Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gıymatlım kekine çok güldüm. adamcık pek heveslendi desene...
hadi 20 lik dişindende kurtulmuşsun, diğerlerinin zararı yoksa kalsınlar be güzelim. bide onların stresini çekme şimdii
misafirler felan olunca iznin çabucak bitivericek. arada bizede zaman ayır, gözlerimiz sana alışmış canımcım ay nasıl özlemişim
senin adet ne durumda. benim daha bitmedi. yarın 7. günüm. soğan kürü yapayım diyorum. ikimiz beraber yapalım mı ne dersin
hakkaten canım bende hap kullanmayı istemiyordum ama dr dedi ki, bu kisti bu ay hapla atlatalımda boşuna zaman geçmesin önümüzdeki ay tedaviye başlıyalım dedi canım..
ben klomenden oluşan kisteri sonraki adette atmıştım. şimdi bu nerden çıktı bilmiyorum. acaba yine çatlayamayan yumurtam mı kaldı kenarda..
hadi canım öpüyorum sık sık yaz özletme kendini yerimseniben

bu hafta pek bi heyecanlıyız ..hihoyyyt chablis hihoyyyt halevhihoyyyt blueavcı hihoyyyt.. hepiciğinin adetlerini bekliyoruz dualarla.. evet yeni arkadaşlarımızda var.. elbet güzel haberler alacağız Allahımızın izniyleeee... :lepi:

merhaba hayırlı olsun tedavin arkadaşım..önce hormon testlerinin yapıulması çok güzel.. ama hemen istiyorsanız doktora söyleseydin. 6 ay insana bu durumlarda çok uzun geliyor..
bende rahim filmi çektirmedim henüz.. tüpler ne durumda bilmiyoruz.. tabi en doğrusu filmi çektirerek tedaviye başlamaktır.. belki doktorı-un önce klomen deneyecek, cevap alamazsa tüplerine bakacaktır..
ultrasonla bakmadı mı peki? peki eşinden spermiyogram istedi mi? bilmiyorumkismile

iyi geceler kızlar giremedim bugün ne güzel kaynatmışsınız öyle kıskandım valla
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler inşl en kısa zamanda hamilelik haberlerini alırız kızlar malesef beni bu ay listeden çıkarın bugün geldi benim kırmızılar bidahaki aya kaldı benimde ümitler ama üzülmedim üzülmüyorum çünkü bunun sonunda allahın izniyle yine yumurtlayacağım yine çalışacağım bebeğim gelene kadar çok bekletmez inşl hani demişsinizya yıllar geçmesinden korkuyorum diye bende korkuyorum kızlar rabbim inşl en kısa ve hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
eşim yarın test yaptıracak canlarım inşl güzel sonuç alırız bari ondan yüzümüz gülsün dualarını eksik etmeyin öpüyorum hepinizi dilim şişmiş valla gece gecekaydirigubbakcemile3

blueavcı geçmiş olsun gız bacım ne oldu acaba yanlışlıkla ısırdın mı..
hastalandın demek, ama aynen dediğin gibi üzülmek yok canım e mi.. işte görüyorsun hepimiz aynı durumdayız.. bi dertlenip ağlamaya kalksak topiği sel basar. ama şükür ki Mevlam yardım ediyor.
böyle böyle bu günleride geçiricez.. bu konuştuklarımızın hepsi birer hatıra kalcak canım...

kızlar bu ayı soğan kürü ayı ilan ediyorum
yarın adetimin 7.günü. kısmetse ben başlıcam..
7. günü başlayıp, 15 gün süreyle sabah akşam yapmak lazımmış...
şöyle bi rahmimizi arındırmaya ne dersiniz..

fikirlerinizi bekliyorum.. kendi çapımızda inşaallah şifaya vesile olur...

yeni sloganımız

kürde yaparım çocukta
:lepi:

katılanlar parmak kaldırsın. yoklama alıcam :jeyyar:

merhabalar arkadaşlar;
samllengel ya seni o kadar ii anlıyorum ki yani her birinizden bişeyimi buluyorum,burası çok farklı bir ortam..hani yazmışsın ya 1.5 aylık hamile olan kızı gördüğün andaki duygularını gercekten bizi bizden daha ii anlayan yoktur herhalde....
insanlar sabret stresten uzak dur diyolar ama beklemek asıl insanı yıpratan...ama ben her zaman buraya ümitli şeyler yazacgım diye söz verdim kendime,ama adetim yakın ya ondan biraz duygusalım kızlar....
gıymatlim;
ibrahim saraçoğlundan dolayı maydonoz olayını biliyorum hamilelikte uzak durun dediği...ama inan o an aklıma gelmedi suyunu içtim,sırf idrar yanmasını durdursun diye,nasılsa adet olmaya alışkın olduğum için:)bidaha içmem tabi..
adetim başlayınca yine bal tarcın çörek otuna başlıycam,bunu yapan var mı?
haa bi de adaçayı ne zaman içilmemeliydi?
hepinize sevgiler.....:Saruboceq:kızlar duacınızım.....her dua ettiğimde sizi de unutmuyorum...Rabbim yüzümüzü güldürecek inşallah....

teşekkür ederim gıymatlım:)

ultrasonla baktı temiz dedi. yumurtlama dönemimde gitmiştim yumurtlaman çok normal dedi. herşey yolunda 1 yıl olmadan tedaviye başlamıyoruz dedi. ama ben 3 ay daha olmazsa gidip hem rahim filmini, tüpler baktırmak gibi şeyleri halletcem hem de eşimi götürcem. şimdilik hormonların iyi çıkması bile içimi rahatlattı.

gıymatlım; soğan kürünü adetine 15 gün varken yapacaksın ilk kürü böyle diğer 2 kürü 10 gün varken ve 3 kürde bitcek. ibrahim saraçoğlunun kitabında böyle yazıyo. bende bu ay başlıycam. bi ara yapmıştım maalesef devamını getiremedim.bilmiyorumkismile

arkadaşım duygusallığın inşsaallah başka sebeptendir.. sevindirirsin bizi yerimseniben
tabi her ay adete alıştığımız için kendimize özel davranmayı unutuyoruz canım.. bende temizlik yapıyorum bazaların altlarını açarken yatağı hop diye kaldırıyorum. dün bir an aklıma geldi. sev böyle devam edersen daha çook beklersin dedim. kendimizi şımartalım, evimizin hanımağası olalım delikafadulden
ben geçtiğimiz aylarda bi kaç gün bal çörek otu tarçın yedim ama devamını getiremedim canım.. benim yumurtlama sıkıntım yok şükürler olsun. o yüzden şu an soğan kürünü yapmak istiyorum. şöyle rahimi temizleyip ne varsa dışarı atsın diyee vereliniortak
canan ultrasonda kist filanda görünmemiş hamdolsun..evet 6 ay aslında kısa ama bizim için uzun. inşaallah tedavi olmana gerek kalmadan 3 ay içinde yavrucuğun nasib olur canım..
şu tüplerde tıkanıklık olma ihtimali benide çok düşündürüyor. eğer o konuda cesaretliysen tedavin başlayınca hemen yaptırman ne kadar güzel olur. benim gibi acabalarla yaşamaktansa bi kerede çıkar aradan eyvahedigeldismile

ben burda soğan kürüyle hamile kalanlar topiğinde adetin 7. günü başlamayı önerdiklerini okudum.. o zaman kür bittiğinde adetin 21. gününe denk geliyor ve hamile kaldıysan o vakitte bitmesi daha uygun olur diyorlar bilmiyorumkismile

bu arada hepinize mutlu huzurlu sabahlar kızlar..

yeni bir güne daha Bismillah diyoruzzkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlarrr
smallcum göstermiş kendini nihayet özlemiştik çok iyi dinlen canım bomba gibi dön işe..
gıymatlım soğan kürü çok faydalı başla bence de .. ben de yapmıştım geçen sene bu zamanlar. ama ben mail atmıştım i.saraçoğluna orda her zaman başlayabilrisiniz ama en güzeli adet bitiminin 7.günüdür diyordu. çünkü hamile kalsan da bir zararı olmuyormuş bebeğe. bende öyle yapmıştım kür bitince de adet oluyorsun yada hamiş oluyorsun :CüvCüv:
bal tarçın çörekotunu da yapmıştım ve o ay hakkaten acaip yumurtlamıştım. ama düzeni biraz bozabiliyor o. ben de onla 24. gün yumurtlamıştım bence onunla beraber adaçayı içilmeli günde bir bardak. biri düzenler biri yumoşları büyütür. ben de adet olursam önümüzdeki ay bunu yapmayı planladım.
blueavcı demek adet oldun canım hayırlısı olsun artık napalım dicek başka bişey yok. yeni bir ay yeni umutlar başlıyor senin için. dediğim gibi bendeyse hiç bir umut yok bu aya ilişkin. akşamları belim çok ağrıyor ama onuda yorgunluğa veriyorum. bir de ara ara özellikle sağ tarafımdan karnıma sancı giriyort. ama bunları çok yaşadığım için her zaman dediğim gibi yemezler artıkk lülülülülülü

hoşbuldum cnm
evet 10 yaşında bir kızım var
cnm olmayacak diye ümitsizliğe kapılma rabbimin vermeye gönlü olunca verir
yeterki biz tedbirimizi alıp istemesini bilelim
2 senedir kk ya takılırım bu iki sene içinde ne umutsuz arkadaşlarım hamile kaldı ben kalamadım -tatlicadiarzu- demekki zamanı değilmiş
inşallah o zaman artık gelmiştir son tedavim çünkü bu 6 aylık klomende de olmazsa bırakacaz tedaviyi

günaydın kızlar
gıymatlım ben soğan kürünü denediğim ay adetten kesildim 9 aydır adet olamıyorum:1ninca: hamile kalsam şimdiye doğururdum kaydirigubbakcemile3
adet olmayanların adetleri düzene giriyor benimkinin kökünü kuruttu soğan Çok üzgünüm çoook
belki soğandan olmamıştır...sonuçta soğan çok şifalı
yemesini severim ama içmesi pek bi zor gelmişti
klomen kullanırken yapsam ilacıma yada yumoşlarıma nasıl etki eder acaba bilmiyorumkismile
çörek otu-bal-tarçın karışımını bende çok denedim ve denediğim aylar tam zamanında günü gününe adet oldum
tarçın özellikle rahmi kuvvetlendiriyormuş..çinli kadınlar günlük alıyorlarmış ağızlarına
kullanmakta fayda var süprizzzzz

[
canan ultrasonda kist filanda görünmemiş hamdolsun..evet 6 ay aslında kısa ama bizim için uzun. inşaallah tedavi olmana gerek kalmadan 3 ay içinde yavrucuğun nasib olur canım..
şu tüplerde tıkanıklık olma ihtimali benide çok düşündürüyor. eğer o konuda cesaretliysen tedavin başlayınca hemen yaptırman ne kadar güzel olur. benim gibi acabalarla yaşamaktansa bi kerede çıkar aradan eyvahedigeldismile

ben burda soğan kürüyle hamile kalanlar topiğinde adetin 7. günü başlamayı önerdiklerini okudum.. o zaman kür bittiğinde adetin 21. gününe denk geliyor ve hamile kaldıysan o vakitte bitmesi daha uygun olur diyorlar bilmiyorumkismile[/QUOTE]

aminnn inşallah gıymatlım, hep birlikte alalım:) ben bu konuda cesaretliyim, bu forumda okuduğum şeylerle doktora daha bi bilinçli gidiyorum. diyorum hormon testi yapalım, tüplere bakın falan. aslında doktor bakalım dedim ama hormonlar düzgün çıkıncamı gerek görmedi, bilemiyorum.

soğan kürünüde ibrahim saraçoğlu kitapbında böyle belirtmiş, ama maden öyle hamile kaldılar bizde öyle deneriizzzkaydirigubbakcemile3

Ayy kızlar süpersiniz ya moraslim sayenizde yükseldi
Bende bitek bende var sanıyordum bu rahatsızlık forumda çok fazla kişide var nedendir bu bu kadar yaygın anlamıyorum insanlar tek gecede kalıyorlar hamile ne zor işmiş bu bööle

Neyse rabbim versinde artık razıyım hergün gitmeye bakalım yarın tekrar gidicem inşallah büyür

ka

kızlar günaydın
bende bu adet olduktan sonra suyla maydonozu kaynatı buharına oturuluyomuş bi araştırıp onu deneyeyim diyordum iltihap felan varsa söküyomuş

Canlarım merhabalar, ayy bende nasıl özlemişim sizinle sohbeti, bugün ev keyfi yapıyoruz koçişle, havada yağmurlu, eşim nete girince bende hemen işimi bırakıp açıyorum bilgisayarımı ve aynı anda da kapatıyoruz :):) Yazdıklarınızı okudum bende çok özledim chablisscim gıymatlımmm.
Gıymatlım soğan kürüne başlayacakmışsın hayırlı olsun canım vesile olur inşallah, ben bu ay bal,tarçına başladım bakalım arada unutsamda birde yara için kudret narı kullanıyorum, soğan kürünü ben şimdi almıyım canım :)
Chabliss canım senin ne zaman beklenmeyen adetin , inşallah o belirtilerin hamiş belirtileridir,
Halevcim nerelerdesin sende girmemişsin pek ?
Birde Suzaman ve delight arkadaşlarım sizde mi prolaktin yüksekti , karıştırmış olabilirim kusura bakmayın, eğer sizin yüksekse bilgi verebilirmisiniz bana ? Prolaktin değeriniz kaç ?
Benimde prolaktinim yüksek, o yüzden yumurtlayamıyorum sanırım ben, bu ayda klomen falan kullanmıyorum tabi, ancak kasım adeetimde gideceğim dr a, artık ne yapacak onu değerlendireceğiz, aşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum, Dünde dedim ya birde çevremdekiler benden küçük ama ya hamiş ya doğurmuş ya, valla iyice takar oldum, kaçıyorum resmen onlardan...
Gıymatlım kistten dolayımı adetin uzadı senin ya, benimde hemen bitti bu ay, dün çalışmalara başladık bile ...Öpüyorum hepinizi

kızlar günaydın
bende bu adet olduktan sonra suyla maydonozu kaynatı buharına oturuluyomuş bi araştırıp onu deneyeyim diyordum iltihap felan varsa söküyomuş

canımm sende adet oldun demek ya, hayırlısı inşallah, yeni ay yeni ümit bizler için. Bende duydum onu canım ama süt ve maydonuz olarak, su ile yapıldığını bilmiyordum, birde adaçayı yağı da iltihapı söktürüyormuş ben 2 gece denemiştim ama söz konusu orası olunca birazcık düşündürüyor:1ninca:

Haaa kızlar birde ilişkiden sonra sağ tarafa dönük ve cenin pozisyonunda yatmak gerekliymiş, bunu duyalı baya olmuştu ama ancak geldi aklıma bilmiyorumkismile

divinity canım senin prolaktinin yüksekmiş dimi ? değeri kaç birde 1. çocuğun nasıl oldu anlatırmısın, oda tedavi ile oldu demişsin

smalangel ilk soğanımı içtim canım şimdi yazını okurken......
inşaallah unutmadan yaparım
benim önceden 7 gün sürerdi canım. düşükten sonra 4 yada 5 gün sürmeye başladı. hatta hatırlıyorsun 1 gün bile olduğum oldu klomenden sonra..
ben şimdi seviniyorum düzenim eskiye dönüyor diye.. belki o zamanlardaki gibi hamilede kalabilirim ahhhhhhhhh ne güzel avuntu................

senin eşinde mi izinli gız bacım. oh ne güzel tamda zamanına gelmiş hem yasakta bitti kıymetini bilin şekerim.
senin küründe şifa olsun inşaalah canım.....

blueavcı bende sütle maydonozun kaynatıldığını duymuştum. hatta tüpleri bile açabiliyormuş. ne zaman yapacaksın

chablis canım kaç günün kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…