Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hoşgeldin kısmetimiz aynı topiclerden gidiyo inşallah bebeklerimizin haftalarını da konuşucaz başka topiclerde en kısa zamandazemuszemus[/Qsimgecim hoşbulduk sende hoşgeldin gunaydın canım.inşallah arkadaşım inşallah o gunleride goreceğiz allahın izniyle:)
eftalyacım neden ümitsizliğe düşüyorsun canım.. o beklenmeyen gün gelmeden hiç boşuna üzülmeyelim.. artık olursa da olmazsa da Allahtan.. şimdiden üzülürsek stresten düzenimiz bozulur arkadaşım
eftalyacım çok ii anlıorum seni ben de artık umutlanmaya korkuorum kaldı ki insan da şöle bi psikoloji oluo bu kadar ay olmamış şimdi nie yada nasıl olcakki. halbuki çok saçma hep denir iyi düşün iyi olsun biz elimizden geleni yapıoruz kendimizi bu işi bilenlere de emanet ediyoruz gerisi allaha kalmış canım benim moralini yüksek tut elbet olcak bizim de bebişlerimiz
gultun incirde tesin eşin, çok faydalı oluyormuş. arı sütüde..
bide chablisin dediği gibi toz keçi boynuzu alalım
evet haklısın cnm ama olmuo işte hiç olmucak gbi gelio aklıma düşük yapmasaydım öbür ay alıcaktım bebegiömi kucagıma sende anlarsın beni ama kısmet degilmiş toparlamaya calısıorum ama cogu zman basaramıorum
canım incirde yiyoruz arada.zaten şükür eşiminde sonuçları iyi doktor ceviz fındık badem tuketsin sigaradan alkolden kola ve cipsten uzak dursun dedi.
chablis eşine hiç sperm testi yapıldı mı ?
eftalyacım benimde ağustosta doğacaktı minişim
ama düşüklerin çoğu sağlıksız sperm yada kromozom bozukluğundan oluyormuş.. hayırlısı böyleydi ki mevlam çekemeyeceğimiz yükü yüklemedi bize değil mi..
yok canım doktor o zaman laboratuvara istek yazıp verdi bize ama erken daha ister öbür ay gidin ister sonraki ay dedi. kaldı öyle artık bu ay yada bir dahaki aya yaptırcaz sonuçta doktora gdince ilk onu isticek artık. ama benim eşim sigara içiyo ondan tedirginim.bıraktıramadım gitti :umursamaz:
gıymatlımve eftalya22 sizler kaç senelik evlisiniz ve ne zamandır istiorsunuz?benim temmuzda 2 yıl olacak evleneli ve 11 ay oldu 2 ayımda kistle geçmişti yani 9 aydır olmuo
cnm senin düşügün sebebi neydi bişey cıktımı?