buraya gelmeyi unutmuşumm:16:
naber nasılsınız canlarrrrrrr bende evde 5 gün önce test yaptım ve silik cıktı dünde bi günüm gecmişti doktora gittim kan testine 397 cıktı rabbime sükürker olsunki daha çok minigiz teyzelerii rabbim hayırlıyla inşallahhh darısıda size olsun bende bi hamile yazınca hep diyodum rabbim bizede nasip edermi diye etti binlerce sükürler olsunki darısıda siz inşallahhh maşallah kuzusuma inşallah bidaha beni bırakmaz canlar dua edin nolurr benimde dualarım sizinleeeee:nazar: :emir_bebek: :16: :48:

canım Allahım keseyi görmeni, kalp atışını duymanı ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

halev canım hangi hastane hakkınızda hayırlıysa o olsun inşaallah canım benim... kuraya mı tabi tutulacaksınız. sizle beraber kaç kişi var

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık darısı bize olsun inşl o sayfaya geçebilmenin

ah aminn diyorum canım benim.. bakalım bizde kaçıncı hamiş sırasına nasib olucazzzz

şimdi en yakın tarihte kim var kızlar.. hiç birimiz beklenmeyen tarihleri kaydetmiyoruz

halevcim inşl hakkınızda neresi hayırlıysa rabbim sizi o yöne yönlendirsin o kapı sonuna kadar açsın size
canlar ben çıkıyorum akşama okurum gelişmeleri minik prensesimize bayramlık almaya gidicez ablamla nasıl güzel şeyler vardır şimdi ayyy doya doya içimden dualar ederek bakarım artık allahım bigün banada böyle alışlveriş yapmak nasip olsun diye öpüyorum hepinizi canlarım benimmmm

halev canım hangi hastane hakkınızda hayırlıysa o olsun inşaallah canım benim... kuraya mı tabi tutulacaksınız. sizle beraber kaç kişi var

mayadaki kuraya tabi tutulacak sanırım kaç kişinin başvurduğunu bilmiyorum
ama medicanada ki bizim hakkımız bizim sözleşmeden sonra onların şartları değişmiş tüp bebeği artık karşılamıyorlarmış ama her türlü bizim hakkımız var bi seferde olsa karşılamak zorunda eğer negatif yanıt verirlerse tüketici haklarında hakkımızı savunacağız biz sırf bunun için özel sigortaya para yatırdık adamların yaptığına bak yaaaaa çok sinir oldum:95:

ah aminn diyorum canım benim.. bakalım bizde kaçıncı hamiş sırasına nasib olucazzzz

şimdi en yakın tarihte kim var kızlar.. hiç birimiz beklenmeyen tarihleri kaydetmiyoruz

canım benim beklenmeyen adet tarihim 19da belki 2gün öne gelir 17si felan yani ben bayramı herhalukarda kırmızılarla geçirecem zaten bu ay hamişlik felan yok adım gibi biliyorum çalışma olmadı sonra ben grip oldum benden sonra eşim grip oldu ee daha bebek nasıl gelsin dimi

benim tarihler belirsiz olduğu için bi tahmini rakam verim bari napim 24 kasım yaz benimkine belki önce belki sonra gelir hayırlısı artıkın

halevcim inşl hakkınızda neresi hayırlıysa rabbim sizi o yöne yönlendirsin o kapı sonuna kadar açsın size
canlar ben çıkıyorum akşama okurum gelişmeleri minik prensesimize bayramlık almaya gidicez ablamla nasıl güzel şeyler vardır şimdi ayyy doya doya içimden dualar ederek bakarım artık allahım bigün banada böyle alışlveriş yapmak nasip olsun diye öpüyorum hepinizi canlarım benimmmm

sağol tatlım inşallah hayırlısı olsun herşeyden önce hadi bakalım sizede kolay gelsin

canım bize bir ara da belirtilerini anlatır mısın detaylı yani seni 5 gümn önce test yapmaya itecek kadar belirginmiş belli ki

benim 22 kasım sanırım gıymatlım bu arada halev blueavcı gıymatlım ben sizi neden beğenemiyorum acaba nereye gitti butonlarınız

halevcim hoşgeldin hangisi daha hayırlı olacaksa sizin için Rabbim o yolu açsın size. Bu özel sigortalara pek güvenmemek gerekli sanırım, chabliss de bahsetmişti. Hayırlısı olsun hakkımızda.

kızlar bu arada vizelerimiz onaylandı çok şükür bu arkadaşınız bayamda fransa sahillerindeeeeeeeeeee :nazar: :79:

mayadaki kuraya tabi tutulacak sanırım kaç kişinin başvurduğunu bilmiyorum
ama medicanada ki bizim hakkımız bizim sözleşmeden sonra onların şartları değişmiş tüp bebeği artık karşılamıyorlarmış ama her türlü bizim hakkımız var bi seferde olsa karşılamak zorunda eğer negatif yanıt verirlerse tüketici haklarında hakkımızı savunacağız biz sırf bunun için özel sigortaya para yatırdık adamların yaptığına bak yaaaaa çok sinir oldum:95:
evet canım kesinlikle hakkınızı arayın. zaten hep sözleşmelerden sonra maddeleri değiştiriyorlar. insanları açıkca kandırmak bu.

canım benim beklenmeyen adet tarihim 19da belki 2gün öne gelir 17si felan yani ben bayramı herhalukarda kırmızılarla geçirecem zaten bu ay hamişlik felan yok adım gibi biliyorum çalışma olmadı sonra ben grip oldum benden sonra eşim grip oldu ee daha bebek nasıl gelsin dimi

benim tarihler belirsiz olduğu için bi tahmini rakam verim bari napim 24 kasım yaz benimkine belki önce belki sonra gelir hayırlısı artıkın

benim 22 kasım sanırım gıymatlım bu arada halev blueavcı gıymatlım ben sizi neden beğenemiyorum acaba nereye gitti butonlarınız

tarihlerinizi yazıyorum kızlar..
chablis bilmiyorum canım bende beğen butonu var.

kızlar bu arada vizelerimiz onaylandı çok şükür bu arkadaşınız bayamda fransa sahillerindeeeeeeeeeee :nazar: :79:

ohhhh misler gibi gezin tozun canım, bütün stresini de fransada bırak gel, dönüşte rahim filmi seni bekliyor ona göre :86: sıkı bir çalışma başlayacak sizde :46:

hadi hayırlısıyla gidip hayırlısıyla dönersiniz inşaallah arkadaşım...
ohhhh misler gibi gezin tozun canım, bütün stresini de fransada bırak gel, dönüşte rahim filmi seni bekliyor ona göre :86: sıkı bir çalışma başlayacak sizde :46:
gız bacım sende hemen hatırlattın yani eferim :80:

tabi hatırlatacağım, o konuya alıştırsın işte kendini, fırsatım olsa elinizden tutup drunuza teslime decceğim, bunların rahmini bi çek artık diye, kaçmayın diye de kapınızda bekleyeceğim :86::67:

halevcim hoşgeldin hangisi daha hayırlı olacaksa sizin için Rabbim o yolu açsın size. Bu özel sigortalara pek güvenmemek gerekli sanırım, chabliss de bahsetmişti. Hayırlısı olsun hakkımızda.

sağol tatlım hayırlısı olsun hepimiz içinde

hadi gözünüz aydın canım güle güle gidin stressiz şen neşe dolu gelin inşallah smalangelin dediği gibi seni biraz çalışmalar bekliyor

evet canım kesinlikle hakkınızı arayın. zaten hep sözleşmelerden sonra maddeleri değiştiriyorlar. insanları açıkca kandırmak bu.

tarihlerinizi yazıyorum kızlar..
chablis bilmiyorum canım bende beğen butonu var.

ne bilelim işte inşallah olumlu sonuçla dönerlerde bizde muradımıza ereriz canım

tabiki sen dinlen güzelim.. artık senide karantinaya alıcaz :56:
saolasın tatlım benim hadi darısıda size olsun inşallahhh:29: :16:
günaydın canlarım ben geldim

aramıza hoşgeldin inşallah bu ay tutuverir çabaların boş çıkmaz

ben geçmişi okuyup bombanı patlat diyene kadan sen patlattın bile:3:

hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım umarım onlara gerek bile kalmadan geliverir bebişin

çokkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmm

canım geldim geldim medicanadan haber bekliyoruz, bu arada osman bey yeni drum mehmet beyi biliyor ve sırf bu iş üzerinde çalıştığı içinde iyi bi dr dedi mehmet bey için, biz şimdi rapor çıkarttıracağız 200tl ye çıkıyormuş en fazla 10 gün içinde aslında çok karışık kafam şu mach yöntemini sadece maya yapıyormuş onun için 285euro ödüyorsun eşim medicana diye tutturdu ben maya diyorum inşallah bedava hakkı her iki tarafda da şansımıza çıkar

canım Allahım keseyi görmeni, kalp atışını duymanı ve sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
amin bitanem benim inşallah rabbim sizede nasip etsin hayırlı evlatlarrr:29: :16:
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık darısı bize olsun inşl o sayfaya geçebilmenin
inşallah canım senide okuruz bi günnn:29: :16:

inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla gelir meleginiz canım benimm:29: :16:
canım bize bir ara da belirtilerini anlatır mısın detaylı yani seni 5 gümn önce test yapmaya itecek kadar belirginmiş belli ki

tabikii canım akıntım vardı gögüslerim acayip agrıyodu dokunamıyodum normalde hiç agrımazdı adet oldugumda çok az sızlardı okadar ama şimdi hala agrıyo canım tuzlu ve ekşimsi seler cekiyodu kabız oluyodum çok uykum geliyodu alınganlık yapıyodum tv de bişi izleyince duygulanıp hemen aglıyodum canım işte bunlardı :29: :16:

Son düzenleme:
saolasın tatlım benim hadi darısıda size olsun inşallahhh:29: :16:

amin bitanem benim inşallah rabbim sizede nasip etsin hayırlı evlatlarrr:29: :16:

inşallah canım senide okuruz bi günnn:29: :16:

inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla gelir meleginiz canım benimm:29: :16:

tabikii canım akıntım vardı gögüslerim acayip agrıyodu dokunamıyodum normalde hiç agrımazdı adet oldugumda çok az sızlardı okadar ama şimdi hala agrıyo canım tuzlu ve ekşimsi seler cekiyodu kabız oluyodum çok uykum geliyodu alınganlık yapıyodum tv de bişi izleyince duygulanıp hemen aglıyodum canım işte bunlardı :29: :16:

maşallah bulantı ve başdönmesi dışında herşeyi geçirmişin sende canım:46:

Back