Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlımve eftalya22 sizler kaç senelik evlisiniz ve ne zamandır istiorsunuz?benim temmuzda 2 yıl olacak evleneli ve 11 ay oldu 2 ayımda kistle geçmişti yani 9 aydır olmuo

ben daha 8aylık evliyim cnm bi düşügüm var evlendim hemen hiçadet görmeden hamile kaldım ama nasip degilmiş düşük yaptım biliorum cok erken ama okadar cok istiyorum bebegimin olmasını

cnm ben düşük yaptıktan sonra patalojiye gönderildi ama bişey cıkmadı

Ya kızlar bişey sorcam.yumurtladıkyan sonra yumurta ne kadar kalıyo vücutta 24saatmi yoksa72saatmi bi bilgisi olan varmı bu konuda aceba.doktorla görüşeniniz oldumu bu konuyu.

arkadaşım doktor bana çatladıktan sonra 36 saat kalıyor dedi..
ama yumurta oluşumuda bikaç gün sürüyor öncesinden..
yani çatlamayı bilerek yada tahmin ederek 36 saat içinde beraberlik gerekiyor...

gultun eşine sperm testi yapıldı o zaman öyle mi..
ya biraz bahseder misin , benim eşim çok çekiniyor
hastaneler nasıl birşey uyguluyor bu konuda ?

canım evet geçen hafta cumartesi yapıldı.benimkide çekiniordu ama ben uzuluorum die gitti doktorda zaten sende sorun gozukmuor eşinede bakalım biraz daha deneyin demişti adet olunca çok uzuldum eşimde gitti bu ay.3 gunluk perhiz uygulayıp gidecek eşin.özele gidiorum ben.eşim için randevuyu aldık gitti sabahtan ,bir kap vermişler wc gidin demişler sonrada hemşireye teslim etmiş çıkmış.bende oğlen gidip aldım sonucu doktorla konuştuk.işte ole canım.hep kızlar çalışıo gittiğimiz klinikte ama iş başa duşunce mecbur napalım.verdi bitti işte ne olacak zaten ordaki bayanlar alışık dedim çekinmene gerek yok hergun giden var onlar için normal dedim rahatlatmaya çalıştım gitmeden evvel.sorun çıksada herşeyin çözumu ilaçla dedim biraz guç verdim.:)

Ya kızlar bişey sorcam.yumurtladıkyan sonra yumurta ne kadar kalıyo vücutta 24saatmi yoksa72saatmi bi bilgisi olan varmı bu konuda aceba.doktorla görüşeniniz oldumu bu konuyu.

canım yumurta çatladıktan sonra 24-48 saat kadar canlı kalıyormuş ama çatlama yı anlıyorsan yada takip ediyorsan 24 saat içinde ilişki olması en iyiysiymiş

ben daha 8aylık evliyim cnm bi düşügüm var evlendim hemen hiçadet görmeden hamile kaldım ama nasip degilmiş düşük yaptım biliorum cok erken ama okadar cok istiyorum bebegimin olmasını

canım ya daha çok erken bile hiç uzulme bence bak hamile kalabiliyormuşsun demekki zaten 1 sene denemeden tedavi onermio doktorlar benimde korunmayı bırakalı bir yıl olmadı die doktor her gidişimde yolladı beni ama ben acele ettim başladım bu ay:)bende eşimde çok istioruz allahın takdiri ne zaman kısmet canım.bence sen kendini rahatlatmaya çalış sıkam kendini bende doktorla ilerlemeye başkladığım için daha rahatım ayrıca doktor beni motive etti acele ediosun bak ikinizinde sonuçları çok guzel die.

arkadaşım doktor bana çatladıktan sonra 36 saat kalıyor dedi..
ama yumurta oluşumuda bikaç gün sürüyor öncesinden..
yani çatlamayı bilerek yada tahmin ederek 36 saat içinde beraberlik gerekiyor...

Canım benim yumurtlama pazartesi günü oldu,artık açık açık yazacam valla pazar birlitelik odu salı sabahı oldu birde bugün sabah oldu.şans varmı bilemiyorum .

Ama aylardan sonra ilk defa bu ay yumurtladımı hissettim.işallah bu ay olur.

eftalyacım al benden de o kadar bide ben bu ay çok umutlanmıştım da adet olunca çok ağladım. bana diyo ki ben senin bu kadar bebek sitediğini bilmiodum valla !!! ay çıldırcaktım niye uğraşıoruzs biz o zaman olsada olur olmasada diye bişey var mı allah aşkına ya istiyorsundur uğraşırsın yada istemiyorsundur korunursun.bir gram çaba yok delircem bende
gultun tatlım benimki de öyle tuvalette falansa hele nasıl konsantre olcam da yapcam derdinde :kedi: tuvalette de olmaz ki ama yaa

bende kendimden bahsedeyim tickerda yazdığı gibi 2 yıl 3 aylık evliyim ilk 1 5 sene korunduk eşimin askerliği vardı çünkü 5 ay askerlik yaptı şubatta geldi şubattan beri korunmuyoruz..her testi yaptırdık bi bnm rahim filmim kaldı inş gerek kalmaz ona eşimde sperm testi yptrdı çok şükür değerleri çok ii çıktı

gıymatlımve eftalya22 sizler kaç senelik evlisiniz ve ne zamandır istiorsunuz?benim temmuzda 2 yıl olacak evleneli ve 11 ay oldu 2 ayımda kistle geçmişti yani 9 aydır olmuo

kızlar sıkı durun şimdi ben anlatıyorum bilmiyorumkismile

evlendikten 2,5 yılı geçince bir bebeğim oldu.. ve ardından 6 yıl geçti,
7 ay önce ancak hamile kalabildim ve bir ay sonra düşükle sonuçlandı
6 aydır yine aynı durumdayız
ben daha önce belirtmiştim bi kızım var diye, ama dikkatinizden kaçtı sanırım
ayrıca şunu söyliyim, bitane var daha ne istiyorsun diye aklınızdan geçebilir ama hiçte öyle değilmiş.. insan asıl evladı olduktan sonra bi evladın ne kadar önemli olduğunu anlıyor.. o yüzden sizlere çok dua ediyorum, benim kuzumda yalnız büyüyor, kardeş çok önemliymiş meğer, bunu geç farkettim malesef

canım bak gün aşırı olmuş iyi olmuş bence. hem öncesinde de olduğu için vücudunda da canlı sperm olma ihtimali yüksek siz üstünüze düşeni yapmışsınız inşallah Allah da nasip eder şimdi oturup bekleme zamanı

cidden tuvalette olması çok gıcık bi durum
ama sonuçları alınca dr herşey normal değerlerin üstünde deyince bizimkinin koltukları kabardı:) çok güldüm o haline..:))

canım yumurta çatladıktan sonra 24-48 saat kadar canlı kalıyormuş ama çatlama yı anlıyorsan yada takip ediyorsan 24 saat içinde ilişki olması en iyiysiymiş

canım hiç hissetmiyodum aslında ben ama ilk defa bu ay yumurtladığımı hissettim.

Bal çörekotu tarçın karışımı yemiştim ve adetimin 12. günü hissttim yumurtladığımı ilk defa.

valla tatlım benim de gözümden kaçmış Allah kıznı sana bağışlasın. tabiki kardeş çok önemli benim kkızkardeşim var o olmasa napardım bilmiorum inşallah onun kısmetine bir kardeş gönderir Allahım

aa benim gözümden kaçmış cnm allah bağışlasın kızını inş bi kardeş gelir ona..bencede kardeş çok önemli..ya inş bnmde bi dene olsunda ondan sonra hiç korunmucam nasıl olsa ha deyince olmuyo:)

simgecim bende odada felan olur die sanıodum wc ye almışlar garibimde mecbur olduğu için yapmış sende rahatlat biraz oyle gonder.onlarında stresli olamaması gerek.

bsbirkin benimde rahim filmi çekilmedi birkaç ay olmazsa heralde oyle çekilirim doktora sordum o çok sonra olacak bişey dedi.

bnm dr da daha o konuda bişey demedi sadece geçen ay ilk gittiğimizde yumurta takibi yapıcaz eğer kendiliğinden büyümüyosa ilaç takviyesi yaparız oda olmazsa rahim filmi demişti ama ondan sonra lafı geçmedi..

evet kızlar hakkaten ha deyince olmuyormuş baksanıza
bide insan kendini hep doğurgan zannedişyor, sağlığımız yerinde ya Allaha şükür, sanıyoruz ki korunmayı bıraktığımız ilk akşam hamile kalıvereceğiz ..
ama bakıyoruz ki olmuyor insan ruhen çok yıpranıyor hayırlısı olsun tabi.

ya sorma cnm aynen öyle ben ilk ay hamile kalıcam sandım durdum hep bide bu konularda fazla bilgim yoktu kk sayesinde kadın doğum uzmanı olcam ama yakında:)
mesela dr a gitmeden eşime diyorumki bak böyle böyle dicek şu ilacı vercek diye ee biz o zmn niye gidiyoruz bu dr aki diyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…