günaydın canlarım
smallengel kısmet hayatım dedğin gibi kırmızılar gelirse önümüzdki aya çalışmalar başlar ama gelmezse işte buda süper olur.evet canım ablamında o şekil olmuş ve hemen hamile kaldı kız hatta şok geçirdi hamile kaldığına ne demenk ilk ayın sonrası hamile kaldığını öğretiyo çok istedim allahım benim böyle olmasın diye biraz zaman geçsin evliliğimi yaşayalım diye tabi eşimde istemiyodu ama böyle zor olacağını bilsem istemezmiydim gerçi daha bu bizim ikinci ayımız bende hemen karaları bağlıyorum bakarmısınız
kızlar bide benim o malum gece çok fenaydı kan mı kıpkırmızınasıl korktun eşim bile korktu yani napacağını şaşırdı 1hafta yanaşmadı sonra belki yara olmuştur diye ayyy o ilk günlere dönmeyi hiç o anı yaşamayı hiç istemem çok zormuşş
günaydın arkadaşlar benim kan soonuçları çıkmamış daha belki yarına çıkar dediler hayırlısı bakalım bekliyoruz
günaydın şekerlerrr
ay blueavcı canım sen de çok acelecisin ayol 2. yın mı enin daha sal çayıra mevlam kayıra bacım ne kasıyosun. ayy benim de 2. ayım olsa keşke hala o zamanki umutlarım olsa
kızlar sizede oluyordur kesin ama bana çok sık olmaya başladı bu ara. sanki hiç olmıcakmış gibi geliyo böyle olur ya hani 10sene uğraşanlar falan allahım sen kimseyi o durumlara düşürme diyorum ama sanki hep en kötüsünü düşünür ya insan bizim de öyle olcak gibi geliyo hep Allahım tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasip eetsin tüm isteyenlere işallah hiç bir kadını bununla sınamasın rabbim
günaydın arkadaşlar benim kan soonuçları çıkmamış daha belki yarına çıkar dediler hayırlısı bakalım bekliyoruz
günaydın şekerlerrr
ay blueavcı canım sen de çok acelecisin ayol 2. yın mı enin daha sal çayıra mevlam kayıra bacım ne kasıyosun. ayy benim de 2. ayım olsa keşke hala o zamanki umutlarım olsa
kızlar sizede oluyordur kesin ama bana çok sık olmaya başladı bu ara. sanki hiç olmıcakmış gibi geliyo böyle olur ya hani 10sene uğraşanlar falan allahım sen kimseyi o durumlara düşürme diyorum ama sanki hep en kötüsünü düşünür ya insan bizim de öyle olcak gibi geliyo hep Allahım tez zamanda sağlıkla hayırlısıyla nasip eetsin tüm isteyenlere işallah hiç bir kadını bununla sınamasın rabbim
hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benim kaç günün gectiii
canım keşke gebelik testi için versem kanı amane yazık ki tsh değerlerim için verdim düşerse dra gidicem tüp bebek için gerekli şeyleri yapmaya düşmediyse kalan ilacıma devam edicem hayırlısı
canım inşl hayırlısı olur sonuöların iyi gelirde başlarsınız tedaviyegünaydın arkadaşlar benim kan soonuçları çıkmamış daha belki yarına çıkar dediler hayırlısı bakalım bekliyoruz
ayyy canım 2iayım ama eşimde sperm olalı 2ayım yani dogal olarak bebek istemek için normal şartlara gelmemizin ikinci ayı yoksa 1yıllık evliyim 10aydır 0sperm vardı alayacağın korunmasız korunduk biz:))günaydın şekerlerrr
valla al bendende o kadar canım bende çok imreniyorum hoppppp neyin ne olduğunu bilemden hamileler evliliklerinin cicim ayında tam hareketli zamanında bizde uğraş dur işte.heh canım ilk gece kaldı anılarımızda korkuyla karışık.çok şükğr canım eşimde ilerleme var tek dayanağım zaten inşl devamıda gelir ve hamiş olurum nasıl güzel bir duygudur heralde onu yaşamak birilerine yaşatmak ve ailelerimize hamiel olduğumuzu söylemek bizimkiler çıldırırlar heraldeayy nasıl imreniyorum ilk denemede hamiş kalanlara ya biz kaç aydır deniyoruz olmuyordesene sende bol miktarda kan olmuş bizde de hiç bi damla bilem yoktu o gece işte anı olarak kalıyor ya , kız daha dur bak daha 2. ayınız şeker, sen telaş etme canım, eşinde tedavi oluyor bak maşalllah ilerlemede var
canım inşl hayırlısı olur sonuöların iyi gelirde başlarsınız tedaviye
ayyy canım 2iayım ama eşimde sperm olalı 2ayım yani dogal olarak bebek istemek için normal şartlara gelmemizin ikinci ayı yoksa 1yıllık evliyim 10aydır 0sperm vardı alayacağın korunmasız korunduk biz:))
ama bendede oluyo sanki olmayacakmış gibi geliyo bazıları çabuk sahip olur bazıları çok zor ya işte sanki o zorların arasındaymışım gibi hissediyorum allahım kucağımıza yakışan zamanda gençken sağlıklıyken hayırlısyla en kısa zamanda nasip etsin inşl ya şu ceketimi üstüne atsa hamile kalırım lafı nasılda güzelmişşşkızlar
valla al bendende o kadar canım bende çok imreniyorum hoppppp neyin ne olduğunu bilemden hamileler evliliklerinin cicim ayında tam hareketli zamanında bizde uğraş dur işte.heh canım ilk gece kaldı anılarımızda korkuyla karışık.çok şükğr canım eşimde ilerleme var tek dayanağım zaten inşl devamıda gelir ve hamiş olurum nasıl güzel bir duygudur heralde onu yaşamak birilerine yaşatmak ve ailelerimize hamiel olduğumuzu söylemek bizimkiler çıldırırlar heralde
Selam kızlar herkese;
yazılanları okudum kaç gündür giremedim kızlar dün mide bulantım vardı ve hep yattım,gece banyoda gözüm karardı,başım döndü düşüyordum,çok kötü oldum,sabahta mide bulantısıyla kalktım,bugün biraz ii gibiyim...
samallengel bana soru sormuşsun canım kusura bakma giremediğim için göremedim..
ben bal tarçın çörek otu bu ay yapmıştım,işte dediğim gibi yumurta iğnesi vuruldum ilk kez ve dr nin dediği zamanlarda birlikte olduk..ama ben ilk iğneyle olmaz falan diyodum hiç ummadım bu ay,hatta dedim ki kendi kendime 5 ay daha kendime zaman verecem sonra gidip hemen aşılama yaptıracağım falan,kafamda bu vardı....farklı olarak size de yazmıştım idrar yollarımda sistit oldu yani yanma ve bi gün kalktığımda vajinamın iki tarafında da bi batma vardı bi gün boyunca o batmayı yaşadım,hatta yazmıştım buraya da ama yumurtlamadan hemen sonra daha adetime vardı..sadece tüp bebek aşamasında olan bi tanıdık var o demişti ki hamile olabilirsin benim de öyle olmuştu tüp bebkte vajinamın üst tarafında bi ağrı olmuştu dedi..ben pek inanmadım ne alaka dedim...adetim iki gün geçti yine olmayı bekledim,her gün orkid koydum,kasıklarımda agrı oldukça eşim sorduğunda sökülemiyom olacam herhalde dedim...bi kaç gün geçince de test yaptırdık..bu perşembe ilk kez dr ye gidecegim,bazen diyom dr görmeden herkes duydu,inşallah görür,ben pek bi şey hissetmiyom henüz...bi de boş gebelik diye bi şey yazıyodu bi yerde,inşallah boşa çıkmaz sevincim..kızlar,sizin için de hayırlısı inşallah tez zamanda...
chablis;hiç olmayacakmış gibi düşünme,daha gecen ay ben de yıllarca belki olmayack benim diye hissettim o dönemde hamile kaldım,yani senin de yakındır umudunu kaybetme..etraftaki hamileleri görünce insan kendini geç kalmış sanıyor ama her lşeyin bi zamanı var..çevremdekilerin hepsinin kucagında bebkleri büyütüyorlar,benden önce evlenenler de dahil...ama herkesin nasibi farklı..öyle düşünme..
kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Halevcim inşallah değerlerin normal olur tatlım ya, biran önce başlarsınız tüp bebeğe, chabliss canım tatil dönüşü rahim filminden kaçmak yok ona göre, 1 ay daha geçsin demek de yok. oklava simgesi vardı ya ne oluyor bu smile lara anlamıyorum geri versinlerrrr
Selam kızlar herkese;
yazılanları okudum kaç gündür giremedim kızlar dün mide bulantım vardı ve hep yattım,gece banyoda gözüm karardı,başım döndü düşüyordum,çok kötü oldum,sabahta mide bulantısıyla kalktım,bugün biraz ii gibiyim...
samallengel bana soru sormuşsun canım kusura bakma giremediğim için göremedim..
ben bal tarçın çörek otu bu ay yapmıştım,işte dediğim gibi yumurta iğnesi vuruldum ilk kez ve dr nin dediği zamanlarda birlikte olduk..ama ben ilk iğneyle olmaz falan diyodum hiç ummadım bu ay,hatta dedim ki kendi kendime 5 ay daha kendime zaman verecem sonra gidip hemen aşılama yaptıracağım falan,kafamda bu vardı....farklı olarak size de yazmıştım idrar yollarımda sistit oldu yani yanma ve bi gün kalktığımda vajinamın iki tarafında da bi batma vardı bi gün boyunca o batmayı yaşadım,hatta yazmıştım buraya da ama yumurtlamadan hemen sonra daha adetime vardı..sadece tüp bebek aşamasında olan bi tanıdık var o demişti ki hamile olabilirsin benim de öyle olmuştu tüp bebkte vajinamın üst tarafında bi ağrı olmuştu dedi..ben pek inanmadım ne alaka dedim...adetim iki gün geçti yine olmayı bekledim,her gün orkid koydum,kasıklarımda agrı oldukça eşim sorduğunda sökülemiyom olacam herhalde dedim...bi kaç gün geçince de test yaptırdık..bu perşembe ilk kez dr ye gidecegim,bazen diyom dr görmeden herkes duydu,inşallah görür,ben pek bi şey hissetmiyom henüz...bi de boş gebelik diye bi şey yazıyodu bi yerde,inşallah boşa çıkmaz sevincim..kızlar,sizin için de hayırlısı inşallah tez zamanda...
chablis;hiç olmayacakmış gibi düşünme,daha gecen ay ben de yıllarca belki olmayack benim diye hissettim o dönemde hamile kaldım,yani senin de yakındır umudunu kaybetme..etraftaki hamileleri görünce insan kendini geç kalmış sanıyor ama her lşeyin bi zamanı var..çevremdekilerin hepsinin kucagında bebkleri büyütüyorlar,benden önce evlenenler de dahil...ama herkesin nasibi farklı..öyle düşünme..
kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
canlar yemeğe çıkıyorum gelince görüşürüz afiyet olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?