Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım canım allah bağışlasın ne mutlu sana bir tane var rabbim onun yanına istediğiniz kadar kardeş nasip etsin.benimde 2 tane ablam var birer tanede erkek beişleri var onlara veriyorum sevgimi oyle çok seviorumki onları bebek ozlemimi gideriorum biri 3 yaşında diğeri 10 aylık allahım banada nasip edecek biliorum umudumu hiç kaybetmicem boyle yapmam gerektiğini biliorum çünkü.her haftamı onlarla geçiriorum çok ozluorum:)

evet bende ilk aydan hamile kalcam sanırdım.evlendiğimde hemen hamile kalsam bile eşim çok istiordu bende bir sene bekleyip ole yapalım diordum ne bileyim hemen olmıycanı benimde hiç bilgim yoktu her şeyin zamanı varmış istedikten sonra herşeyi oğrendim tabi burası sayesinde çok şey oğrendim.

kızlar bende söyliyimde gülün.
eşim geçen ay beni kıracak bi laf söyledi, olmuyor gibisinden konuştu.. hani düşükte oldu ya, sanki ben tutamamışım düşmüş gibi tavırlar filan..
sonra ben doktora gitmeye karar verdim dedim, sen bilirsin dedi..
o da gelecekti ama ben yalnız gitmek istedim..
neyse gittim doktora.. dedim böyle böyle.. eşim sanki beni suçlar havalarında..
doktorda dedi ki, nerden çıkarıyormuş onu, kadınlarda bi sorun olmadığı halde çocuğu olamayan bi sürü erkek var, bazı bozukluklar oluyor haberleri yok...
o da sperm testi versin bakalım, konuşması kolay tabi dedi..
yazdı mı eşime sperm testi :)
ben eve geldim akşam konuşuyoruz eşimle... dedim ki dr sana sperm testi yazdı..
nasıl oluyormuş o dedi
laboratuarda bi adam görevliymiş bu işle dedim, en az 3 gün, en fazla 5 gün cinsel perhiz olcakmış dedim, adam dedi ki, gelince ben ayrıntıularıu eşinize izah edicem dedi dedim..
bizimklinin benzi attı, bi tuhaf oldu. ve dedi ki eşim
sıkı durun kızlar :))) bomba söz geliyor

-- iyi de onu nasıl çıkaracaklarmış ordann :teytey:

hahaha süpermiş yaaaa nasıl çıkaracaklar haaa anlatır o adam ona nasıl çıkacağını :)))))))))))))))

kaydirigubbakcemile 3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bnm malesef çıkmam gerkiyo okula gitmek için hazırlanıcam size ii sohbetler akşam drdan sonra yazarım yine grş..

valla özellikle tüp bebek aşamasında falan kadınların çektikleri düşünülürse erkekler de bi sperm veriversinler bi zahmet.
ben de bazen umutsuzluğa düşüyorum geçen konuştuk işte eşimle o dedi sen işe başlıcan bebek olayını erteleyelim dedi bende sinirlendim zaten olmuyo dedim hışımla. anam bi sinirlendi ne demek olmuyo da hep böle yapıosunda nie olmuyomuş da. meğersem o doktora gidip çabalamayı erteleyelim dedmiş. ben de sandım ki korunalım diyo. sonra bulduk orta yolu işte problem çıkmazsa doktorda kendi halimizde devam bikaç ay daha. belki işe başlayınca bebeğimde gelir benim rahatlamamla...

chablisim bence de sen çalışmaya başlayınca süpriz yapacak minişin..
insanın kafası dağınıkken takmıyor o kadar be gülüm

arkadaşım sağolasın.. inan senide çok iyi anlıyorum ama dedim ya benim ilk bebeğimde nerdeyse 3 yılda oldu.. insan sabredemiyor ve hiç olmayacak sanıyor..
ama iyi gün de kötü gün de geçip gidiyor arkadaşım.. sonra insan yaşadıklarını çok çabuk unutuyor..
inşaAllah herkesin yaşadığı bu üzücü olaylar bir hatıradan ibaret kalacak günün birinde....

kızlar sizdeki yumoş sayılarını duyunca , bu ay hamile değilsem, ilaç kullanmaya karar verdim..
yan etkisi filan oluyor mu gün içinde klomenin ?

aslında sana hak verdim canım şimdi benim şu anda bir bebğim olsa 1 yılda ne uğraşlarla oldu demem korunurum gene. insanoğlu işte memnun edemez kimse bizi. olunca olmasın dersin olmayınca olsun dersin :)) o yüzden sakın suçlama kendini ben niye korundum bunca zaman falan diye. vardır herşeyde bi hayır

kızlar sizdeki yumoş sayılarını duyunca , bu ay hamile değilsem, ilaç kullanmaya karar verdim..
yan etkisi filan oluyor mu gün içinde klomenin ?

tatlım ben bir ay kullandım geçen yıl ağustosta çünkü bende pko vardı hiç bi yan etkisi olmadı bana ama çatlatma iğnesi olmazsan bazen çatlamayıp kist olabiliyormuş. bu arada pko geçmişiolan arkadaşlara duyrulur ben geçen haziranda öğrendim olduğumu kasım ayında soğan kürüyle tamamen kurtuldum mucize bişey

peki o zaman kaç yumurtan oluşmuştu arkadaşım ?

o zaman takip ettirmedim sinirim bozuldu daha ilk aydan o işlere başlayınca. birde hormon testi falan istemişti sigorta karşılamadı o zamanki. bende yaptırmadım gitmedim de sonra soğan suyunu keşfettim ve 2 gün içtim 14. gün yumurtladım mucize gibi bişeydi şu andada pko görünümü falan çıkmıo artık usg de. tamamen sildi attı çok şükür zaten ilk teşhis konduğundada şok olmuştum benimadetlerim düzenli kilo sorunum yok tüylenme yok. çok moralim bozulmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…