Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

chablis kesinlikle ilaçtan oluyor bu kadar yumurta.. benimde zar zor iki yumurtam büyüdü çatladı.. ama doktor gelişmelerini çok iyi buldu..
demek bizde ilaç kullansaydık dizecektik yumoşları :))

eftalyacım neden ümitsizliğe düşüyorsun canım.. o beklenmeyen gün gelmeden hiç boşuna üzülmeyelim.. artık olursa da olmazsa da Allahtan.. şimdiden üzülürsek stresten düzenimiz bozulur arkadaşım

eftalyacım çok ii anlıorum seni ben de artık umutlanmaya korkuorum kaldı ki insan da şöle bi psikoloji oluo bu kadar ay olmamış şimdi nie yada nasıl olcakki. halbuki çok saçma hep denir iyi düşün iyi olsun biz elimizden geleni yapıoruz kendimizi bu işi bilenlere de emanet ediyoruz gerisi allaha kalmış canım benim moralini yüksek tut elbet olcak bizim de bebişlerimiz

evet haklısın cnm ama olmuo işte hiç olmucak gbi gelio aklıma düşük yapmasaydım öbür ay alıcaktım bebegiömi kucagıma sende anlarsın beni ama kısmet degilmiş toparlamaya calısıorum ama cogu zman basaramıorum

inş cnm inş okadar cok istiyoruzki hepimiz rabbim inş elimizi bos bırakmz

gultun incirde tesin eşin, çok faydalı oluyormuş. arı sütüde..
bide chablisin dediği gibi toz keçi boynuzu alalım

canım incirde yiyoruz arada.zaten şükür eşiminde sonuçları iyi doktor ceviz fındık badem tuketsin sigaradan alkolden kola ve cipsten uzak dursun dedi.

eftalyacım benimde ağustosta doğacaktı minişim
ama düşüklerin çoğu sağlıksız sperm yada kromozom bozukluğundan oluyormuş.. hayırlısı böyleydi ki mevlam çekemeyeceğimiz yükü yüklemedi bize değil mi..

canım incirde yiyoruz arada.zaten şükür eşiminde sonuçları iyi doktor ceviz fındık badem tuketsin sigaradan alkolden kola ve cipsten uzak dursun dedi.

gultun eşine sperm testi yapıldı o zaman öyle mi..
ya biraz bahseder misin , benim eşim çok çekiniyor
hastaneler nasıl birşey uyguluyor bu konuda ?

chablis eşine hiç sperm testi yapıldı mı ?

yok canım doktor o zaman laboratuvara istek yazıp verdi bize ama erken daha ister öbür ay gidin ister sonraki ay dedi. kaldı öyle artık bu ay yada bir dahaki aya yaptırcaz sonuçta doktora gdince ilk onu isticek artık. ama benim eşim sigara içiyo ondan tedirginim.bıraktıramadım gitti :umursamaz:

cnm senin düşügün sebebi neydi bişey cıktımı?

gıymatlımve eftalya22 sizler kaç senelik evlisiniz ve ne zamandır istiorsunuz?benim temmuzda 2 yıl olacak evleneli ve 11 ay oldu 2 ayımda kistle geçmişti yani 9 aydır olmuo

ay gıymatlım sorma benimki de fellik fellik kaçıyo hep bi bahane anlıorum ama yeri gelip biz de rahim filmi çektircez belki o daha mı güzel.onlara yapılan şeyin yan etkisi yok en azından bizdekilerin heo yan etkileri var

aynene bizede yazdı doktor.. bu ay ki duruma göre yaptırıcaz

Ya kızlar bişey sorcam.yumurtladıkyan sonra yumurta ne kadar kalıyo vücutta 24saatmi yoksa72saatmi bi bilgisi olan varmı bu konuda aceba.doktorla görüşeniniz oldumu bu konuyu.

kızlar aylardır stres içindeyim ilaclar doktor takibi psikolojim bozulcak dedim esime sende git nie hep ben gidiorum ayrıca sigara içiyor bıraktıramadım hatta bigün ya ben ya o sigara dedim sinir oluorummm ben bu kadar cabalarken o hiç caba göstrmiyoo

gıymatlımve eftalya22 sizler kaç senelik evlisiniz ve ne zamandır istiorsunuz?benim temmuzda 2 yıl olacak evleneli ve 11 ay oldu 2 ayımda kistle geçmişti yani 9 aydır olmuo

canım ben de yazıyım diğerleri bilmiyo ağustosta 3 yıl olcak biz evleneli haziranda korunmayı bırakmıştık geçen yıl. 2 ay kist oluştu benimde ağustosta başladık çalışmalara yani.10 ay oldu işte.
eftalya gıymatlım siz en azından hamile kalabiliosunuz doğalyolla bence içinizi ferah tutun ben sizin yerinizde olsam çok daha rahat olurdum.bi kere olmuş sonuçta yine olmaması için bi sebep yok

cnm senin düşügün sebebi neydi bişey cıktımı?

sebep olarak birşey denmedi.. doktora söyledim sebebini araştırmıcakmısınız diye, o da dedi ki, tek düşüklerde araştırmaya gerek yok, tekrarlayan düşüklerde parça alınıp patolojiye gönderiyoruz dedi. eyvahedigeldismile

seninkinin sebebi belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…