kızlar merhabalar,
Gıymatlım canım çok geçmiş olsun dr a gitmekle de iyi yapmışsın, bikaç günde tamamen iyi olur gözlerin. Sen saymayınca bende saymıyorum adet tarihini kaydirigubbakcemile3 çalışma var ama sayma yokkaydirigubbakcemile3
Chabliss canım tatil iyi gelecek size, baksana şimdiden hazırlıklarla meşgulsün, en güzeli canım inşallah dönüşte sürpriz yaparsın bizlere. Dediğin gibi yap bakalım eşim istemiyor deyince ne diyecek bakalım, inşallah sana elinden gelen desteği gösterir canım, gerçekten eşlerin desteği çok önemlii bu konuda.
Blueavcı canım eşinin spermleri çok güzel maşallah
sıfırdan bu kadar yükselmesi çok büyük başarı, hadi bakalımm adetten sonra bi süprizde senden bekliyoruz.
Eşimde iğne ve vitamin kullanıyor bende çok merak ediyorum ne kadar spermi oldu diye ya.
Halevcim pazartesi görüşürüz canım bende o gün başlayacagım işe,
Delight canımmm geçmiş günün hadi bakalım hayırlısı, Mevlam bu sefer göbüşüne koymuştur bebişini :Saruboceq:
Divinty canım maşallah yani o menüyü yetiştirmissin kız bravo sanaalkisalkisalkis
Bizde eşimle dün köye gittik, köy havası alıp bugün geldik, ohh çok güzel oldu, yaprakları sararmış ağaçlar arasında birsürü fotoğraflar çekildik.sempatiksalakcinni off aklıma getirmiyim diyorum ama yok illa sen aklına getirmezsen başkası böyle sokucam diye uğraşıyor, bikaç kişi sordu bebek varmı diye, hatta biri inanmadı karnımı elledi, bende evet var 9 ay sonra doğduğunda söyleyecektim
klava: dedim .Birde teyzem bak kilo almışsın yağlanma olurda bebeğin olmaz demesin mi haydaaaa:1shok: bide bunu sokun aklıma yani tam olur, işte böyle kızlar ya, ne bilim biz elimizden geleni yapıyoruz verecek olan Allah yani ne yapsak boş, Divinity çok güzel demişsin canım durumları iyi olmayanlar sanki çok iyi besleniyormu da sıra sıra çocukları olup dışarı salıyorlar dimi ya.
benim patronlarımda 10 yıllık evliler onların bebekleri de olmuyor, 2 kez
tüp bebek yapmışlar olmamış.Her duamda dua ediyorum onlara da ne yapalım Mevlam tez zamanda hayırlısıyla versin bebişlerimizi.