Merhabalar;
Smallangel sıkma canını ya boşver,zaten kocamızla aramız düzgün olsa bile bu tarz şeylerden dolayı illa ki limoni olur:)bilirim...hatta ben şunu diyorum en ii anlaşan karıkocayı bile küstürür böyle durumlar...
onların düşünmesi lazım ama düşünmemişler,yapacak bi şey yok,bazı istemediğimiz durumları da mecburen düzgünce geciştirmek durumundayız...
chablis,ben rahim filmi için 350 lira vermiştim ama özel merkezdeydi ve kndi doktorum oraya gelerek filmi çekti...ama özel hastanelerde 200 falanmış,hatta devlette ücretsiz...
sen tatiline git bakarsın tatil ii gelir:)ve filme gerek bile kalmayabilir....bu arada çok geçmiş olsun kendine dikkat et canım...
benim günüm 2 gün geçti ama hiç yorum yapmayacagım bu sefer filmden sonra 6 gün gecikti diye hamileyim diye nasıl kaptırmıştım kendimi bu kez yemezler,kasığımda bi baskı var yakındır,bi iki güne kadar olurum...test de yapmıyorum,anca çok zaman gecerse kan testi,idrar testiyle psikolojimi bozmayacgım bu kez...hayırlısı..dün rüyamda da bebek kıyafetleri dagıtıyodum arkadaşlarıma dolu bi şeyler almışım,ne alakysa...artık rüyalarıma da inanmıyorum....görüşmek üzere kızlar....
sen de benim psikolojimdesin bakıyorum. yemezler artık durumu yani .boşver böylesi en iyisi hayal kırıklığı en kötüsü çünkü. işallah gelmez adetin de bebişin gelmiştir:CüvCüv: