kızlar 2gündür vajinamda kasıntı ve bi acı var böleakıntımda degişti pürtüklügibi aranızda böle bişey yasıyan oldumu mantar belirtisimi acaba bi akıl verin kızlarrrr
eftalyacım geçmiş olsun.. hamile olmayasın gız bacım :1ninca:
ilaç kullanmasan daha iyi olmaz mıydı eftalyacım.. hamilelik şüphen var çünkü.. elma sirkesi katılmış su ile yıkayabilirsin mesela..
cok cok az sürdüm napimm içine degdirmedim ama elma srkesi diilde üzüm sirkesi var evde o olurmu onla yıkim ya bide bende sebamedin sabunu var onla yıkadım ama işe yaramadı
eftalyacım al benden de o kadar bide ben bu ay çok umutlanmıştım da adet olunca çok ağladım. bana diyo ki ben senin bu kadar bebek sitediğini bilmiodum valla !!! ay çıldırcaktım niye uğraşıoruzs biz o zaman olsada olur olmasada diye bişey var mı allah aşkına ya istiyorsundur uğraşırsın yada istemiyorsundur korunursun.bir gram çaba yok delircem bende
gultun tatlım benimki de öyle tuvalette falansa hele nasıl konsantre olcam da yapcam derdinde :kedi: tuvalette de olmaz ki ama yaa
cok cok az sürdüm napimm içine degdirmedim ama elma srkesi diilde üzüm sirkesi var evde o olurmu onla yıkim ya bide bende sebamedin sabunu var onla yıkadım ama işe yaramadı
canım benim eşim tuvalette vermedi bi oda da sandalye varmış bide film koyuyolarmış kap verip getirmesini bekliyorlarmış bu sefer özelde verecek bakalım orası nasıl verdiriyor bilgim yok ama verirken stres yapmaması gerekiyor çünkü çok etkiliyormuş benim eşimde çok stres yaptığından böle düşük çıkıyor diye düşünüyorum bende hayırlısı
bu arada ben rahim filmide çektirdim çünkü sorun tüplerdeyse bilelim dedik dr sonraya atmadan hemen çekti sağolsun neyseki o da temiz çıktı
merhana arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bende bu ay klomen kulnadım ve yarın yumoşlarıma baklıcak ve yumurta çatlatma iğnesi vurulacak inş.büyümüşleridr
kızlar bizde 4 aydır deniyoruz ama olmuyor. ben bugün doktora gittim 8. günümdü bir sorun yok ama rahmin ters dedi ama gebe kalamayı engellemiyormuş. benim aklıma takılan su oldu 13. gün falan yani yumurrtam 18 mm bulunca bir iğne vuracaklarmıs çatlatma iğnesinden mi bahsetti acaba? bhcg iğnesi gibi bişey söyledi bunun hakkında bilgisi olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?