Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bencede fazla üstelememek gerekiyor kendimiz için çok rahat olamasak da en azından biraz olsun kendimizi bırakmamız lazım ki bir daha ki ay içinde endişe ederek hormonlarımızla ve adet düzenimizle oynamak kendimizede ve eşimize de haksızlık olur nede olsa dr gözetiminde yapılması gereken herşeyi yapıyoruz neden daha fazla üsteleyip her sonuçda biraz daha yoğun üzüntü yaşayalım psikoloji kalmadı canım rahatlayın arkidişler :hulya:kaydirigubbakcemile2

valla cnm bilemiyorum benim dr raporla veriliyor artık dostinex dedi sonra geri kendisi rapora gerek görmedi :uhm:
menümün hepsini yetiştirdim :lepi:
misafiride atlattım çok şükür
benim kızla beraber 6 tane çocuk vardı ev kreş gibiydi akannehir

geçmiş olsun gıymatlım Şeniz
şuan çok sinirliyim kızlar ya, nerdesiniz dertleşelim azıcık,

sanada geçmiş olsun chablisss
bu forumdan bir arkadaşım geçen sene kurbanda tatile prag'a gittiler
orda temel atma töreni yapmışlar :jeyyar: dönüşte hamile olduğunu öğrendi
sizde bol bol kurdele kesin temel atın
belki havasından suyundan etki eder hamile kalırsın

kaydirigubbakcemile3
böyle bir konuşmada kocikle benim aramda geçmişti
kaynanamlarda temizlik yaparken kocikin keskin nişancı belgesini buldum
akşam "birde keskin nişancıymışsın daha benim yumurtamı vuramadın " dedim
oda " zemin ıslak ,karanlık ve kaygan...karanlıkta hedefi görmüyorumki isabet ettiriyim !!!"...dedi sırnaşık şey sırnaşık şey

2-3 gün ara verdim topiğe bu ara yine full doluydum gelemedim a.s.a.s.

klomenim 2 kaldı cumartesi randevum var bakıyım yumoş oluşacakmı

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar kaynatmışsınız bugün yine
gıymatlım valla rüyamda gördüm lahmacunu ayranı kalktım benimde canım istedi yani bilmesem kendimi ayy acaba aşmı eriyorum dicem yani
delight bacım valla ne güzel anlaşıyosunuz eşinle öyle ne güzel benzetmelerinişz var ya bomba bizim topik bomba herşeyden bir eğlence çıkarıyoruz kendimize
kızlar eşim test yaptırdı bugün bizim spermcikler 20milyonu buldu çok şükür tabi tedavi devam bu kadar spermle hamile kalabilirmiyim bilmiyorum ama sıfır spermden buralara gelmek bizim için bir mucize 20milyon olması gereken alt sınırdı dimi kızlar yani şimdi bu iyi dimi biz yine çalışmalara deval edelim mi olabilir düşüncesiyle akıl verin bakalım ustalarım
buarada dostinex raporla alınıyor benim eşim kullanıyor prolaktini dengede tutmak için eşim beyin tümörü ameliyatı geçirmişti 10yıl önce zaten ondan dolayı tedaviden önce hiç spermimiz yoktu ama tedaviyle çıkış oluyomuş ve artış olup normal gebelik oluşabiliyomuş inşl hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

kızlar sizlerden güzel haberler alınca güne neşeli başlıyorum..
affınıza sığınarak önce kendimden başlayım, dün doktora gittim. Tazece ameliyattan çıkmış bi dr baktı bana. dedi ki kızım yavrum alerciletmişsin gözlerini delikafadulden
kendini hırpalama kaşındığı zaman su çarp dedi. gözünle odaklandığın şeyleri aralıklı yap dedi. 2 steril damla ve bir merhem hayde....

gece eşim damlanın birini damlatıyor taa yarım metreden.. gözüme ulaştığı zaman şıp diye neye uğradığımı şaşırdım. dedim biraz yakın damlat şunu. ha damladı ha damlıcak derken tansiyonum çıkıyor şekerim düşüyor beyyyy -tatlicadiarzu-
sonra yatarkende gözün alt kapağının içine sürülen kremi uyguladım. sağ tarafa önce sürdüm ki dünyam karardı :smiley-cool: hatta yatak odasının ışığı açıktı o sırada adamcıkta beni izliyor. solu sürdüm ayakta körebe oynar gibi gözler kapalı gittim lambayı kapattım..sağa sola çarparak yatağa ilerlemeye çalışıyorum benle dalga geçiyor kız orası banyo aloooo sesime gelllll:jeyyar:.. he geliyorum dedim seni gırtlaklamaya, insan özürlü kişiye öyle mi davranır kolumdan tutup karşıdan karşıya geçirsene vay vicdansız dedim gülüştük.
işte böle bacılar tedavimin ilk gecesini sizinle paylaştım çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile3

divinity arkadaşım hadi klomenden hayır göresin inşaallah .. bende bu ay hastalandıktan sonra başlıcam galiba.. çok merak ettim şimdi senin yumoşları nasıl etkiledi acaba..
yalnız şuna dikkat et canım eğer çat iğnesi olacaksan yumoş 18 mm olduğu gün vurulman lazım. benim gibi 21 mm olduğunda vurulursan nurtopu gibi kistin olur bilmiyorumkismile

blueavcı ne güzel test sonuçlarınız muhteşem canım yaa çok sevindim .. demek sıfırdan 20 milyona ulaşılıyor gerçekten... dediğin gibi 20 milyoın sınır canım.. artık kendiliğindende gebe kalabilirsin inşaallah ya Rabbim inşaallah..........:Saruboceq:
bizim sonuç 23 milyon çıkmıştı doktor sınırda dedi, daha aşağı düşmesin dedi. bide hap verdi eşime ama daha almadık yaaa.. ne kadar ihmalkarlık bakarmısınız kızlar..
blueavcı senin eşin tedavi olarak ne uyguluyor canım. hap olarak yazarmısın merak ettim canım..
inşaallah daha da güzel sayılara ulaşırsınız gülüm.. bak görüyorsun sabrın sonu selamet Allahın izniyle.........hihoyyyt
Laf aramızda senin rüyayı gerçekleştirdik biz.cokacimcoook çok sağol bacım. ısmarlamış kadar oldun. ayy yemesem bi yerim şişecektiiiiii:lepi:

ah canım evet sana katılıyorum adet olunca insan gelipte kızlar bu ayda bitti demeye çok zorlanıyor ama burdaki teselliler bizi kendimize getiriyor gız bacım. ben çok rahatlıyorm inanki.. hatta eşime söylüyorum hastalandım diye hayırlısı olsun diyor. e tamam hayırlısı olsunda bi teselli etsene be adam . yok. :a015:
ama burda hepiciğiniz yüreğinizden bi teselli gönderiveriyorsunuz, yeniden ümitlenmeye başlıyoruz...
onun içün nasıl yazarım filan diye düşünmek yok gülüm.. hasta olsan bile yine beraber gün saymaya devam edicez. bak mesela benim adete 11 günüm kaldı. geçen ay oldum diye üzülmüştüm ama şimdide olsamda 3. günü gitsem diye bekliyorum heyecanla.. bu iş böyle olmasa hiç çekebilir miyiz... bi atasözü var
dert gezer, derman peşinde gezer.... o yüzden bu ay olanda olmayanda rabbimizden.. inşaallah bigün verecek herbirimize teker teker......:Saruboceq:
cumaya kadar bekleyelim seni canımcım. o güne kadar olmazsan bi kan veriverirsin. cuma mübarek gün bizi sevindirirsin he mi...:lepi:

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarrrrr
delight cım ay hadi umutluyum senden bu ay ama kasma kend,ini olcağına varır. yani hamiş değilsen de kendini kasarak gecikmesine sebep olma canım. hadi işallah gelmiştir bu sefer bir sürü ayağını da gelelim arkandan.
divinity canım valla benim yumurtlamadan sonraya denk geliyo tatil hatta adete yakın ama tabi ben çoktan tatil moduna girdim işallah bizim de tatil dönüşü bi sürpriz yapar
blueavcı bizim de 20 milyon sayımız tatlım. sınırda yani vitamin kullanıyor eşim. senin eşin ne kullandı da yükseldi canım
gıymatlımmmm kızzzz senin gocanla benimki pek bir benzeşiyorlar heee. benimki de hemen hayırlısı olsun der çatlatır beni insn bi saçımı okşar üzülme aşkım olcak bebğimiz falan der anca ben isyanlarda olursam söylüyo bunları. bir de ben de bal tarçın çörekotu yapıyodum iki gün yaptım bıraktım çünkü ben de aynen eşime kızdım yeter dedim naparsan yap. iki üç gün üstüste alkol aldığı oluyo ortama girince falan ki doktor haftada bir kadeh en fazla dedi. sonra sigara günde 5 i geçmesin dedi hiiiç tınnnnn. beni bezdirdi yani. üstüne bir de vitaminini ofise götürüyo akşama unutuyo getirmeyi eve getiriyo bu sefer sabah giderken unutuyo. ben söylemekten bıktım o yapmaktan bıkmadı. mesela mutfak masasının üstünde s,igara ve ilacı yanyana duruyo. sigarayı alıyooo ilacı görmüyo bile ben söylemesem yeter beee dedim ben mi salağım bi asabah sabah kalk abuk sabuk kürler hazırla iç yemişim seni de çocuunu da didim kendi kendime ama sositososito içmicem banane yaa kendi bunun önemini algılayıp kendine dikkat etmeye başlayana kadar ben de uğraşmıcam.
bir dahaki ay doktora da dicem hatta siz bizle boşuna uğraşmayın doğal yoldan oılcak diye direk aşılama yapın beni de daha fazla geröeyin dicem yiter yyaaaaaa akannehir

gıymatlım ohhh valla iyi yapmışsınız afiyet olsun canım benim eşim haftada 1 prengly 5000 iğne ve haftada 3defa 75lik fostimon iğne kullanıyor eşimde lh ve fsh değerleri sırın altındayıdı geçirdiği ameliyattan dolayı bunlarla normale dönderip sperm çıkışı sağlandı canım senin eşine muhtemelen vitamin vermiştir proxeed plus ,evicap bunlardan biri olabilir bizimkiler iğne eşim haftada 4kez casss cass deliniyor malesef çok şükürki faydasını gördük hemde eşim hiç zorsunmuyor maşşallah

ayyyy canım senin ki dahada bi alem. bunlar bizi hiç anlamıcak malesefff .. :çok üzgünüm: Allaha şükür benimkinde alkol sigara yok bide onlar olsa düşer bayılırdım yani... bizim sağlıklı halimiz bu şekerim. mesela akşam yemeğinin yanına bi tepe yeşillik salatası yapıyorum çatalın ucuyla alıyor, yahu adam ben bunları kime yaptım yicez işte. şağlıklı beslenicez.... sevmiyorummmmm... sevmiorsanda sonucuna katlan..
bizi şekilden şekile sokuyorlar kendi keyifleri gıcır. oh ne ala.......:mymeka:
ben kaç gün öğüre öğüre soğan içtim. niye.. hamdolsun benim adetlerimde düzenli yumurtlamamda.. ama hadi bi ucundan destek olalım diye uğraşıyorum..
aman boşverdim gari......... güzel mevlam verirse başım gözüm üstüne.. vermiyorsada bizi bi şerden muhafaza etmek içindir............:a015:

evet canım sizin tedavi daha farklıymış.....ama eşin istikrarlı bi şekilde devam ediyor mşaallah diyelim...,
bacım görüyorsun bizim adamcıklar bi alem... sizlerden bari güzel haberler alalımda avunalım..

ay evet valla bu kocam yüzünden umutlarım iyice kırıldı valla onda değil de bende bir sorun çıksa daha kolay olcakmış. ben de diyordum spermde olan problem hallolur alçlarla kadında bin çeşit şey var daha zor sanıyordum meğersem bu herfilerle uğraşmak en zoruymuş. bundan sonra çocuk varmı falan diyene de eşim istemiyor dicem hem de onun yanında bakalım suratını bi görüyüm gözleri pörtlesin bi. benle aşık atabilir mi beee :mymeka:

selam canlar nasılsınız

hadi bakalım canım sayının yükselmesine sevindim inşallah kendiliğinden hamiş kalabilirsin de uğraşmazsın daha fazla

inşallah yumoşların oluşur da çatlayıp spermcikler isabet eder doğru yere canım

alemsin gıymatlım güzel diyaloglar geçmiş kocişle aranızda inşallah bunu bir bebişle daha devam ettirirsiniz hayırlısı ile canım

ah canım senin kocişde hakikaten vurdumduymazmış bencede sen dra direk aşılamayı öner benim eşimde hep hayırlısı değilmiş inşallah bi daha ki sefere der kapatır konuyu bigün son damlayla bi patladım o da üzüldü ama napim birikince ağlamak iyi geliyor arada özür diler sebep onda olduğu için bende ilahi takdiri derim başka ne ki

halevcim canım güzel mevlam elbet sizede verecek. adamcıkta üzülüyor kim bilir ne kadar içine atıyor.. onların bizim gibi böyle dertleşecekjleri ortamlarda yok.. ah neler kuruyorda sana diyemiyor güzelim.. mevlam tez vakitte ikinizide bu üzüntülü düşüncelerden ikiz bebelerle kurtarsın . biri sana kaydirigubbakcemile2 biri ona gız bacım gamyoncuiremsu

Son düzenleme:

Gülüm benide Listeye alir misin?? Ben ilk 5 Gün Klomen aldim, cok gelismeyince Puregon ignesi aldim yumurtalar daha cabuk gelissin diye sonra catlatma ignesi oldum 17.10.2010 da yumurta catlamasi oldu. Suandada Progestan aliyorum günde 3 tane.

Yani Klomen-Puregon-çat iğnesi-progestan

yok bacım benim koca her türlü bana açıktır saklamaz acısını tatlısını çok şükür bu arada güzel duan için teşekkür ederim güzel Allahım hayırlısını versin hayırlı zamanda inşallah hepimize.

hoşgeldin inşallah bu ay tutarda bizlerede güzel haberler verip neşeye boğarsın topiğimiz ve bizleri hayırlısı olsun hakkınızda

sagol canim benim insallahhhhh

canlar ben kapatıyorum 4 gün yokum :hulya:kaydirigubbakcemile2 cuma tatil yarı günde de arkadaş gelecek zemuszemus kendinize iyi bakın pazartesi görüşürüz öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar merhabalar,
Gıymatlım canım çok geçmiş olsun dr a gitmekle de iyi yapmışsın, bikaç günde tamamen iyi olur gözlerin. Sen saymayınca bende saymıyorum adet tarihini kaydirigubbakcemile3 çalışma var ama sayma yokkaydirigubbakcemile3
Chabliss canım tatil iyi gelecek size, baksana şimdiden hazırlıklarla meşgulsün, en güzeli canım inşallah dönüşte sürpriz yaparsın bizlere. Dediğin gibi yap bakalım eşim istemiyor deyince ne diyecek bakalım, inşallah sana elinden gelen desteği gösterir canım, gerçekten eşlerin desteği çok önemlii bu konuda.
Blueavcı canım eşinin spermleri çok güzel maşallah sıfırdan bu kadar yükselmesi çok büyük başarı, hadi bakalımm adetten sonra bi süprizde senden bekliyoruz.
Eşimde iğne ve vitamin kullanıyor bende çok merak ediyorum ne kadar spermi oldu diye ya.
Halevcim pazartesi görüşürüz canım bende o gün başlayacagım işe,
Delight canımmm geçmiş günün hadi bakalım hayırlısı, Mevlam bu sefer göbüşüne koymuştur bebişini :Saruboceq:
Divinty canım maşallah yani o menüyü yetiştirmissin kız bravo sanaalkisalkisalkis

Bizde eşimle dün köye gittik, köy havası alıp bugün geldik, ohh çok güzel oldu, yaprakları sararmış ağaçlar arasında birsürü fotoğraflar çekildik.sempatiksalakcinni off aklıma getirmiyim diyorum ama yok illa sen aklına getirmezsen başkası böyle sokucam diye uğraşıyor, bikaç kişi sordu bebek varmı diye, hatta biri inanmadı karnımı elledi, bende evet var 9 ay sonra doğduğunda söyleyecektim klava: dedim .Birde teyzem bak kilo almışsın yağlanma olurda bebeğin olmaz demesin mi haydaaaa:1shok: bide bunu sokun aklıma yani tam olur, işte böyle kızlar ya, ne bilim biz elimizden geleni yapıyoruz verecek olan Allah yani ne yapsak boş, Divinity çok güzel demişsin canım durumları iyi olmayanlar sanki çok iyi besleniyormu da sıra sıra çocukları olup dışarı salıyorlar dimi ya.
benim patronlarımda 10 yıllık evliler onların bebekleri de olmuyor, 2 kez tüp bebek yapmışlar olmamış.Her duamda dua ediyorum onlara da ne yapalım Mevlam tez zamanda hayırlısıyla versin bebişlerimizi.

arkadaşım hoşgeldin aramıza.. inşaallah tedavin bebeciğine kavuşmana vesile olur canımmmm..
bilgilerini eklicem canım..

divinity
delight
blueavcı
canlarım sizlerde tam bilgilerinizi verimisiniz ilk sayfaya göre... sizleride ekliyim hep beraber:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…