• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

canım ben de arada geliyorum.. pko polikistik over diye birşey.. yumurtalıkta böyle küçük küçük kistler oluşuyor ve hiç biri büyüyüp çatlayamıyor. yumurta gelişiminde bozukluk aslında. hormonlarda da bozulma yapabiliyor. sonuç olarak düzensiz adet tüylenme sivilce kilo gibi srunlar yaratıyor. ama bende hiçbiri yoktu kist görünümü dışında. işin kötüsü bu bir hastalık değil yapı meselesi ya öylesin ya değilsin yaniii. çözümü de yok yan etkileri düzeltmenin yolları var ama kendisinin çözümü yokk ...deken ibrahim saraçoğlu soğan kürünü keşfediyor soğan suyu pkoyu tamamen silip atıyor sadece 15 gün kullandım ve bitti gitti... işte böyle canım benim

Geçmiş olsun arkadaşım.. ne güzel şifa bulmuşsun..ınşaAllah bir daha hiç bir şekilde karşılaşmasın öyle bir durumla..
sitede hep duyuyordum pkoluyum filan diye ama açıkcası tam bilmiyordum ne olduğunu.. Muzdarip olanlar bu sıkıntıdan hayırlısıyla kurtarsın mevlam.. :Saruboceq:

kendimi çok bitkin hissediyorum.. kolum kanadım kalkmıyor.. şöyle yatsam akşama kadar.. ama bir sürü işi beni bekliyor :a015:

kızlar 2gündür vajinamda kasıntı ve bi acı var böleakıntımda degişti pürtüklügibi aranızda böle bişey yasıyan oldumu mantar belirtisimi acaba bi akıl verin kızlarrrr

benim önceki hamileliğimde karnım ve aşağılar çok acıyordu.. otururken elimi karnımın üstüne bile koyamıyordum rahatsız oluyordum. çok ağır birşeymiş gibi hissediyordum bilmiyorumkismile

ilaç kullanmasan daha iyi olmaz mıydı eftalyacım.. hamilelik şüphen var çünkü.. elma sirkesi katılmış su ile yıkayabilirsin mesela..

ilaç kullanmasan daha iyi olmaz mıydı eftalyacım.. hamilelik şüphen var çünkü.. elma sirkesi katılmış su ile yıkayabilirsin mesela..

cok cok az sürdüm napimm içine degdirmedim ama elma srkesi diilde üzüm sirkesi var evde o olurmu onla yıkim ya bide bende sebamedin sabunu var onla yıkadım ama işe yaramadı

gıymatlım şuan bende folik plus kullanıyorum canım ayrıca bizdeki rahatsızlıklar eşimin sperm düşüklüğü benim pkolu olmam ve yumurtalarımın büyüyemeyip çatlayamaması

cok cok az sürdüm napimm içine degdirmedim ama elma srkesi diilde üzüm sirkesi var evde o olurmu onla yıkim ya bide bende sebamedin sabunu var onla yıkadım ama işe yaramadı

canım bende de mantar oluşmuştu ama akıntım yoktu çok feci kaşınıyordu drum krem ve fitil vermişti kremimi düzgün kullanamadığımda olsa gerek kaşıntım birazda olsa var sen dra görün bence

eftalyacım al benden de o kadar bide ben bu ay çok umutlanmıştım da adet olunca çok ağladım. bana diyo ki ben senin bu kadar bebek sitediğini bilmiodum valla !!! ay çıldırcaktım niye uğraşıoruzs biz o zaman olsada olur olmasada diye bişey var mı allah aşkına ya istiyorsundur uğraşırsın yada istemiyorsundur korunursun.bir gram çaba yok delircem bende
gultun tatlım benimki de öyle tuvalette falansa hele nasıl konsantre olcam da yapcam derdinde :kedi: tuvalette de olmaz ki ama yaa

canım benim eşim tuvalette vermedi bi oda da sandalye varmış bide film koyuyolarmış kap verip getirmesini bekliyorlarmış bu sefer özelde verecek bakalım orası nasıl verdiriyor bilgim yok ama verirken stres yapmaması gerekiyor çünkü çok etkiliyormuş benim eşimde çok stres yaptığından böle düşük çıkıyor diye düşünüyorum bende hayırlısı

bu arada ben rahim filmide çektirdim çünkü sorun tüplerdeyse bilelim dedik dr sonraya atmadan hemen çekti sağolsun neyseki o da temiz çıktı

Son düzenleme:

eftalyacım sirkeyi direkt sürmiceksin
örneğin yarım litrelik petşişeyi yarıya kadar kaynayıp soğumuş suyla doldur. üzerine yarım çay bardağı sirke koy gülüm.. taharetten sonra en son onunla yıka ve üzerine kağıt havlu kapat. her tuvalette böyle yap arkadaşım. geçer inşaAllah hayırlısıyla.. :Saruboceq:

canım benim eşim tuvalette vermedi bi oda da sandalye varmış bide film koyuyolarmış kap verip getirmesini bekliyorlarmış bu sefer özelde verecek bakalım orası nasıl verdiriyor bilgim yok ama verirken stres yapmaması gerekiyor çünkü çok etkiliyormuş benim eşimde çok stres yaptığından böle düşük çıkıyor diye düşünüyorum bende hayırlısı

bu arada ben rahim filmide çektirdim çünkü sorun tüplerdeyse bilelim dedik dr sonraya atmadan hemen çekti sağolsun neyseki o da temiz çıktı

halevcim çok şaşırdım gız bacım, bi odaya koyup film açıyorlarmış hee.. kesin erotik bişeydir o zaman.. aaa kocamdan önce ben vazcaydım galiba :1ninca:

eftalyacım kaşıntı hemen mantarı akla getiriyor. bir de şey duydum ben bu sitede de okudum oda sıcaklığında ılık maden suyuyla yıka orayı canım.zaten zarar vermez hiç bir şekilde tamamen doğal bir su o. cilde ne kadar iyi geldiği bilinir. rahatlatır belki.
halevcim sevindim rahim filminin temiz çıkmasına peki acı oldumu çekilirken

selam kızlarr doktordan geliyorum şimdi..bi yumuşum kendiliğinen çatlamış 3 tanesi duruyodu onları çatlatmak içinde pregnl diye bi iğne vurdu..bu hafta ilişki olsun dedi cmtden itibarende progestana başlıcakmışım 10 gün günde 3 kez içicekmişim ve ilaç bittikten sonra 3.gün gel kontole dedi ztn o 3 içinde adet olmazsan hamilesindr dedi..inşşşşşşşşşşşşşşşş

merhana arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bende bu ay klomen kulnadım ve yarın yumoşlarıma baklıcak ve yumurta çatlatma iğnesi vurulacak inş.büyümüşleridr

kızlar bizde 4 aydır deniyoruz ama olmuyor. ben bugün doktora gittim 8. günümdü bir sorun yok ama rahmin ters dedi ama gebe kalamayı engellemiyormuş. benim aklıma takılan su oldu 13. gün falan yani yumurrtam 18 mm bulunca bir iğne vuracaklarmıs çatlatma iğnesinden mi bahsetti acaba? bhcg iğnesi gibi bişey söyledi bunun hakkında bilgisi olan varmı?

merhana arkadaşlar topiğiniz hayırlı olsun bende bu ay klomen kulnadım ve yarın yumoşlarıma baklıcak ve yumurta çatlatma iğnesi vurulacak inş.büyümüşleridr

inş büyümüştür cnm

kızlar bizde 4 aydır deniyoruz ama olmuyor. ben bugün doktora gittim 8. günümdü bir sorun yok ama rahmin ters dedi ama gebe kalamayı engellemiyormuş. benim aklıma takılan su oldu 13. gün falan yani yumurrtam 18 mm bulunca bir iğne vuracaklarmıs çatlatma iğnesinden mi bahsetti acaba? bhcg iğnesi gibi bişey söyledi bunun hakkında bilgisi olan varmı?

heralde çatlatma iğnesidir cnm

Back