ayyy inşallah bacım inşallah allah razı olsun senden yaa saolsın olumunekankayizsmile :ecrin_bebek: :Saruboceq:
amin canım güzel rabbim hepimizden razı olsun..... bu gecelik bana müsade Allah rahatlık versinnnn... rüyamızda cuk cuk emen bebişler görelimmmmmmmm :ecrin_bebek:
günaydııııınnnnn delikafadulden delikafadulden
gıymatlım yaş yazılıyomuydu bilgilere
eğer yazılıyorsa 31 yaşındayım cnm
melike ecesuu hoşgeldin olumunekankayizsmile
kızlar bugün misafirim olacak. gelemicem epey bi süre vereliniortak
Canlarım ya:))benim adıma nasıl sevindiniz o kadar mutlu oldum ki...Allah da sizi sevindirsin tez zamanda.....kızlar valla çok memnun oldum,ama içim buruk çünkü hepinizin bir an önce olmasını istiyorum..kan testi de yaptırdım 4 haftalık gebeymişimalkisalkisalkis.....doktora görünmedim aradım doktorumu haftaya gel bebgi görebiliriz dedi....hala kimse bilmiyo,görüştüğüm arkadşlarımdan bile önce geliyosunuz hemen size yazıyorum...değişik bir duyguymuş bu ya gerci henüz çok yeni ama kızlar şimdi de düşerse falan diye bi korkum var,tam psikopatım ben ya,olsa bi türlü olmasa iki türlü benim ayarım....
şimdi size bu ay yaşadığım şeyleri yazacgım..birinciis ben rüyamda halamı hamile görmüştüm,bi tanıdık da bana dedi ki sen hamile kalacn,ona öyle olmuş o da bana dedi...bu bir...ikincisi arkadşım da rüyasında beni hamile görmüş yeşil bi kazk giyiyormuş,karnım bayaga varmış...bi arkadş da beni biberon alırken görmüş rüyasında...içimde bi his yoktu ama bunlar oldu,bi sabah bi arkadaş aradı sen hamilesin dedi,dedim sen deli misin rüyanda mı gördün dedim yok dedi adet olmadıysan öyle çok dua ettim sana dedi....yani bu tarz şeyler.....
çok dua edin kızlar,hayırlısı için..ben geçemn yıl bu dönemde olsun istemiştim ama Rabbim böyle kararlamış...özellikle yağmur yağarken şöyle dua ettim;"Allahım şu yağmur tanelerinin adedince senden diliyorum rabbim,sen ol dersen her şey olur,beni bu duygudan mahrum etme"
siz de edin,ben de sizin için edecegim....
chablis;haklısın ben de dışardan duyduğum hamilelik haberlerinden rahatsız olurdum bazen özellikle kayınvalidem söylediğinde filanca hamileymiş diyemafoldumbeno zaman üzülürdüm biraz..ama burda paylaştım çünkü bunun size güç verecgini düşündüm,illaki olacak bi gün sadece zamanını bilmiyoruz o kadar..bu ay çok rahttım ben,nasılsa olmazsa başka bi tedavi sürecine geceriz diye kafam rahattı....
hepinizi seviyorum,tanımasam da bu duyguyu içimde hissediyorum.....
Allah yardımcınız olsun.....şu an mutluyum ama hepinizin hamilelik haberini alınca daha mutlu olacgım,bencil biri değilim,karşımdakinin duyguları da çok önemlidir,sizin için artık tüm dualarım...sevgiyle kalın...
canım benim ağzına yüreğine sağlıkgerçektende bize güç verdi senin hamileliğin tekrardan hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin darısı inşl bizlerin başına olsunCanlarım ya:))benim adıma nasıl sevindiniz o kadar mutlu oldum ki...Allah da sizi sevindirsin tez zamanda.....kızlar valla çok memnun oldum,ama içim buruk çünkü hepinizin bir an önce olmasını istiyorum..kan testi de yaptırdım 4 haftalık gebeymişimalkisalkisalkis.....doktora görünmedim aradım doktorumu haftaya gel bebgi görebiliriz dedi....hala kimse bilmiyo,görüştüğüm arkadşlarımdan bile önce geliyosunuz hemen size yazıyorum...değişik bir duyguymuş bu ya gerci henüz çok yeni ama kızlar şimdi de düşerse falan diye bi korkum var,tam psikopatım ben ya,olsa bi türlü olmasa iki türlü benim ayarım....
şimdi size bu ay yaşadığım şeyleri yazacgım..birinciis ben rüyamda halamı hamile görmüştüm,bi tanıdık da bana dedi ki sen hamile kalacn,ona öyle olmuş o da bana dedi...bu bir...ikincisi arkadşım da rüyasında beni hamile görmüş yeşil bi kazk giyiyormuş,karnım bayaga varmış...bi arkadş da beni biberon alırken görmüş rüyasında...içimde bi his yoktu ama bunlar oldu,bi sabah bi arkadaş aradı sen hamilesin dedi,dedim sen deli misin rüyanda mı gördün dedim yok dedi adet olmadıysan öyle çok dua ettim sana dedi....yani bu tarz şeyler.....
çok dua edin kızlar,hayırlısı için..ben geçemn yıl bu dönemde olsun istemiştim ama Rabbim böyle kararlamış...özellikle yağmur yağarken şöyle dua ettim;"Allahım şu yağmur tanelerinin adedince senden diliyorum rabbim,sen ol dersen her şey olur,beni bu duygudan mahrum etme"
siz de edin,ben de sizin için edecegim....
chablis;haklısın ben de dışardan duyduğum hamilelik haberlerinden rahatsız olurdum bazen özellikle kayınvalidem söylediğinde filanca hamileymiş diyemafoldumbeno zaman üzülürdüm biraz..ama burda paylaştım çünkü bunun size güç verecgini düşündüm,illaki olacak bi gün sadece zamanını bilmiyoruz o kadar..bu ay çok rahttım ben,nasılsa olmazsa başka bi tedavi sürecine geceriz diye kafam rahattı....
hepinizi seviyorum,tanımasam da bu duyguyu içimde hissediyorum.....
Allah yardımcınız olsun.....şu an mutluyum ama hepinizin hamilelik haberini alınca daha mutlu olacgım,bencil biri değilim,karşımdakinin duyguları da çok önemlidir,sizin için artık tüm dualarım...sevgiyle kalın...
gıymatlım ,blueavcım misafirleriniz gelecek bugün öylemi kolay gelsin kızlar, bayadır karşılaşamıyoruz ya, chablisscim seninde dediğin gibi çevremdekilerden hamile haberi alınca içim burkuluyor, kendimi işe yaramaz hissediyorum ama burası bambaşka gerçekten aynı dert olunca burdaki hamiş haberlerine çok seviniyoruz, Rabbim tez zamanda verir bebişlerimizi
selam kızlar;
bi kutlama yemeği yedik eşimle dışarda.sonra duramadık,gittik kayınvalidemlere:)çaya geldik dedik,aslında dün gece o bendeydi...böyle gitmemizin bi sebebi vardı sonuçta..öperken kulağına,babane oluyosunuz diye fısıldadım...sarıldı öptü beni,havalar uçtu,başkalarının bebklerini seviyoduk şimdi kendimizin olacak falan dedi....beklenen bi şeydi dedi ve ilk defa herkesin sorduğunu söyledi,normalde hiç öyle bi muhabbet gecmedi aramızda...ama soranlara da ben sormuyom diyomuş,belki olmuyosa üzülmesin falan diye:)ben de dedim ki biz zaten 3 4 aydır istiyodukkafamçokkarıştı..2 yıllık evliyiz hem biraz gezelim tadını çıkaralım falan diye dedim....o da bebkle de gezilir hiç merak etme dedi...şimdi ben çalışmadığım için iş baktım olmadı falan,demekki bekleniyormuş,hatta belki ona göre geciktik bile ama çok memnun oldu..çünkü etrafında benimle aynı evli olanların şimdi bebkleri 3-5 aylık falan.....şimdilik çok kişi bilmesin istedik dedim,sonuçta daha dr görmedi,sadece testlere göre..o da tabi dedi,söylemeycek yani....
blueavcı;ballı tarçınlı çörek otu yemiştim her sabah gecen ay,tabi bazen aksattım ama tek yaptığım bu,folik asit kullandım bi de...
kızlar inşllah teker teker duyarım haberlerinizi,hatta çifter çifter....sevgiyle kalın...opuyorumnanaktan
selam kızlar;
bi kutlama yemeği yedik eşimle dışarda.sonra duramadık,gittik kayınvalidemlere:)çaya geldik dedik,aslında dün gece o bendeydi...böyle gitmemizin bi sebebi vardı sonuçta..öperken kulağına,babane oluyosunuz diye fısıldadım...sarıldı öptü beni,havalar uçtu,başkalarının bebklerini seviyoduk şimdi kendimizin olacak falan dedi....beklenen bi şeydi dedi ve ilk defa herkesin sorduğunu söyledi,normalde hiç öyle bi muhabbet gecmedi aramızda...ama soranlara da ben sormuyom diyomuş,belki olmuyosa üzülmesin falan diye:)ben de dedim ki biz zaten 3 4 aydır istiyodukkafamçokkarıştı..2 yıllık evliyiz hem biraz gezelim tadını çıkaralım falan diye dedim....o da bebkle de gezilir hiç merak etme dedi...şimdi ben çalışmadığım için iş baktım olmadı falan,demekki bekleniyormuş,hatta belki ona göre geciktik bile ama çok memnun oldu..çünkü etrafında benimle aynı evli olanların şimdi bebkleri 3-5 aylık falan.....şimdilik çok kişi bilmesin istedik dedim,sonuçta daha dr görmedi,sadece testlere göre..o da tabi dedi,söylemeycek yani....
blueavcı;ballı tarçınlı çörek otu yemiştim her sabah gecen ay,tabi bazen aksattım ama tek yaptığım bu,folik asit kullandım bi de...
kızlar inşllah teker teker duyarım haberlerinizi,hatta çifter çifter....sevgiyle kalın...opuyorumnanaktan
seninkide çok güzel olmuş canım ama hayat işte hiçbir zaman bizim düşündüğümüz gibi gelişmiyor işte olaylar evdeki hesap çarşıya uymaz derler ya bende böyle düşünüyorum ama bakalım rabbim nasip edecekmi inşl nasip olunca ne şekilde öğreneceğiz hepsi kısmet tabiki inşl hayırlısıyla olsunda gerisi teferruat dimi amaselam kızlar;
divinity;kayınpederim duysun istemedim,nebileyim utandım bi an o yuzden fısıldadım kayınvalidemin kulağına öyle:kedi:
blueavcı;inşallah sen de bu haberi ta-ez zamanda duyurursun herkese...ben bunu hayal bile etmiyordum artık,çünkü yalama olmuştu duygularım...
ya aslında ben de eşime bu haberi güzel bi sofra hazırlayıp,aynı senin dediğin gibi bi misafirimiz geleck deyip patikleri koyacaktım masaya....ama olmadı çünkü hayal ettiğim buydu belki ama biz her şeyi iç içe yaşadık ona öyle bi sürpriz yapamadım,o da olayın içindeydi ve testin çift çizgisini bile beraber gördük,sevindik:sm_confusedama böylesi de güzel oldu bazen hayal ettiğinin ötesinde oluyo bazı şeyler...
gıymatlim samllengel,chablis,halev nerelerdesiniz kızlar?kendinize ii bakın.boshayallersmile
slm şekerlerrr nabersinizzzza.s.
bu arada hepinizin 29 ekim cumhuriyet bayramı kutlu olsunnnnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?