arkadaşlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
arkadaşlar merhaba,bizde 18 aydır korunmuyoruz bi sorunda yok üstelik rahim filmide çektirdim o da normal,eşimin sperm testide normalmiş 29 milyon.şimdi yumurtlama takibine başladık 5 gün klomen kullanıp kontrole gidicem inşallah herşey güzel giderde mutlu sona ulaşırız,gerçekten çooook stresli bi süreç,bu yolda olanlara allah sabır ve güç versin..
arkadaşlar merhaba,bizde 18 aydır korunmuyoruz bi sorunda yok üstelik rahim filmide çektirdim o da normal,eşimin sperm testide normalmiş 29 milyon.şimdi yumurtlama takibine başladık 5 gün klomen kullanıp kontrole gidicem inşallah herşey güzel giderde mutlu sona ulaşırız,gerçekten çooook stresli bi süreç,bu yolda olanlara allah sabır ve güç versin..
imdat kızlar progestan hapım bitmiş. bugün 7. günümü içicektim. bi baktım hiç kalmamış. aynı ihtiyar nineler gibi hissettim kendimi.. beyyy hapım bilmiş farketmemişim dedim eşime :1shok:
şimdi ben ne ediyim bacılar. sadece 6 gün progestan içmiş oldum..
evet size bu ayın mastır sorusunu soruyorum... şıklarınız değerlendirmeye alındıktan sonra yayınlanacaktır :lepi:
a) kısmette 6 gün kullanmak varmış deyip koyvermek vereliniortak
b) yarın sabahın kör vaktinde bi eczanenin açılmasını bekleyip yeni bir progestan almaksempatiksalakcinni
c) bu tür ilaçlar gereksiz. zaten hamile değilsin bilmiyorumkismile
d) hiç biri delikafadulden
Günaydın canlarım , ben bi halt ettim,eyvahedigeldismile yazımın sonunda söyliyim.
Gıymatlım canım o ilacı hiç kullanmadım ben yani çok zorunlu bi ilaç değilmiş madem bende 6 gün yeterlidir diyorum ama eğer içim rahat etmez diyorsan git al derim tatlım.
Filizim merhaba arkadaşım, inşallah Mevlam daha çok bekletmez, hayırlısıyla gelir bebişin.
Blueavci canım sen nasılsın ?
Chablisscim bugün işlerin çok yoğun değildir dimi , bekliyoruz tatlım.
Halevcimm günaydın sanada.
Gelelim benim bombayaeyvahedigeldismile, kızlar dün ne oldu anlamadım biz start verdik çalışmalara ohaoldumsmile dün eşime belli etmedim pek ama içim içimi yedi, birsürü senaryo kurdum yine. eyvahedigeldismile, ne yapacağım şimdi ben eyvahedigeldismile
günaydınlarrrr burdada yağmur yağdı ilk hava kapalı içim karardı fena halde. şimdi bu havada evde battaniyenin altına girip çayını alıp keyif yapmak vardı.
gıymatlım b şıkkı diyorum ben sen eşeği sağlam kazığa bağla da sonra Allaha emanet et. için rahat etsin bir de onun stresini yaşama bence tatlım
blue arkadaşım demek b diyorsun. ama şekerim biliyorsundur bu ilaç zorunlu bişey değil. o yüzden kararsız kaldım. ben zaten 9. gün kesecektim bunu. kendiliğinden 6. gün bitmiş olunca acaba almasam mı diye düşündüm. o sebepten yani..yarın ilacı kesme günümdü bilmiyorumkismile
ne kadar sperm normal demişsin. 20 milyon ve üstü normalmiş canım. ama illaki o sayı olunca hamile kalınabiliyo mu hayır. örneğin ben...
önemli olan sağlıklı bi spermin kararlı bi şekilde ilerlemesi.. milyonlar havada uçuşuyor ama gerçek bi nişancı lazım bizeee :lepi:
gece burda olduğunu bilseydim yazardım farketmemişim arkadaşım
günaydın arkadaşlar
canım işini garantiye al diye öle demiştim ama sen bilirsin tabikide bende folik asit içiyorum 2hafta kadar oldu 3ay düzenli kullanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?