canım tüp bebeğe odaklandın madem inşaallah eşin gündüze geçince adamcık iyice dinlenir. gece uykusunun yerini başka şey tutar mı hiç..soğan kürünü bende bıraktım eşim haftasonu biraz moralimi bozdu, bende niye boşa uğraşıyorum diye bıraktım.. aman gün sayma filanda yok rahatım. öbür türlü bu gece ne etsem hesabı yapıp iyice geriliyordum. tabi önümüzdeki ay yine aynı olurum orası kesin :1ninca:
valla cnm bilemiyorum benim dr raporla veriliyor artık dostinex dedi sonra geri kendisi rapora gerek görmedi :uhm:Canım çok sağol evet çalışmalar başladı günaşırı, ondan mı şifayı kaptım dersin:kedi:
Prolaktin yüksekti canım sadece, inşallah dostinexle bu ay düşmüştür ve yumurtlarım bazen çok kötü oluyorum ya hamile bayanlardan kaçıyorum resmen,Bende rapor falan yok canım neden dostinex raporlamı alınıyormuş artık, hiç duymamıştım,
Canımm senin menü süper valla, kız nasıl yetiştireceksin hepsini, 4 çeşit yaparken bile benim canım çıkıyor
Alemsin kız sen
İnşallah canım Allah söyletmiştir belkide.
geçmiş olsun gıymatlım Şenizkızlar dünden beri giremiyorum gözlerim çok acıyor rüzgarda üşüttüm kızardılar, pc ye bakarkende sulanıyor acıyorlar..
geçmişi okuyamadım. biraz düzeliyim bakıcam neler yazmışsınız.
öpüyorum hepinizi canlarım :a015:
şuan çok sinirliyim kızlar ya, nerdesiniz dertleşelim azıcık,
sanada geçmiş olsun chablisssgünaydın kızlar herkese iyi haftalar ben gene hastayım çok 10 gün öncekinin aynısı ishal kusma ateş eklem ağrısı mikrobik bişey sanırım geldim işe ama dökülüyorum. bu arada rahim filmini gelecek aya bıraktık biliyorum kızcaksınız şimdi bana ama tamamen maddi konudan. biz kurbanda yurtdışına gidicez Allah izin verirse. tur ücreti baya çok tuttu. karttan geçtik ama gidince de orda para lazım olcak. rahim filmi de en aşağı 250 falandır bizim yaptırcağımız yerde. kurban dönüşü yaptıralım dedik. hem eşiminde belki gelecek ay gidince spermlere bakarlar tekrar. bu ayı ilaçsız falan bopş geçiricem bal tarçın çörekotuna başladım. biraz kafamı boşaltmam lazım tatil iyi gelcek
kızlar;
adet onuca eşime msj cekip "babacım bu ay da gelemiyorum ama gelecegim merak etme "diye mesaj cekiyordum...
şimdi de diyorum ki bebeğimiz beyaz kagıda kırmızı kalemle her ay "bu ay da gelemiyorum beni beklemeyin"diye yazıyo..bu ay da bebek mektubu geciktirdi diyorum:)ay çok gülüyorum..hatta bazen kızıyorum" senin tembel spermlerin yine yumurtama ulaşamadı"diyorum hatta o da bana "senin inatçı yumurtan izin verse gidecekler ama"diyor böyle eğleniyoruz işte........
divinity arkadaşım hadi klomenden hayır göresin inşaallah .. bende bu ay hastalandıktan sonra başlıcam galiba.. çok merak ettim şimdi senin yumoşları nasıl etkiledi acaba..2-3 gün ara verdim topiğe bu ara yine full doluydum gelemedim a.s.a.s.
klomenim 2 kaldı cumartesi randevum var bakıyım yumoş oluşacakmı
iyi akşamlar kızlar kaynatmışsınız bugün yine
gıymatlım valla rüyamda gördüm lahmacunu ayranı kalktım benimde canım istedi yani bilmesem kendimi ayy acaba aşmı eriyorum dicem yani
delight bacım valla ne güzel anlaşıyosunuz eşinle öyle ne güzel benzetmelerinişz var ya bomba bizim topik bomba herşeyden bir eğlence çıkarıyoruz kendimize
kızlar eşim test yaptırdı bugün bizim spermcikler 20milyonu buldu çok şükür tabi tedavi devam bu kadar spermle hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama sıfır spermden buralara gelmek bizim için bir mucize 20milyon olması gereken alt sınırdı dimi kızlar yani şimdi bu iyi dimi biz yine çalışmalara deval edelim mi olabilir düşüncesiyle akıl verin bakalım ustalarım
buarada dostinex raporla alınıyor benim eşim kullanıyor prolaktini dengede tutmak için eşim beyin tümörü ameliyatı geçirmişti 10yıl önce zaten ondan dolayı tedaviden önce hiç spermimiz yoktu ama tedaviyle çıkış oluyomuş ve artış olup normal gebelik oluşabiliyomuş inşl hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
çok hoşsun gıymatlim ya:))güldürdün vallahi beni....
ay şimdi adet olursma ben size nasıl yazarım ya,nasıl bakarım yüzünüze gibi:)işte bu can sıkıcı oluyo...hani olacakmışım gibi akıntı geliyo gibi,belkide stresten olamıyorum gecen de öyle olmuştu...neyse bugün ev temizliği,yarın da misafirim gelecek kafamı dağıtmak için bir sürü neden var.....kaydirigubbakcemile2
günaydın fıstıklarrrrr
delight cım ay hadi umutluyum senden bu ay ama kasma kend,ini olcağına varır. yani hamiş değilsen de kendini kasarak gecikmesine sebep olma canım. hadi işallah gelmiştir bu sefer bir sürü ayağını da gelelim arkandan.
divinity canım valla benim yumurtlamadan sonraya denk geliyo tatil hatta adete yakın ama tabi ben çoktan tatil moduna girdim işallah bizim de tatil dönüşü bi sürpriz yapar
blueavcı bizim de 20 milyon sayımız tatlım. sınırda yani vitamin kullanıyor eşim. senin eşin ne kullandı da yükseldi canım
gıymatlımmmm kızzzz senin gocanla benimki pek bir benzeşiyorlar heee. benimki de hemen hayırlısı olsun der çatlatır beni insn bi saçımı okşar üzülme aşkım olcak bebğimiz falan der anca ben isyanlarda olursam söylüyo bunları. bir de ben de bal tarçın çörekotu yapıyodum iki gün yaptım bıraktım çünkü ben de aynen eşime kızdım yeter dedim naparsan yap. iki üç gün üstüste alkol aldığı oluyo ortama girince falan ki doktor haftada bir kadeh en fazla dedi. sonra sigara günde 5 i geçmesin dedi hiiiç tınnnnn. beni bezdirdi yani. üstüne bir de vitaminini ofise götürüyo akşama unutuyo getirmeyi eve getiriyo bu sefer sabah giderken unutuyo. ben söylemekten bıktım o yapmaktan bıkmadı. mesela mutfak masasının üstünde s,igara ve ilacı yanyana duruyo. sigarayı alıyooo ilacı görmüyo bile ben söylemesem yeter beee dedim ben mi salağım bi asabah sabah kalk abuk sabuk kürler hazırla iç yemişim seni de çocuunu da didim kendi kendime ama sositososito içmicem banane yaa kendi bunun önemini algılayıp kendine dikkat etmeye başlayana kadar ben de uğraşmıcam.
bir dahaki ay doktora da dicem hatta siz bizle boşuna uğraşmayın doğal yoldan oılcak diye direk aşılama yapın beni de daha fazla geröeyin dicem yiter yyaaaaaa akannehir
gıymatlım ohhh valla iyi yapmışsınız afiyet olsun canım benim eşim haftada 1 prengly 5000 iğne ve haftada 3defa 75lik fostimon iğne kullanıyor eşimde lh ve fsh değerleri sırın altındayıdı geçirdiği ameliyattan dolayı bunlarla normale dönderip sperm çıkışı sağlandı canım senin eşine muhtemelen vitamin vermiştir proxeed plus ,evicap bunlardan biri olabilir bizimkiler iğne eşim haftada 4kez casss cass deliniyor malesef çok şükürki faydasını gördük hemde eşim hiç zorsunmuyor maşşallah
iyi akşamlar kızlar kaynatmışsınız bugün yine
gıymatlım valla rüyamda gördüm lahmacunu ayranı kalktım benimde canım istedi yani bilmesem kendimi ayy acaba aşmı eriyorum dicem yani
delight bacım valla ne güzel anlaşıyosunuz eşinle öyle ne güzel benzetmelerinişz var ya bomba bizim topik bomba herşeyden bir eğlence çıkarıyoruz kendimize
kızlar eşim test yaptırdı bugün bizim spermcikler 20milyonu buldu çok şükür tabi tedavi devam bu kadar spermle hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama sıfır spermden buralara gelmek bizim için bir mucize 20milyon olması gereken alt sınırdı dimi kızlar yani şimdi bu iyi dimi biz yine çalışmalara deval edelim mi olabilir düşüncesiyle akıl verin bakalım ustalarım
buarada dostinex raporla alınıyor benim eşim kullanıyor prolaktini dengede tutmak için eşim beyin tümörü ameliyatı geçirmişti 10yıl önce zaten ondan dolayı tedaviden önce hiç spermimiz yoktu ama tedaviyle çıkış oluyomuş ve artış olup normal gebelik oluşabiliyomuş inşl hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
2-3 gün ara verdim topiğe bu ara yine full doluydum gelemedim a.s.a.s.
klomenim 2 kaldı cumartesi randevum var bakıyım yumoş oluşacakmı
kızlar sizlerden güzel haberler alınca güne neşeli başlıyorum..
affınıza sığınarak önce kendimden başlayım, dün doktora gittim. Tazece ameliyattan çıkmış bi dr baktı bana. dedi ki kızım yavrum alerciletmişsin gözlerini delikafadulden
kendini hırpalama kaşındığı zaman su çarp dedi. gözünle odaklandığın şeyleri aralıklı yap dedi. 2 steril damla ve bir merhem hayde....
gece eşim damlanın birini damlatıyor taa yarım metreden.. gözüme ulaştığı zaman şıp diye neye uğradığımı şaşırdım. dedim biraz yakın damlat şunu. ha damladı ha damlıcak derken tansiyonum çıkıyor şekerim düşüyor beyyyy -tatlicadiarzu-
sonra yatarkende gözün alt kapağının içine sürülen kremi uyguladım. sağ tarafa önce sürdüm ki dünyam karardı :smiley-cool: hatta yatak odasının ışığı açıktı o sırada adamcıkta beni izliyor. solu sürdüm ayakta körebe oynar gibi gözler kapalı gittim lambayı kapattım..sağa sola çarparak yatağa ilerlemeye çalışıyorum benle dalga geçiyor kız orası banyo aloooo sesime gelllll:jeyyar:.. he geliyorum dedim seni gırtlaklamaya, insan özürlü kişiye öyle mi davranır kolumdan tutup karşıdan karşıya geçirsene vay vicdansız dedim gülüştük.
işte böle bacılar tedavimin ilk gecesini sizinle paylaştım çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3
divinity arkadaşım hadi klomenden hayır göresin inşaallah .. bende bu ay hastalandıktan sonra başlıcam galiba.. çok merak ettim şimdi senin yumoşları nasıl etkiledi acaba..
yalnız şuna dikkat et canım eğer çat iğnesi olacaksan yumoş 18 mm olduğu gün vurulman lazım. benim gibi 21 mm olduğunda vurulursan nurtopu gibi kistin olur bilmiyorumkismile
blueavcı ne güzel test sonuçlarınız muhteşem canım yaa çok sevindim .. demek sıfırdan 20 milyona ulaşılıyor gerçekten... dediğin gibi 20 milyoın sınır canım.. artık kendiliğindende gebe kalabilirsin inşaallah ya Rabbim inşaallah..........:Saruboceq:
bizim sonuç 23 milyon çıkmıştı doktor sınırda dedi, daha aşağı düşmesin dedi. bide hap verdi eşime ama daha almadık yaaa.. ne kadar ihmalkarlık bakarmısınız kızlar..
blueavcı senin eşin tedavi olarak ne uyguluyor canım. hap olarak yazarmısın merak ettim canım..
inşaallah daha da güzel sayılara ulaşırsınız gülüm.. bak görüyorsun sabrın sonu selamet Allahın izniyle.........hihoyyyt
Laf aramızda senin rüyayı gerçekleştirdik biz.cokacimcoook çok sağol bacım. ısmarlamış kadar oldun. ayy yemesem bi yerim şişecektiiiiii:lepi:
günaydın fıstıklarrrrr
delight cım ay hadi umutluyum senden bu ay ama kasma kend,ini olcağına varır. yani hamiş değilsen de kendini kasarak gecikmesine sebep olma canım. hadi işallah gelmiştir bu sefer bir sürü ayağını da gelelim arkandan.
divinity canım valla benim yumurtlamadan sonraya denk geliyo tatil hatta adete yakın ama tabi ben çoktan tatil moduna girdim işallah bizim de tatil dönüşü bi sürpriz yapar
blueavcı bizim de 20 milyon sayımız tatlım. sınırda yani vitamin kullanıyor eşim. senin eşin ne kullandı da yükseldi canım
gıymatlımmmm kızzzz senin gocanla benimki pek bir benzeşiyorlar heee. benimki de hemen hayırlısı olsun der çatlatır beni insn bi saçımı okşar üzülme aşkım olcak bebğimiz falan der anca ben isyanlarda olursam söylüyo bunları. bir de ben de bal tarçın çörekotu yapıyodum iki gün yaptım bıraktım çünkü ben de aynen eşime kızdım yeter dedim naparsan yap. iki üç gün üstüste alkol aldığı oluyo ortama girince falan ki doktor haftada bir kadeh en fazla dedi. sonra sigara günde 5 i geçmesin dedi hiiiç tınnnnn. beni bezdirdi yani. üstüne bir de vitaminini ofise götürüyo akşama unutuyo getirmeyi eve getiriyo bu sefer sabah giderken unutuyo. ben söylemekten bıktım o yapmaktan bıkmadı. mesela mutfak masasının üstünde s,igara ve ilacı yanyana duruyo. sigarayı alıyooo ilacı görmüyo bile ben söylemesem yeter beee dedim ben mi salağım bi asabah sabah kalk abuk sabuk kürler hazırla iç yemişim seni de çocuunu da didim kendi kendime ama sositososito içmicem banane yaa kendi bunun önemini algılayıp kendine dikkat etmeye başlayana kadar ben de uğraşmıcam.
bir dahaki ay doktora da dicem hatta siz bizle boşuna uğraşmayın doğal yoldan oılcak diye direk aşılama yapın beni de daha fazla geröeyin dicem yiter yyaaaaaa akannehir
Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:
Arkadaşlarımıza Cenab-ı Allah, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı hayırlı huzurlu evlat nasib etsin :Saruboceq: bizde peşlerinden gelelim inşaAllah :lepi:
İlk hamilemiz gultun:hooray:
:CüvCüv: gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran'dı :CüvCüv:
gultun arkadaşımız hamile kalma yolundaki serüvenini şöyle anlatıyor :
biz evliliğimiz bir yılı doldurduğunda başladık korunmamaya zaten doğal korunuoduk.hemen bebek gelecek sanıoduk ama olmadı ben 3.aysonu doktora gittim yumurtalıklarıma baktı ve tertemiz acele etmeyin daha 3 aydır deniosunuz kısa surelide evlisiniz bir yılı deneyipte olmayanlar için tedavi onerioruz deyip yolladı beni.nyese biz yine tahmini yumurtalama gunlerinde denemeye devam ettik ama olmadıkça stres stres.10.ayımda (kistle geçen 2 aymı saymıom)doktora gittim dedim biz sabredemioruz takibe başlayalım dedim eşim sipermiogram verdi sonuç iyi.birde eşime e vitamini verdi +keçiboynuzu pekmezi yedik ikimizde her sabah bir çorba kaşığı.adet olunca çağırdı klomen vredi ve yumurtalar istediğim seviyede gunaşırı çalışın dedi bizde birgun durduk birgun çalıştık ve geceleri yaptık yastık koydum en az yarım saat yastığı tuttum sonra aldım ağrı yapıo çünkü sonra uyudum sabahta duşumu aldım oldu.sigarayı içmesin dedi eşime ama azda olsa içti bırakamadı bide cola cips bunları tuketmeyin dedi bide fındık ceviz yeyin dedi onları yedik.[/B][/COLOR]
2. Hamilemiz Bsbirkin :hooray::hooray:
:CüvCüv:Bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________ :CüvCüv:
Bsbirkin arkadaşımız hamile kalma yolundaki serüvenini şöyle anlatıyor :
2.5 senelik evliyim 25 yaşındayım 2 sene korunduk 6 aydır korunmuyorduk doğum kontrol hapı kullanmadım.çocuk düşünmeye başladığımız ilk ay doktora gittik genel bi muayene olmak için rahim ve yumurtalıkların iyi dedi pko görüntüsü var ama önemli değildedi hormon testleri yapılsı iyi çıktı değerleri eşimede sperm testi yapıldı onunkide gayet iyi çıktı 6 ay deneyin olmazsa gelin dedi dr.bende bi dahaki aysoğan kürü yaptım bir ay da bekledim baktım olmuyo dayanamadım başka bi dra gittim pkolu olduğumu söyledim ama o dr pko denemez multikistik dedi bikaç ufak kist var saadece dedi oay ilaçsız takip yaptı ymurtam 15 mm de kaldı çatlamadı bi sonraki ay klomen kullandım 4 yumurtam oldu hepsi çatladı ama bebek olmadı sonra hiç dra gitmedim folic asit dışında ilaçta kullanmadım sadece günaşırı ilişki yastık koyma sabaha kdr duş almama ve bal tarçın çörekoru bal arısütü polen yedim ve çok şükür şuanda hamileyim.......
((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))
İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi
albeyaz_____________Progesteron yüksek_______________Yumurta Takibi______________Klomen-çat iğnesi-progestan______
mse121822__________Yumurtlama normal________________Doğal süreç________________İlaçsız uygulama________________
GIYMATLIM_________Yum. normal____________________Yumurta Takibi________KLOMEN-coraspin-Elevit-Progestan________
smallangel_________Yumurtalar çifter maşaAllah :)________Yum Takibi_________________Klomen-Çat iğnesi-Elevit___________
aysenik____________PKO (yum.normal)___________________Yum. Takibi_____________Klomen glucophage coraspin folbiol ___
Chabliss___________Yum.normal_sperm ölçülecek_________Genel Takip ______________?????????????????????___________
Halev______________PKO - Sperm düşüklüğü______________Yum. Takibi_________________Folic plus_____________________
Eftalya22___________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. Takibi ________________Serephone____________________
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________
halevcim canım güzel mevlam elbet sizede verecek. adamcıkta üzülüyor kim bilir ne kadar içine atıyor.. onların bizim gibi böyle dertleşecekjleri ortamlarda yok.. ah neler kuruyorda sana diyemiyor güzelim.. mevlam tez vakitte ikinizide bu üzüntülü düşüncelerden ikiz bebelerle kurtarsın . biri sana kaydirigubbakcemile2 biri ona gız bacım gamyoncuiremsu
Gülüm benide Listeye alir misin?? Ben ilk 5 Gün Klomen aldim, cok gelismeyince Puregon ignesi aldim yumurtalar daha cabuk gelissin diye sonra catlatma ignesi oldum 17.10.2010 da yumurta catlamasi oldu. Suandada Progestan aliyorum günde 3 tane.
Yani Klomen-Puregon-çat iğnesi-progestan
sagol canim benim insallahhhhhyok bacım benim koca her türlü bana açıktır saklamaz acısını tatlısını çok şükür bu arada güzel duan için teşekkür ederim güzel Allahım hayırlısını versin hayırlı zamanda inşallah hepimize.
hoşgeldin inşallah bu ay tutarda bizlerede güzel haberler verip neşeye boğarsın topiğimiz ve bizleri hayırlısı olsun hakkınızda
Gülüm benide Listeye alir misin?? Ben ilk 5 Gün Klomen aldim, cok gelismeyince Puregon ignesi aldim yumurtalar daha cabuk gelissin diye sonra catlatma ignesi oldum 17.10.2010 da yumurta catlamasi oldu. Suandada Progestan aliyorum günde 3 tane.
Yani Klomen-Puregon-çat iğnesi-progestan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?