Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ohh iyi yaptın canım şifa olsun inşallah. eee koçişsiz izin olurmu tabi ,birlikte çıktık izne canım.en son düğünümüzde kullanmıştık 15 ay oldu yani, evde bi tuhaf olduk gece 2 ye kadar oturuyoruz 10 buçuğa kadar yatıyoruz tam tembellik yani :)
bize göre bitti yasak ama korkmuyor değilim hani, dün çalıştık ama inşallah yenilenmez yara, dr da zaten adeti bitince derine dalmadan çalışın demiş,:kedi: bizde öyle yapıyoruz bakalım

aramıza hoşgeldin canım tedavinin devamı hayır olur inşallah

slmlar bende ;
dün gittim DR a adetimin 14. günüydü ve bir yumurtalığım 10 mm olmuş normalde 18 mm olmalıymyş bir dahaki adet döneminde klomene başlıcaz

sende hoşgeldin aramıza canım inşallah bir dahaki aya istenilen büyüklüğe ulaşır yumoşlarında çatlar bebiş konuverir göbüşüne

ne güzel bir çocuğun varmış bizde hiç yok o bitaneyi yapmaya uğraşıyoruz Allahım izin verirse olucak inşallah bu arada inşallah bir kardeş gelir en kısa zamanda

:roflol::roflol::roflol:

canım en az 6 ay en fazla 1 yıl deneme yapılması gerekiyor kendinizce ondan sonra drlar müdahale ediyorlar birde sorun görmediyse o yüzden 6 ay sonra çağırmıştır seni ama sen başka bir dra git bence canım imkanın varsa inşallah bizler gibi fazla beklemez bebişine kavuşuverirsin canım.

hayırlısı olsun canım inşallah eşinin testlerinde birşey çıkmaz Allah gönlünüze göre hayırlısını versin her zaman canım.

tatlım bende bu ay başlayım o zaman çünkü adet oldum bu sabah bendeeeeeee hayırlısı napalım kısmet değilmiş zaten fazla çalışmadım ama yine de umut etmekten vazgeçemiyor insan

canımcım hoşgeldin dün internetimiz yoktu o yüzden giremedim bugün düzeldi çok şükür anca işler birikincede fırsatım yeni doğdu kk'ya girmeye

sizde öle yapın bacım ama kafa rahat yapın ki işe yarasın hayırlısı olur inşallah kuzum

izin dediğinde öyle olur be canım... gece geç saatlere kadar yicen içicen , gündüz öğlende kahvaltı yapıcan ne güzellll
doktorada güldüm derine dalmadan heee.. nasıl oluyormuş o öyle.sempatiksalakcinni iyi araya yastık koyun dememiş ( filmlerde öyle oluyormuş ya -tatlicadiarzu-)

halev canım adet oldun demek.. zaten pek çalışma olamamıştı dimi canım. olsun moral bozmak yok. işte hepimiz aynı durumdayız. soğan kürüne başlayacağına sevindim. rahmimize bi cila atılsın dimi yerimseniben

kızlar bi iştahım açıldı ki sormayın. ne bulsam yiyorum..
biyolojik hamileliğe ulaşayım derken yakında fizyolojik hamile gibi dolaşıcam ortalıktaaa ... yakında göbek baldır pörtler :1ninca:

evet canım kırmızılarım bekletmedi yeterki gecikme olmasında gerisi dert olmuyor ne kadar umutların yok olsada adet bitince zaten umutlar tekrardan yeşeriyor dimi ama evet soğan kürüne başlayım bende bu ay zararı yok nede olsa

kızlar bi iştahım açıldı ki sormayın. ne bulsam yiyorum..
biyolojik hamileliğe ulaşayım derken yakında fizyolojik hamile gibi dolaşıcam ortalıktaaa ... yakında göbek baldır pörtler :1ninca:

bende çok şişmiş gibi hissediyom kendime ama tartıya çıkınca kilom aynı hepppp ya tartı bozuk yada ben bozuğum

halevcim hayırlısı olsun canım sen tüp bebeğe odaklanmıştın zaten yolun belli oldu hiç olmazsa..
smallcum oh ne güzel ben hiç öyle tatil yapamıyorum eşimin kandi işi öyle çok uzun bırakamıyo.kıymetini bilin yasaklı günlerin acısnı çıkarın. ben de adet olursam bal çörekotu tarçın yapıcam offffffffff olmasam keşke
gıymatlım benim 3 yada 4 günüm kaldı adete. Cumartesi yada Pazar bekliyorum. bakalım hayırlısı diyorum artık. Bu arada sen soğan suyunu sabah ve akşam aç karna içiceksin gıymatlım neden bu saatte içtin kii

bende çok şişmiş gibi hissediyom kendime ama tartıya çıkınca kilom aynı hepppp ya tartı bozuk yada ben bozuğum
adet oldun ya şişliklerin iner canım.. bozuk değilsin sen turp gibisin maşaallah delikafadulden

chablis canım sabah 7 de kahvaltı yapıyoruz biz. ben o saatte evi nasıl soğan kokutayım. az bişey yemek zorunda kalıyorum bizimkilerle.. sonra öğleye kadar bişey yemedim iyice acıktım o zaman yaptım canım. ben bu şekil yapıcam mecburenn bilmiyorumkismile

canım ilaç kullanıyorum ya tsh için onu yarılayınca kan değerlerime baktırıp düştüyse dra gidicem düşmediyse kalan tabletleri içicem sanırsam aralık ayına kaldım gibi bakalım hayırlısı olsun

sağol gıymatlım bu arada soğan kürü chablissin dediği gibi sabah akşam aç karınla içilmesi gerekiyor tatlım. olsun bende iş yerinde yapıyom kahvaltımı sabah erken kalkıp kaynatırım soğuyunca da hüppppppppp diye içerim

sizde öle yapın bacım ama kafa rahat yapın ki işe yarasın hayırlısı olur inşallah kuzum

Öle yapıyoruz canım, hiç stres yapmıyorum şimdilik,ama dur bakalım hele yumurtlama vakti gelsin o zaman görün siz benisempatiksalakcinni, gerçi bu ay dr a da gitmeyeceğim ya o yüzden zaten olmaz diyorum, aşılamayı bekliyorum.seninde kırmızılar gelmiş canım ya hayırlısı olsun, adet gününde olmanda güzel, bak tüp bebeğe hazırlıklar başlayacak artık,

He canım aynen öyleyiz bizde bugün hep evdeydik, sempatiksalakcinni ayy sorma :kedi:bizim dr da tam valla, eşim sormuştu "ya hocam 1 ayı geçti halamı yasak ya, yakında 2. hanımı alacagım yeter yahu " diye, O da tamam kanama falan olmazsa fazla derinlere dalmadan olur demiş, ee bide tarif etseydi tam olacaktı sanırım sert olmasın demek istedi,

Canım bizimde ilk iznimiz birlikte böyle, bizde keyfini sürüyoruz, arada iş telim çalsada delikafadulden hadi bakalım seninde az kalmış inşallah bebeciğin gelir tatlım.

kızlar ilk firemi verdim.:çok üzgünüm:
bu akşam soğancığımı unutmuşum :a015:
şimdi yapsam olur mu. yine karnım acıktı çünküüüüü bilmiyorumkismile

evet canım malesef oldum ben her ikisinide duydum suyla maydonozla yapanda varmış sütle yapanda bikaç ay içinde hamile kalanda varmış kalamayanda aslında belki o sebep olur diye niyetlendim bende adaçayı yağını bende duydum canım aslında onuda yapmayı düşündüm ama ilk önce bunu deneyim dedim yine benim aklım belli olmaz bende öyle bir koca varki ona çaktırmam lazım izin vermez sen kendini niye yıpratıyosun sorun bende işte bu kadar takma felan diye
canım ben ilişkiden sonra yaklar havaya kaldırılacak diye duymuştum öyle yapıyodum aslında cenin pozisyonunda yatmakmı gerekirmiş ilk defa duydum bu ayda öyle yapayım bari

canım soğan kürün hayırlı olsun.maydonozlu kür adetin bitiminden sonra yapılıyomuş sanırım yine bir araştıracam canım

ayy canım sende mi adet oldun bende dün oldum ama ayağımı sürümemiştim canımya:))neyse dedğin gibi umut etmeler tekrardan başladı hayırlısı artık bu aya

evet canım tüp bebeğe başlayacak hazırlıklar ama ne zaman aralık ayına kaldık gibi bilmiyorum dün gerçekten son damla oldu sabrımın bi ağladım tutamadım kendimi tek çocuk konusu değil herşey üstüste gelince boşaldım öle rahatladım.

kızlar ilk firemi verdim.:çok üzgünüm:
bu akşam soğancığımı unutmuşum :a015:
şimdi yapsam olur mu. yine karnım acıktı çünküüüüü bilmiyorumkismile

birşey olmaz canım ama aç karnına içmeye çalış sabah ve akşam

kızlar teşekkür butonu gelmişşşş ne güzelllllllll delikafadulden

ivet güzel olmuş benim yazıya da teşekkür etmişsin

ayy canım sende mi adet oldun bende dün oldum ama ayağımı sürümemiştim canımya:))neyse dedğin gibi umut etmeler tekrardan başladı hayırlısı artık bu aya

evet canım bizden öncede gıymatlım oldu ya onun peşinden gidiyoruz bu ay umarım geride kalan arkadaşlar adet haberiyle değilde bebiş haberiyle gelirler bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…