ohh iyi yaptın canım şifa olsun inşallah. eee koçişsiz izin olurmu tabi ,birlikte çıktık izne canım.en son düğünümüzde kullanmıştık 15 ay oldu yani, evde bi tuhaf olduk gece 2 ye kadar oturuyoruz 10 buçuğa kadar yatıyoruz tam tembellik yani :)smalangel ilk soğanımı içtim canım şimdi yazını okurken......
inşaallah unutmadan yaparım
benim önceden 7 gün sürerdi canım. düşükten sonra 4 yada 5 gün sürmeye başladı. hatta hatırlıyorsun 1 gün bile olduğum oldu klomenden sonra..
ben şimdi seviniyorum düzenim eskiye dönüyor diye.. belki o zamanlardaki gibi hamilede kalabilirim ahhhhhhhhh ne güzel avuntu................
senin eşinde mi izinli gız bacım. oh ne güzel tamda zamanına gelmiş hem yasakta bitti kıymetini bilin şekerim.
senin küründe şifa olsun inşaalah canım.....
blueavcı bende sütle maydonozun kaynatıldığını duymuştum. hatta tüpleri bile açabiliyormuş. ne zaman yapacaksın
chablis canım kaç günün kaldı
selam a.s.
bende tedaviye başladım bugün
benide alın aranıza
topiğinizi uzun zamandır takip ediyorum tedaviye başlayınca aranıza katılırım diye düşünmüştüm
o gün bu günmüş ...çok şükür bir adım attık :lepi:
slmlar bende ;
dün gittim DR a adetimin 14. günüydü ve bir yumurtalığım 10 mm olmuş normalde 18 mm olmalıymyş bir dahaki adet döneminde klomene başlıcaz
3 yıl içinde 2 kere yapıldı doktorum gerek görmedi heralde yaptırın falan demedi sempatiksalakcinni
sanki ben 16 ay ara vermemişim gibi kadın devam etti kaldığı yerden kaydirigubbakcemile3
biraz tuhafıma gitti ama sesimi çıkarmadım ...birde kocik keçi boynuzu yiyor bolca
ben yediriyorum cokacimcoook körün taşı belki yanlışlıkla yumurtlarsam sperm çok olsun diye sırnaşık şey
ben bu doktora temmuzdan beri randevu bulamıyorum artık araya tanıdıkları falan soktuk
full dolu kadın kafamçokkarıştı
sadece gıymatlımınmı çocuğu var ...hepiniz ilk bebekler içinmi uğraşıyorsunuz cnm
çok komik bir anımı anlatmak istiyorum kızlarbilmiyorumkismile pazar günü pasta falan yaparken tarifler arasından eşim Gıymatlım Keki ni görmüş, bana getiriyor" hayatımm bu gıymatlım keki nasıl bişey ne demek bu nasıl oluyorrr " kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ayyy o kadar güldümki , kaydirigubbakcemile3 Islak kek tarifini vermişsin onuda alacagım canım sağol, hiç denememiştim bende
mrb arkadaşlar
bende doktor takibine başlamak istedim çünkü 6 aydır uğraşıyoruz olmuyor.
bugün horman testlerini yaptırdım, herşey normal değerinde çıktı, doktorum 6 ay gelme dedi.
acaba neden böyle diyolar, tüplere, kanallara falan bakmadan??
bu hormon testleri çok şey mi söylüyo???
iyi geceler kızlar giremedim bugün ne güzel kaynatmışsınız öyle kıskandım valla
yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler inşl en kısa zamanda hamilelik haberlerini alırız kızlar malesef beni bu ay listeden çıkarın bugün geldi benim kırmızılar bidahaki aya kaldı benimde ümitler ama üzülmedim üzülmüyorum çünkü bunun sonunda allahın izniyle yine yumurtlayacağım yine çalışacağım bebeğim gelene kadar çok bekletmez inşl hani demişsinizya yıllar geçmesinden korkuyorum diye bende korkuyorum kızlar rabbim inşl en kısa ve hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin
eşim yarın test yaptıracak canlarım inşl güzel sonuç alırız bari ondan yüzümüz gülsün dualarını eksik etmeyin öpüyorum hepinizi dilim şişmiş valla gece gecekaydirigubbakcemile3
kızlar bu ayı soğan kürü ayı ilan ediyorum
yarın adetimin 7.günü. kısmetse ben başlıcam..
7. günü başlayıp, 15 gün süreyle sabah akşam yapmak lazımmış...
şöyle bi rahmimizi arındırmaya ne dersiniz..
fikirlerinizi bekliyorum.. kendi çapımızda inşaallah şifaya vesile olur...
yeni sloganımız
kürde yaparım çocukta :lepi:
katılanlar parmak kaldırsın. yoklama alıcam :jeyyar:
Canlarım merhabalar, ayy bende nasıl özlemişim sizinle sohbeti, bugün ev keyfi yapıyoruz koçişle, havada yağmurlu, eşim nete girince bende hemen işimi bırakıp açıyorum bilgisayarımı ve aynı anda da kapatıyoruz :):) Yazdıklarınızı okudum bende çok özledim chablisscim gıymatlımmm.
Gıymatlım soğan kürüne başlayacakmışsın hayırlı olsun canım vesile olur inşallah, ben bu ay bal,tarçına başladım bakalım arada unutsamda birde yara için kudret narı kullanıyorum, soğan kürünü ben şimdi almıyım canım :)
Chabliss canım senin ne zaman beklenmeyen adetin , inşallah o belirtilerin hamiş belirtileridir,
Halevcim nerelerdesin sende girmemişsin pek ?
Birde Suzaman ve delight arkadaşlarım sizde mi prolaktin yüksekti , karıştırmış olabilirim kusura bakmayın, eğer sizin yüksekse bilgi verebilirmisiniz bana ? Prolaktin değeriniz kaç ?
Benimde prolaktinim yüksek, o yüzden yumurtlayamıyorum sanırım ben, bu ayda klomen falan kullanmıyorum tabi, ancak kasım adeetimde gideceğim dr a, artık ne yapacak onu değerlendireceğiz, aşılamayı sabırsızlıkla bekliyorum, Dünde dedim ya birde çevremdekiler benden küçük ama ya hamiş ya doğurmuş ya, valla iyice takar oldum, kaçıyorum resmen onlardan...
Gıymatlım kistten dolayımı adetin uzadı senin ya, benimde hemen bitti bu ay, dün çalışmalara başladık bile ...Öpüyorum hepinizi
ohh iyi yaptın canım şifa olsun inşallah. eee koçişsiz izin olurmu tabi ,birlikte çıktık izne canım.en son düğünümüzde kullanmıştık 15 ay oldu yani, evde bi tuhaf olduk gece 2 ye kadar oturuyoruz 10 buçuğa kadar yatıyoruz tam tembellik yani :)
bize göre bitti yasak ama korkmuyor değilim hani, dün çalıştık ama inşallah yenilenmez yara, dr da zaten adeti bitince derine dalmadan çalışın demiş,:kedi: bizde öyle yapıyoruz bakalım
ohh iyi yaptın canım şifa olsun inşallah. eee koçişsiz izin olurmu tabi ,birlikte çıktık izne canım.en son düğünümüzde kullanmıştık 15 ay oldu yani, evde bi tuhaf olduk gece 2 ye kadar oturuyoruz 10 buçuğa kadar yatıyoruz tam tembellik yani :)
bize göre bitti yasak ama korkmuyor değilim hani, dün çalıştık ama inşallah yenilenmez yara, dr da zaten adeti bitince derine dalmadan çalışın demiş,:kedi: bizde öyle yapıyoruz bakalım
halev canım adet oldun demek.. zaten pek çalışma olamamıştı dimi canım. olsun moral bozmak yok. işte hepimiz aynı durumdayız. soğan kürüne başlayacağına sevindim. rahmimize bi cila atılsın dimi yerimseniben
kızlar bi iştahım açıldı ki sormayın. ne bulsam yiyorum..
biyolojik hamileliğe ulaşayım derken yakında fizyolojik hamile gibi dolaşıcam ortalıktaaa ... yakında göbek baldır pörtler :1ninca:
adet oldun ya şişliklerin iner canım.. bozuk değilsin sen turp gibisin maşaallah delikafaduldenbende çok şişmiş gibi hissediyom kendime ama tartıya çıkınca kilom aynı hepppp ya tartı bozuk yada ben bozuğum
halevcim hayırlısı olsun canım sen tüp bebeğe odaklanmıştın zaten yolun belli oldu hiç olmazsa..
smallcum oh ne güzel ben hiç öyle tatil yapamıyorum eşimin kandi işi öyle çok uzun bırakamıyo.kıymetini bilin yasaklı günlerin acısnı çıkarın. ben de adet olursam bal çörekotu tarçın yapıcam offffffffff olmasam keşke
gıymatlım benim 3 yada 4 günüm kaldı adete. Cumartesi yada Pazar bekliyorum. bakalım hayırlısı diyorum artık. Bu arada sen soğan suyunu sabah ve akşam aç karna içiceksin gıymatlım neden bu saatte içtin kii
halevcim hayırlısı olsun canım sen tüp bebeğe odaklanmıştın zaten yolun belli oldu hiç olmazsa..
smallcum oh ne güzel ben hiç öyle tatil yapamıyorum eşimin kandi işi öyle çok uzun bırakamıyo.kıymetini bilin yasaklı günlerin acısnı çıkarın. ben de adet olursam bal çörekotu tarçın yapıcam offffffffff olmasam keşke
gıymatlım benim 3 yada 4 günüm kaldı adete. Cumartesi yada Pazar bekliyorum. bakalım hayırlısı diyorum artık. Bu arada sen soğan suyunu sabah ve akşam aç karna içiceksin gıymatlım neden bu saatte içtin kii
adet oldun ya şişliklerin iner canım.. bozuk değilsin sen turp gibisin maşaallah delikafadulden
chablis canım sabah 7 de kahvaltı yapıyoruz biz. ben o saatte evi nasıl soğan kokutayım. az bişey yemek zorunda kalıyorum bizimkilerle.. sonra öğleye kadar bişey yemedim iyice acıktım o zaman yaptım canım. ben bu şekil yapıcam mecburenn bilmiyorumkismile
sizde öle yapın bacım ama kafa rahat yapın ki işe yarasın hayırlısı olur inşallah kuzum
izin dediğinde öyle olur be canım... gece geç saatlere kadar yicen içicen , gündüz öğlende kahvaltı yapıcan ne güzellll
doktorada güldüm derine dalmadan heee..nasıl oluyormuş o öyle.sempatiksalakcinni iyi araya yastık koyun dememiş ( filmlerde öyle oluyormuş ya -tatlicadiarzu-)
evet canım malesef oldum ben her ikisinide duydum suyla maydonozla yapanda varmış sütle yapanda bikaç ay içinde hamile kalanda varmış kalamayanda aslında belki o sebep olur diye niyetlendim bende adaçayı yağını bende duydum canım aslında onuda yapmayı düşündüm ama ilk önce bunu deneyim dedim yine benim aklım belli olmaz bende öyle bir koca varki ona çaktırmam lazım izin vermez sen kendini niye yıpratıyosun sorun bende işte bu kadar takma felan diyecanımm sende adet oldun demek ya, hayırlısı inşallah, yeni ay yeni ümit bizler için. Bende duydum onu canım ama süt ve maydonuz olarak, su ile yapıldığını bilmiyordum, birde adaçayı yağı da iltihapı söktürüyormuş ben 2 gece denemiştim ama söz konusu orası olunca birazcık düşündürüyor:1ninca:
Haaa kızlar birde ilişkiden sonra sağ tarafa dönük ve cenin pozisyonunda yatmak gerekliymiş, bunu duyalı baya olmuştu ama ancak geldi aklıma bilmiyorumkismile
smalangel ilk soğanımı içtim canım şimdi yazını okurken......
inşaallah unutmadan yaparım
benim önceden 7 gün sürerdi canım. düşükten sonra 4 yada 5 gün sürmeye başladı. hatta hatırlıyorsun 1 gün bile olduğum oldu klomenden sonra..
ben şimdi seviniyorum düzenim eskiye dönüyor diye.. belki o zamanlardaki gibi hamilede kalabilirim ahhhhhhhhh ne güzel avuntu................
senin eşinde mi izinli gız bacım. oh ne güzel tamda zamanına gelmiş hem yasakta bitti kıymetini bilin şekerim.
senin küründe şifa olsun inşaalah canım.....
blueavcı bende sütle maydonozun kaynatıldığını duymuştum. hatta tüpleri bile açabiliyormuş. ne zaman yapacaksın
chablis canım kaç günün kaldı
evet canım kırmızılarım bekletmedi yeterki gecikme olmasında gerisi dert olmuyor ne kadar umutların yok olsada adet bitince zaten umutlar tekrardan yeşeriyor dimi ama evet soğan kürüne başlayım bende bu ay zararı yok nede olsa
Öle yapıyoruz canım, hiç stres yapmıyorum şimdilik,ama dur bakalım hele yumurtlama vakti gelsin o zaman görün siz benisempatiksalakcinni, gerçi bu ay dr a da gitmeyeceğim ya o yüzden zaten olmaz diyorum, aşılamayı bekliyorum.seninde kırmızılar gelmiş canım ya hayırlısı olsun, adet gününde olmanda güzel, bak tüp bebeğe hazırlıklar başlayacak artık
kızlar ilk firemi verdim.:çok üzgünüm:
bu akşam soğancığımı unutmuşum :a015:
şimdi yapsam olur mu. yine karnım acıktı çünküüüüü bilmiyorumkismile
kızlar teşekkür butonu gelmişşşş ne güzelllllllll delikafadulden
ayy canım sende mi adet oldun bende dün oldum ama ayağımı sürümemiştim canımya:))neyse dedğin gibi umut etmeler tekrardan başladı hayırlısı artık bu aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?