• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:

(((((((((((((((((((((((((((((((((:Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))

İsim..............................Tahmînî Sorun..............................................Uygulanan Metod.........................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi

Eftalya22___________????????????????????____________________Yumurta Takibi _________________5 Haziran

Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________________Yumurta Takibi___________________10 Haziran

GIYMATLIM________Yumurtlama normal-Sperm ölçülecek__________Yumurta Takibi__________________10 Haziran

gultun_____________Yumurtlama iyi düzeyde_____________________Yumurta takibi___________________18 Haziran

bsbirkin____________Yumurtlama rekor seviyede MaşaAllah :)_______Yumurta Takibi__________________22 Haziran

Chabliss___________?????????????????????___________________ Genel Takip _____________________25 Haziran

Halev______________sonuçlar temiz-Sperm ölçülecek______________Yumurtlama takibi__________________ ???

kızlar eklemek istediklerinizi söyleyin lütfen e mi :)

ben okula gitmeden şu evi bi toparlayayım eğer vaktim olursa gitmeden yine bi uğrarım olmazsa akşam drdan sonra heber veririm kendinie ii bakın grş..

bende eşime keçi boynuzu pekmezi yediriorum + e vitamini almaya başladı doktor verdi

günaydın fıstıklarrr eşimin duruşması yoktu bugün kahvaltı keyfi yaptık anca geldim ondan nasılsınzı bakalım

gıymatlım benim yumurtlama problemi yok öyle yazabilirsin en azından onu biliyoruz yani spermi bilemiorum ama

Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:

(((((((((((((((((((((((((((((((((:Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))

İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi

Eftalya22___________????????????????????____________Yum. Takibi ________________??????????_____________________5 Haziran

Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________10 Haziran

GIYMATLIM________Yum. normal-Sperm ölçülecek________Yum. Takibi_________________coraspin-Elevit-Progestan_________10 Haziran

gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran

bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________22 Haziran

Chabliss___________?????????????????????____________Genel Takip ______________?????????????????????__________25 Haziran

Halev______________sonuçlar temiz-Sperm ölçülecek_______Yum. Takibi_________________??????????????????_______________????

kızlar son halimizz :))

bu ay bende serephone kullanmıstımkızlar ve cok yumurtam olmustu adetim yaklastıkca ümidim yok oluoo..yok sanki gene moralim bozuluoo senağlama

arkadaşlar günaydın bende varım bende bu ay doktorla yumurta takibine başladım klomenle.beklenen adet tarihim 18 haziran inşallah gelmez bebiş gelir:)yumoşlarım gayet iyiler bu hafta çatlar dedi doktor.eşimde testini verdi çok şükür iyi.umarım liste hepimize uğur getirir.

canım hoşgeldin kısmetimiz aynı topiclerden gidiyo inşallah bebeklerimizin haftalarını da konuşucaz başka topiclerde en kısa zamandazemuszemus

gultun incirde tesin eşin, çok faydalı oluyormuş. arı sütüde..
bide chablisin dediği gibi toz keçi boynuzu alalım

kızlar bişey sorcam bu ilaçları kullandığınız için mi yumurta sayısı çok oluyo. çünkü benim daha önce yapılan iki takibimde de ilaç yoktu. her ikisinde de büyüyen ve çatlayan tek yumurtaydı. doktor da yumurtlama çok iyi çok kaliteli falan dedi. yani anlamadığım sizin böyle 3er 4er oluyo ilaçtan mı oluyo. yok eğer öle değilse benim nasıl kaliteli oluyo onu anlamadım bilmiyorumkismile

kızlar bişey sorcam bu ilaçları kullandığınız için mi yumurta sayısı çok oluyo. çünkü benim daha önce yapılan iki takibimde de ilaç yoktu. her ikisinde de büyüyen ve çatlayan tek yumurtaydı. doktor da yumurtlama çok iyi çok kaliteli falan dedi. yani anlamadığım sizin böyle 3er 4er oluyo ilaçtan mı oluyo. yok eğer öle değilse benim nasıl kaliteli oluyo onu anlamadım bilmiyorumkismile

cnm bu kullandıgımız ilaclar yumurtlamailacı yani 1den fazla yumurta olabilio herkesin yumurta kalitesi faklıdır ve her kadının saglıklı olsa bile gebe kalma sansı ayda %17 yani cok düşükkk bu ay benimde yumurta takigbimde yumurtalarımı cok begendi doktor ama nolcak bilmiorum hiç umudum yokkk

Back