• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

selam kızlarr doktordan geliyorum şimdi..bi yumuşum kendiliğinen çatlamış 3 tanesi duruyodu onları çatlatmak içinde pregnl diye bi iğne vurdu..bu hafta ilişki olsun dedi cmtden itibarende progestana başlıcakmışım 10 gün günde 3 kez içicekmişim ve ilaç bittikten sonra 3.gün gel kontole dedi ztn o 3 içinde adet olmazsan hamilesindr dedi..inşşşşşşşşşşşşşşşş

arkadaşım çok sevindim hadi epey kolayladın işi.. bu hafta da biraz tempolu geçecek ama değer canım napacaksın..
o gıda takviyelerini arttırın, bol bol kabak çekirdeği yeyin gülüm.. kırmızı et tüketin köfte filan, güçlü şeyler..
hurma varsa evde ondanda yiyin (meyve olanı değil)
aslında e vitamini alsaydınız iyi olacaktı, çünki bi hafta.. dile kolay.. kaydirigubbakcemile

bi daha ne zaman gideceksin doktora ?

pregestona bende 17. gün başladım.. adet olana kadar dedi doktor..
fakat bende hafiften bi yanetki yapmaya başladı.. ne olduğıunu sana söylemiyim. psikolojik olarak etkilenmeyesin yerimseniben

merhana arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bende bu ay klomen kulnadım ve yarın yumoşlarıma baklıcak ve yumurta çatlatma iğnesi vurulacak inş.büyümüşleridr

aysenik topiğimiz inşaAllah hayırlı ve bereketli olur hepimiz için..
istersen listeye senide kaydedelim, gelişmeleri bizde görmüş oluruz..
bu ay ilk kez mi başladın klomene, daha önce böyle bir işlemden geçtin mi..
bide kaç yumoşun oluştu,
yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşaAllah
bizde bilgilenmiş oluruz :lepi:

kızlar bizde 4 aydır deniyoruz ama olmuyor. ben bugün doktora gittim 8. günümdü bir sorun yok ama rahmin ters dedi ama gebe kalamayı engellemiyormuş. benim aklıma takılan su oldu 13. gün falan yani yumurrtam 18 mm bulunca bir iğne vuracaklarmıs çatlatma iğnesinden mi bahsetti acaba? bhcg iğnesi gibi bişey söyledi bunun hakkında bilgisi olan varmı?

ayşegül 13. gün yumurtanın 18 mm olacağı kesin değil arkadaşım.. ben 11. gün gittiğimde çatlamak üzere dedmişti.. herkesin yumurtası farklı gelişiyor..
sen daha önce bu konuda tedavi gördün mü? belki ondan demişsindir, takibinde 13. günlerde mi 18mm büyüme olmuştu ?
bide bildiğim kadarıyla klomen gibi yumoş geliştirici bi ilaç kullanıldıysa çatlama iğnesi vuruluyor
bhcg hamile kalındığında kanda yükselen bi hormon.. onun iğneside mi varmış bilmiyorumkismile
acaba sana vuracakları nasıl birşey ?
bende merak ettim

hayır canım ben yumurta tedavisi görmedim hiç. bizim 4 ay oldu zaten genel bi kontrole gitmiştim doktor öyle dedi. ben tekrar sorayım benimde kafam karıştı çünkü.gebe kalmayı kolaylaştıran bir iğne dedi. çatlatma iğnesi klomen den falan sonra vuruluyo çünkü

kızlar hepinize hayırlı huzurlu mutlu umutlu bir dün diliyorum............
ve açılışı yapıyorummm :lepi:

eftalyacım kaşıntı hemen mantarı akla getiriyor. bir de şey duydum ben bu sitede de okudum oda sıcaklığında ılık maden suyuyla yıka orayı canım.zaten zarar vermez hiç bir şekilde tamamen doğal bir su o. cilde ne kadar iyi geldiği bilinir. rahatlatır belki.
halevcim sevindim rahim filminin temiz çıkmasına peki acı oldumu çekilirken

canım 5 snlik bi acı hissediyorsun sonrasında hiçbirşey kalmıyor gayet normal bir şekilde kalkıp gidiyorsun korkulacak hiçbir yanı yok

Kızlar bugün itibariyle kaç günümüz kaldııııı bir bakalım mı ????????

Eftalya22___________2

Sevdalinka06_______7

GIYMATLIM________7

gultun_____________15

bsbirkin____________19

Chabliss___________22

Halev______________az kaldı diyelim..

hihoyyyt

gunaydın gıymatlım..kaç gun kaldı sonuç ogrenmemıze...
çok merak edıyorum...
ınşallah bu topıkte tum ısteyenlerde hamıle kalır bu ay..

Kızlar bugün itibariyle kaç günümüz kaldııııı bir bakalım mı ????????

Eftalya22___________2

Sevdalinka06_______7

GIYMATLIM________7

gultun_____________15

bsbirkin____________19

Chabliss___________22

Halev______________az kaldı diyelim..

hihoyyyt
ayy sımdı gordum..az kalmıs..:hulya:

gunaydın gıymatlım..kaç gun kaldı sonuç ogrenmemıze...
çok merak edıyorum...
ınşallah bu topıkte tum ısteyenlerde hamıle kalır bu ay..

canım bugün itibariyle 7 günüm kalmış görünüyor. netteki hesaplayıcılarda ayın 9 u yazıyor ama ben 10 u diye sayıyorum. çünki geçen ay 14 ünde olmuştum. sence de 9 u çok erken değil mi bilmiyorumkismile

evet halevcim sen dedin ya benim belli değil diye.. tahmin ettiğin bi rakam varsa yazalım mı seninkini de..

canım şuan adetim zaten sen adet olduğum tarihi yaz bence 28 mayıs da oldum zaten uzunda sürüyor diğerini tahmin etmem çok zor

Back