• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ayyy süper yaa çok sevindimmm valla patır patır geliyo hamişlerrrr hadi bakalım sıra kimdeeee ben small diyorummmm

gerçekten süper bi haber canım ya maşallah diyelim kızlar, birde hamişler ayaklarını iyice sürüsünler buraya yaaa, hadi hayırlısı ,içimden hep arka arkaya hamiş kalacagız kızlar diyordum ya Allahım inşallh bu mutluluğu bizlere de yaşatır, chablisscim ağzını yerim ben senin, :71: inşallah tatlım inşallah sırayla hamiş olalımki birlikte büyütelim bebişlerimizi

slm sekerlerrr ayy heyacandan buraya gelmeyi unutmuşumm:16:
naber nasılsınız canlarrrrrrr bende evde 5 gün önce test yaptım ve silik cıktı dünde bi günüm gecmişti doktora gittim kan testine 397 cıktı rabbime sükürker olsunki daha çok minigiz teyzelerii rabbim hayırlıyla inşallahhh darısıda size olsun bende bi hamile yazınca hep diyodum rabbim bizede nasip edermi diye etti binlerce sükürler olsunki darısıda siz inşallahhh maşallah kuzusuma inşallah bidaha beni bırakmaz canlar dua edin nolurr benimde dualarım sizinleeeee:nazar: :emir_bebek: :16: :48:

naber nasılsınız canlarrrrrrr bende evde 5 gün önce test yaptım ve silik cıktı dünde bi günüm gecmişti doktora gittim kan testine 397 cıktı rabbime sükürker olsunki daha çok minigiz teyzelerii rabbim hayırlıyla inşallahhh darısıda size olsun bende bi hamile yazınca hep diyodum rabbim bizede nasip edermi diye etti binlerce sükürler olsunki darısıda siz inşallahhh maşallah kuzusuma inşallah bidaha beni bırakmaz canlar dua edin nolurr benimde dualarım sizinleeeee:nazar: :emir_bebek: :16: :48:

sağol hayaıtm geldiiğin için inşl bebeğin bu kez sana sımsıkı ve sonuna kadar tutunur bitanem dualarımız seninle sende et bizlere senin şimdi duaların dahada çok kabul olur ayağınıda şöyle bi sürüde bizde gelelim arkandan

ayyy canımm nasıl duygulandım yaa, senin adına çok sevindik ya, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah , hayırlı bir evlat olsun miniğin. Adet günün geçmeden çıkmış demek yaa. dualarımız seninle canım

kızlar melike ecesu hamileymişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyy allahım inanamıyorum nasıl sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin şuan şoktayım ama ne güzel deliğhyt uğur getirdiği gibi melike ecesu yada uğur getirdi topik kızlar inşl darısı bize sırada bizler varızdır artık topiğimizin üstünde dolanmaya başladı artık hamilelik şimdi kim el alacakkkk:)))

çok güzel bir haber yaaa , Allah kucağına da almayı nasip etsin gelsede bilgi verse bize ne iyi olacak, ayyy hakkaten pıtıt pıtır hamişler çoğalacak yaaaaaaaa, maşallah ne kadar güzell

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maşallah dakka bir gol bir buraya giren de çat diye hamile kalıyooo

hepinizineee cok ama cok tesekkür ederim canlarrrr rabbim inşallah sizede nasip etsinnn hayırlısıylaa inanınki ilk bebişim düşmüştü suanda tedirgin haldeyim dinlenmem lazım netde giriyom yazıp cıkım diyom olmuyo sizleride bırakamyom ama eşimde yat dinlen diyo onu kıramıyorum daha görmedik bebişi bayramdan sonra inşallalhh nolur bizden duanızı esirgemeyin bu defa sımsıkı tutunsun inşallah bana minik melegimmm inanki benimde dualarım hep sizinlee:29: :nazar: :emir_bebek: :48:

sağol hayaıtm geldiiğin için inşl bebeğin bu kez sana sımsıkı ve sonuna kadar tutunur bitanem dualarımız seninle sende et bizlere senin şimdi duaların dahada çok kabul olur ayağınıda şöyle bi sürüde bizde gelelim arkandan

inşl bitanem

melikecim sen bu ay klomen mi kullanmıştık bi gerye dönüş yapsam unuttumda

rica ederim bitanem benimmm allah razı olsun sizdende ediyom canım hepinize dua inanki bana evet canım biz 17 aydır istiyoduk gecen yıl eylülde düşük yaptım 5 haftalıktı rabbim bida yasatmasın inşallah sonra arastırdım buraya yeni geldik biliyosunuz en iyi doktoru buldum gittim bu ay yumurta takibine basladık yumurtalarım tembel cıktı sonra bana serephone adında klomen verdi adetliyken kullandım 5 günde bitti günde 2 tane aldım sonra yine gittim bi yumurtan olurşmuş 15 mm lik dedi carsamba gitmiştim cuma baslayın calışmalara dedi ve şükürler olsun rabbime emegimizin karsılıgını verdiii rabbim herekse nasip etsin hayırlı evlatlar inşallah canımmm:29: :nazar: :emir_bebek: :48:

ayyy canımm nasıl duygulandım yaa, senin adına çok sevindik ya, Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah , hayırlı bir evlat olsun miniğin. Adet günün geçmeden çıkmış demek yaa. dualarımız seninle canım

evet canım binlerce sükür olsun rabbimee inşallah darısıda size canımmm:29: :nazar: :emir_bebek: :16:

melike canım hayırlı olsun bebeciğin. rabbim zihnen bedenen ve ruhen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu eylesin yavrucuğunu... çok sevindik hepimiz .... :46:

İnşalllah Allah ın izniyle hiç bişey olmaz bebeciğine , bu sefer sıkı sıkı tutunsun anneciğine, hiç bırakmasın, dualarımız seninle canım sen merak etme. Eşin doğru diyor dikkat et kendine , dinlen bol bol

melike canım hayırlı olsun bebeciğin. rabbim zihnen bedenen ve ruhen sağlıklı sıhhatli hayırlı huzurlu eylesin yavrucuğunu... çok sevindik hepimiz .... :46:

melikecim sen çatlama iğneside olmuşmuydun
allah razıı olsun canım inşallah hayırlısıyla sizden duyarız hadi bu ay cok calışın yawrilerrr yok canım sadece serephone yani kloemen aldım yasımda 24 17 aylık evliyim rabbim herkese nasip etsin inşallahhhh:29: :nazar: :emir_bebek: :48:

İnşalllah Allah ın izniyle hiç bişey olmaz bebeciğine , bu sefer sıkı sıkı tutunsun anneciğine, hiç bırakmasın, dualarımız seninle canım sen merak etme. Eşin doğru diyor dikkat et kendine , dinlen bol bol

allah hepinizden razı olsun canım inşallah saol tatlım benimmm inşallah darısıda sizee olsunnn:29: :nazar: :emir_bebek: :48:

Son düzenleme:
melikecim allahın izniyle bu defa sımsık tutunacak bebeğin sen kalbini ferah tut canım sadece bebeğine odaklan ve dinlen

melike canım ilk sayfada hamile kalan arkadaşlar gibi senden hamilelik yolunda kısa bi özgeçmiş yazmanı istiyorum. oraya yapıştırayım senide hadi güzelim :52:

ayy canım Allahım bu sefer nasip etsin yavrunu kucaklamayı dua edicez hepimiz sana sen de bizleri unutma dualarında Allahım isteyen herkese nasip etsin işallah hadi hikayeni de bekliyoruz gıymatlşım listeye koysun

melikecim allahın izniyle bu defa sımsık tutunacak bebeğin sen kalbini ferah tut canım sadece bebeğine odaklan ve dinlen
inşallah bitanem benim çok soalll:29: :16:
melike canım ilk sayfada hamile kalan arkadaşlar gibi senden hamilelik yolunda kısa bi özgeçmiş yazmanı istiyorum. oraya yapıştırayım senide hadi güzelim :52:

canım az önce yazmıştım tamam tekrardan yazayım kuzuuu :29: :16:

ben 24 yasındayım 17 aylık evliyim ve evlendigimizden beri bebek istiyoduk gecen yıl eylülde düşük yaptım 5 haftalıktı bebegim ve sonra tekrar hamile kalmak istedim ama bi türlü kalamadım adetlerim düzensizleşti onun içinde ilaç almıştım sonra bu ay tekrar karar verdim burdaki en iyi doktoru arastırdım netten ve gittim doktor bey beni muayene etti hep alttan ama kendisi zaten tüp bebek uzmanıydı sonra adetliykende gittim yumurta takibi yaptık bu defada yumurtalarım tembel cıktı bana serephone adında bi klomen verdi ve adetin 3.günü basladım kullanmaya sonra 5 günde 2 tane aldım ilacı ve bitti sonra tekrar carsamba gittim yumurtan 15 mm lik olmus cuma baslayın calışmalara dedi basladık 18.günümde bi kasık agrısı oldu anlatamam hemen doktorumu aradım yumurtan catlamıştır korkma dedi bundan 5 gün önce evde test yaptım belirtilerim vardı ve silik cıktı sükürler olsunki dünde kan testi verdim ögrendikki melegim benimle doktorum elevit ve coraspin adında iki ilaç verdi şimdi onu kullanıyoruz allah nasip ederse bayramdan sonra görmeye gidicez melegimi darısı evlat isteyen tüm arkadaslara hayırlısıyla inşallah güzel düşünün güzel olsun sonuc kızlar kesinlikle ümidinizi yitirmeyin.....:29: :nazar: :emir_bebek: :16:

Son düzenleme:
ayy canım Allahım bu sefer nasip etsin yavrunu kucaklamayı dua edicez hepimiz sana sen de bizleri unutma dualarında Allahım isteyen herkese nasip etsin işallah hadi hikayeni de bekliyoruz gıymatlşım listeye koysun

amin balım hiç unuturmuyum canım benim inşallah hayırlısıyla darısıda sizlere olsun gercekten doktor çokkk önemliii ona dikkat edin kızlarr hadi hayırlı haberleri sizden alalım artık inşallahhhhhh:29: :nazar: :emir_bebek: :48:

kızlar gelriim ben yine şimdi cıkayım olurmu dinlenmem lazım kendinize cok ama cok iyi bakın rabbime emanet olunn rabbim gönlünüze göre versin inşallahhhh:48: :48:

Back