gıymatlımve eftalya22 sizler kaç senelik evlisiniz ve ne zamandır istiorsunuz?benim temmuzda 2 yıl olacak evleneli ve 11 ay oldu 2 ayımda kistle geçmişti yani 9 aydır olmuo
sebep olarak birşey denmedi.. doktora söyledim sebebini araştırmıcakmısınız diye, o da dedi ki, tek düşüklerde araştırmaya gerek yok, tekrarlayan düşüklerde parça alınıp patolojiye gönderiyoruz dedi. eyvahedigeldismile
seninkinin sebebi belli mi?
Ya kızlar bişey sorcam.yumurtladıkyan sonra yumurta ne kadar kalıyo vücutta 24saatmi yoksa72saatmi bi bilgisi olan varmı bu konuda aceba.doktorla görüşeniniz oldumu bu konuyu.
gultun eşine sperm testi yapıldı o zaman öyle mi..
ya biraz bahseder misin , benim eşim çok çekiniyor
hastaneler nasıl birşey uyguluyor bu konuda ?
Ya kızlar bişey sorcam.yumurtladıkyan sonra yumurta ne kadar kalıyo vücutta 24saatmi yoksa72saatmi bi bilgisi olan varmı bu konuda aceba.doktorla görüşeniniz oldumu bu konuyu.
ben daha 8aylık evliyim cnm bi düşügüm var evlendim hemen hiçadet görmeden hamile kaldım ama nasip degilmiş düşük yaptım biliorum cok erken ama okadar cok istiyorum bebegimin olmasını
arkadaşım doktor bana çatladıktan sonra 36 saat kalıyor dedi..
ama yumurta oluşumuda bikaç gün sürüyor öncesinden..
yani çatlamayı bilerek yada tahmin ederek 36 saat içinde beraberlik gerekiyor...
gıymatlımve eftalya22 sizler kaç senelik evlisiniz ve ne zamandır istiorsunuz?benim temmuzda 2 yıl olacak evleneli ve 11 ay oldu 2 ayımda kistle geçmişti yani 9 aydır olmuo
Canım benim yumurtlama pazartesi günü oldu,artık açık açık yazacam valla pazar birlitelik odu salı sabahı oldu birde bugün sabah oldu.şans varmı bilemiyorum .
Ama aylardan sonra ilk defa bu ay yumurtladımı hissettim.işallah bu ay olur.
eftalyacım al benden de o kadar bide ben bu ay çok umutlanmıştım da adet olunca çok ağladım. bana diyo ki ben senin bu kadar bebek sitediğini bilmiodum valla !!! ay çıldırcaktım niye uğraşıoruzs biz o zaman olsada olur olmasada diye bişey var mı allah aşkına ya istiyorsundur uğraşırsın yada istemiyorsundur korunursun.bir gram çaba yok delircem bende
gultun tatlım benimki de öyle tuvalette falansa hele nasıl konsantre olcam da yapcam derdinde :kedi: tuvalette de olmaz ki ama yaa
canım yumurta çatladıktan sonra 24-48 saat kadar canlı kalıyormuş ama çatlama yı anlıyorsan yada takip ediyorsan 24 saat içinde ilişki olması en iyiysiymiş
kızlar sıkı durun şimdi ben anlatıyorum bilmiyorumkismile
evlendikten 2,5 yılı geçince bir bebeğim oldu.. ve ardından 6 yıl geçti,
7 ay önce ancak hamile kalabildim ve bir ay sonra düşükle sonuçlandı
6 aydır yine aynı durumdayız
ben daha önce belirtmiştim bi kızım var diye, ama dikkatinizden kaçtı sanırım
ayrıca şunu söyliyim, bitane var daha ne istiyorsun diye aklınızdan geçebilir ama hiçte öyle değilmiş.. insan asıl evladı olduktan sonra bi evladın ne kadar önemli olduğunu anlıyor.. o yüzden sizlere çok dua ediyorum, benim kuzumda yalnız büyüyor, kardeş çok önemliymiş meğer, bunu geç farkettim malesef
kızlar sıkı durun şimdi ben anlatıyorum bilmiyorumkismile
evlendikten 2,5 yılı geçince bir bebeğim oldu.. ve ardından 6 yıl geçti,
7 ay önce ancak hamile kalabildim ve bir ay sonra düşükle sonuçlandı
6 aydır yine aynı durumdayız
ben daha önce belirtmiştim bi kızım var diye, ama dikkatinizden kaçtı sanırım
ayrıca şunu söyliyim, bitane var daha ne istiyorsun diye aklınızdan geçebilir ama hiçte öyle değilmiş.. insan asıl evladı olduktan sonra bi evladın ne kadar önemli olduğunu anlıyor.. o yüzden sizlere çok dua ediyorum, benim kuzumda yalnız büyüyor, kardeş çok önemliymiş meğer, bunu geç farkettim malesef
simgecim bende odada felan olur die sanıodum wc ye almışlar garibimde mecbur olduğu için yapmış sende rahatlat biraz oyle gonder.onlarında stresli olamaması gerek.
bsbirkin benimde rahim filmi çekilmedi birkaç ay olmazsa heralde oyle çekilirim doktora sordum o çok sonra olacak bişey dedi.
evet kızlar hakkaten ha deyince olmuyormuş baksanıza
bide insan kendini hep doğurgan zannedişyor, sağlığımız yerinde ya Allaha şükür, sanıyoruz ki korunmayı bıraktığımız ilk akşam hamile kalıvereceğiz ..
ama bakıyoruz ki olmuyor insan ruhen çok yıpranıyorhayırlısı olsun tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?