gıymatlım blueavcı divinityy kaytarıyosunuz bak yarın sabah yoklama alcam herkes burda olsunn :94:
merhaba kızlar..............
hadi canım hayırlısı olsun hakkınızda yolunuz belli olmuş kafan daha rahat olsun artık. biz de eşimle karar verdik anlattım ben ona rahim filmi kaldı bi tek diye tamam dedi bu ay olmazsa onu da yptıralım hgemen dedi. yani artık kaçış yok hatunlarr :83: hadi bebişim gel ki artık anneni bunlara muhtaç etme :79:
günaydın fıstıkkk
ay canımmm hadi işallah Allahım gülsüz yüzünüze de şanslı siz olun ne kadar güzel olurr :81:
kızlarrrrrrrnerdesiniz yahuuuu , bugünde işim yok siz de yoksunuz
Benim yine aklıma bişey takıldı :26: gıymatlım seninde kistin oluşmuştu, o zamanlar sende kasıklarında batma oldumu ? diğer arkadaşlarım sizlerin kisti olmadığını biliyorum daha öncelerden olanınız varsa yazarmısınız bana.
merhaba kızlar..............
kızlarrrrrrrnerdesiniz yahuuuu , bugünde işim yok siz de yoksunuz
Benim yine aklıma bişey takıldı :26: gıymatlım seninde kistin oluşmuştu, o zamanlar sende kasıklarında batma oldumu ? diğer arkadaşlarım sizlerin kisti olmadığını biliyorum daha öncelerden olanınız varsa yazarmısınız bana.
selamlar kızlar;
smallengelcim hiç milletin ne dediğine takılma,herkesin hayat felsefesi farklıdır de biz şu an düşünmüyoruz evliliğimizi yaşıyoruz doya doya de..şu elalemin konuşmaları nasıl can sıkıyor...ama önemli olan ii bi evlilik kocan iyiyse ve güzel anlaşıyorsan bebek de inşallah zamanı geldiğinde olacak..bi de düşün şöyle olsaydı;analaşamdığın bi koca,kötü bvi evlilik üstüne cocuğun var ama evde hep kavga,sevgisizlik...böyle olmasındansa böyle elele verip birlik olmak en iyisi..
chablis inşallah dilediğin gibi olur canım,siz elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz,takdir Allahın....
gıymatlim,bacım öyle halıları malıları kaldırıp yorma kendini,böyle zamanda da dikkat etmek gerek..o bel çekme olayını ben de duydum,iarkadaş da diyordu belime bardak kapattık yani ekmek falan koyuluyo ya kibrit yakıyosun bardagı ekmeğin üstüne koyuyon falan..o da yaptırmıştı...ve kaldı..ama tabi buna baglamk yanlış olur hani kocakarı ilacı gibi,ama eski,ler bi şey biliyor ki söylüyor,belki tıbben geçerliliği yoktur ama halk inancına göre yaygın blueavcı hem kayınvalidenin gönlü olur,hem de sana bi zararı yok...yaptırabilirsin...
halevcim,inşallah ü-cretsiz halledersin şu işi ya,tüp bebk yaptırınca da yatıp hep dinlenmeen gerekiyo..
kızlar görüşmek üzere,kalın saglıcakla...
canım sende batma mı var?benim oldu hatta en belirgin belirti o batmalardı diyebilirim,iki tarafımda da ama kasık altında yani vajinama doğru idrar yolları enfeksiyonu gibiydi,belkide öyleydi bilmiyopm ama o belirti belki de hamilelik belirtisiydi daha önce yaşamadığım bi şey çünkü...
selamlar kızlar;
smallengelcim hiç milletin ne dediğine takılma,herkesin hayat felsefesi farklıdır de biz şu an düşünmüyoruz evliliğimizi yaşıyoruz doya doya de..şu elalemin konuşmaları nasıl can sıkıyor...ama önemli olan ii bi evlilik kocan iyiyse ve güzel anlaşıyorsan bebek de inşallah zamanı geldiğinde olacak..bi de düşün şöyle olsaydı;analaşamdığın bi koca,kötü bvi evlilik üstüne cocuğun var ama evde hep kavga,sevgisizlik...böyle olmasındansa böyle elele verip birlik olmak en iyisi..
chablis inşallah dilediğin gibi olur canım,siz elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz,takdir Allahın....
gıymatlim,bacım öyle halıları malıları kaldırıp yorma kendini,böyle zamanda da dikkat etmek gerek..o bel çekme olayını ben de duydum,iarkadaş da diyordu belime bardak kapattık yani ekmek falan koyuluyo ya kibrit yakıyosun bardagı ekmeğin üstüne koyuyon falan..o da yaptırmıştı...ve kaldı..ama tabi buna baglamk yanlış olur hani kocakarı ilacı gibi,ama eski,ler bi şey biliyor ki söylüyor,belki tıbben geçerliliği yoktur ama halk inancına göre yaygın blueavcı hem kayınvalidenin gönlü olur,hem de sana bi zararı yok...yaptırabilirsin...
halevcim,inşallah ü-cretsiz halledersin şu işi ya,tüp bebk yaptırınca da yatıp hep dinlenmeen gerekiyo..
kızlar görüşmek üzere,kalın saglıcakla...
Agzına sağlık canım ne güzel de özetlemişsin hepimizin durumunu, çok haklısın canım eşimi çok seviyorum ,Rabbim bu sevgimize daha çok mutluluk katan o minik yavrumuzu nasip eder, Rabbim tez zamanda hepinize inşallah.
Halevcim , delightcım evet bende hala batmalar oluyor ama bazen iki tarafımda bazen tek tarafımda . değişik bi ağrı, bunun tek taraflısını kistim olunca yaşamıştım ben o yüzden kistmi oluştu ,birde onunla uğraşmıyım diye düşündüm sadece, Acaba kisti olan herkes de batma oluyormu ki ? Yoksa üşüttüm de ondan mı diye.
Ahh delightcim keşke düşündüğün gibi olsa, ne bilim bu ay hiç bişey kullanmadım ya sanki bişey olmaz gibime geliyor. Yada ben çok fazla kendimi dinliyorum ,bilmiyorumbelkide bu ağrılar hep vardı ama bebek fikri olunca aklımızda , her belirtiye acaba diyoruz, adet yaklaştıkça insan iyice takıntılı oluyor yaaa:84: Rabbim bu sıkıntılardan kurtasın hepimizi ,
Senin mide bulantın nasıl tatlım, dikkat ediyorsun dimi kendine
bencede bebek fikri aklına girdiği için böle takıldın o belirtilere canım mesela bende hep vardı batma kasık ağrısı sancısı vs o yüzden bebek konusundan sonra hiç kafama takmamaya çalışıyorum bunları bence rahat olmaya çalış ne kadan zor olsada bunu yap psikolojin için iyi olur tatlım
kızlar yaa işte en büyük sorunumuz bu zaten belirti arayıp duruyoruz. ben artık düşünmüyorum bunları hamileliğin tek ve geçerli sadece bir tane belirtisi vardır o da adet gecikmesi. aylardır da kendimi dinlediğimde bile takılmamaya çalışıyorum belirtiye falan. her ay başka bişey stresten yada başka sebeplerden vücudumuz bizi yanıltabiliyor. dinleyelim gene ama üzerinde durmayalım ne zamanki adet gelmedi o zaman diyel,m acaba diye :79: smallcum işallah kist değildir de minicik fasülye kadar bi bebiştir o ağrıları yapan yaramaz. kaç günün vardı senin bayrama denk geliyordu dimi
Çok haklısın canım, kendime kaç kere diyorum adet gecikmesi olmadan paçaları sıvama diye ama işteTamamen stresten bunlar zaten ama iyide nasıl başaracağzı herşeyi denedim olmuyor olmuyor... Kitap okurken bile bi kelime bebiş fikrini hatırlatıyor, resmen benim kötü olmamı isteyen bi kişilikle birlikte yaşıyormuşum gibi. Ayy iyice saçmaladım ya kızlar kusura bakmayın. evet canım 14 kasımda adet günüm .
ayy canım hadi gelmesin kırmızılar gelsin bebişler işallahhhh
kendini kasma o kadar aklımdan çıkarcam diye önemli olan kafadan atmak değil bence zaten takıntı yapmamak. bunun için uğraşıyoruz tabii ki hepimizin aklında mesela ben sabahları serviste kitap okurum akşamları karanlık oluyo diye artık okumuyorum dönerken o zamanda hayal kurmaya başladım .hep hayalimde ya hamileyim ya bebişim doğuyo falan böyle. güzel hayaller yani. önemli olan aklından atmak değil güsel umutlu şeyler düşünmek olcakmı olmucak mı diye takıntıdan ziyade güzel hayaller kurabilmek önemliç. yoksa tabiki ben sana desem ki şimdi smallcum fasülye düşünme desem direk fasülye düşünmeye başlarsıno yüzden sorun sende değil canım yüklenme kendine insanlık hali bu sadece düşün ama olumlu düşünn
Agzına sağlık canım ne güzel de özetlemişsin hepimizin durumunu, çok haklısın canım eşimi çok seviyorum ,Rabbim bu sevgimize daha çok mutluluk katan o minik yavrumuzu nasip eder, Rabbim tez zamanda hepinize inşallah.
Halevcim , delightcım evet bende hala batmalar oluyor ama bazen iki tarafımda bazen tek tarafımda . değişik bi ağrı, bunun tek taraflısını kistim olunca yaşamıştım ben o yüzden kistmi oluştu ,birde onunla uğraşmıyım diye düşündüm sadece, Acaba kisti olan herkes de batma oluyormu ki ? Yoksa üşüttüm de ondan mı diye.
Ahh delightcim keşke düşündüğün gibi olsa, ne bilim bu ay hiç bişey kullanmadım ya sanki bişey olmaz gibime geliyor. Yada ben çok fazla kendimi dinliyorum ,bilmiyorumbelkide bu ağrılar hep vardı ama bebek fikri olunca aklımızda , her belirtiye acaba diyoruz, adet yaklaştıkça insan iyice takıntılı oluyor yaaa:84: Rabbim bu sıkıntılardan kurtasın hepimizi ,
Senin mide bulantın nasıl tatlım, dikkat ediyorsun dimi kendine
canım biraz daha iyiyim artık midem bulanmıyo..sadece yemek yiyesim yok,bi de halsizlik var mesela dışarda yapılması gereken işlerim var,almam gereken şeyler var ama evden çıkamıyorum nerde bi yastık görsem biraz kafamı koyayım diyorum
bak mesela ben hep yorumlar yapardım adetime yakın,ay yok vücut ısım yükseldi,yok göğüslerim agrıdı,yok kasıklarım...ve sonra kırmızılarla yüzleştiğimde nasıl üzülrdüm...aylarca böyleydim hep..ama sonra adetime yakın hep ped koyup adet olmayı bekledim,hele de bu kez hep bekledim,wcye gidip göremeyince eskiden sevindiğime üzülmeye başladım,olacaksam olayım,gecikmesin diyodum,pedimi koyuyodum,ısarrala bekliyodum.bu seefr bile hep eşime olacam da tam sökülemiyom diyodum ona sakın ümitlenme bak olacam ben biliyorum diyodum...bu benim hayal kırıklıklarından korunma duvarımdı kendimi bu şekilde korunmaya almıştım ve böyle inatla dediğim anda da hamileymişim çift çizgiye bile inanmadım yani o kadar rasyonel düşündüm...bence sen de kendine böyle bir koruma mekanizması kurabilirsin....
ya bak rahmin var yumurtan var,eşinin de spermleri yerinde sperm azlığı bi şey degil,ilaçla hallediliyor sonuçta yani bunlar varsa illaki bi yolunu bulacak,ama nasiple olur her şey ona da inan,o zatyen yiyecegi ekmeği olduğu sürece gelecek..dediğim gibi sadece biraz sabır...seni seven bir koca var,her şey yolunda,dünya da imtihan dünyası,maddi imaknın da azcık yerindeyse,huzurun yerindeyse,Allahu teala O nu hatırlatacak bi şeyler veriyo,o da bu belki......yanhi güzel bakarsan güzel şeyler görürsün..bu ay adet olsan bile bu bir süreç,yaşayıp göreceğiz,bi şeyin sonu degil ki,her sonun bir başlangıcı yok mu?ee o zaman.....
başka topiklere girmek istemiyorum,ilk göz ağrılarımla başladım sizle devam etmek istiyorum...herbirinizin hamilelik sevincini burda görmek istiyorum,herbirinizi tebrik etmek o sevinci ben de yaşamak istiyorum......dualarım sizlerle..Allahım tanımadan dolu şey paylaştığım şu arkadaşlarımın yüzünü de güldür,onlara da bu mutluluğu tez zamanda nasip et...şu an gözlerim dolu dolu kızlar zaten çok duygusalım....Allah sizi de sevindirsin...:98:
bende varımm bendee doktor takibindeyim.Yarın yumurtalara bakılacak inşallahh büyümüştürde çatır çatır çatlar :90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?