Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

chabliss bende bi fikir vermek isterdim ama bende senin gibi kararsızım bu ay olmazsa yumurtlmama takibi yaptırayım mı diye zaten bizimde sperm analizimiz henüz fazla değil ama tedavimizle birlikte ilk defa geçen ay 12milyonu gördükspermimiz olalı daha bu ilk denememiz oluyor yine ben aralık ocak beklerim heralde biraz

arkadaşlar merhaba,bizde 18 aydır korunmuyoruz bi sorunda yok üstelik rahim filmide çektirdim o da normal,eşimin sperm testide normalmiş 29 milyon.şimdi yumurtlama takibine başladık 5 gün klomen kullanıp kontrole gidicem inşallah herşey güzel giderde mutlu sona ulaşırız,gerçekten çooook stresli bi süreç,bu yolda olanlara allah sabır ve güç versin..

imdat kızlar progestan hapım bitmiş. bugün 7. günümü içicektim. bi baktım hiç kalmamış. aynı ihtiyar nineler gibi hissettim kendimi.. beyyy hapım bilmiş farketmemişim dedim eşime :1shok:

şimdi ben ne ediyim bacılar. sadece 6 gün progestan içmiş oldum..
evet size bu ayın mastır sorusunu soruyorum... şıklarınız değerlendirmeye alındıktan sonra yayınlanacaktır :lepi:

a) kısmette 6 gün kullanmak varmış deyip koyvermek vereliniortak

b) yarın sabahın kör vaktinde bi eczanenin açılmasını bekleyip yeni bir progestan almaksempatiksalakcinni

c) bu tür ilaçlar gereksiz. zaten hamile değilsin bilmiyorumkismile

d) hiç biri delikafadulden

chablis canım senin arttırmayada yarın fikrimi beyan edicimm.... emi canım

blueavcı ve
filizim isimli arkadaşım yarın inşaallah konuşur paylaşırız

gıymatlım ben b seçeneğini seçiyorum hem bugün aynı şey başımıza geldi eşimin fostimon ilacı bitmiş bugün vurulması gerekiyor almayıda unutmuş kısmetse yarın alacağız biz sende al iç ilacını varsın bi gün ara vermiş ol bişe olmaz sanırım

blue arkadaşım demek b diyorsun. ama şekerim biliyorsundur bu ilaç zorunlu bişey değil. o yüzden kararsız kaldım. ben zaten 9. gün kesecektim bunu. kendiliğinden 6. gün bitmiş olunca acaba almasam mı diye düşündüm. o sebepten yani..yarın ilacı kesme günümdü bilmiyorumkismile

ne kadar sperm normal demişsin. 20 milyon ve üstü normalmiş canım. ama illaki o sayı olunca hamile kalınabiliyo mu hayır. örneğin ben...
önemli olan sağlıklı bi spermin kararlı bi şekilde ilerlemesi.. milyonlar havada uçuşuyor ama gerçek bi nişancı lazım bizeee :lepi:

gece burda olduğunu bilseydim yazardım farketmemişim arkadaşım

sende ve eşinde hiç birşey olmaması çok güzel. aynı durumları yaşıyorum. Mevla ol demeden olmuyor arkadaşım
klomene kaçıncı gün başlayacaksın.. bazı dr lar 5. gün başlatıyor.o zaman geç kalınıyormuş.
3. gün başlamak gerekiyormuş . çünki asıl yumurta oluşurken o ilacın alınması fayda verir.
ben yumurta takibi yaptırdığım ay 5. gün başlamıştım. sonra çok uzun bi süreçte kimi çatladı kimi kist kaldı. 3. gün başlamak en mantıklısı.
evet stresli bi süreç. heleki yumurta takibi yaptırırken ilişki tarihleri filan bi hengameye dönüşüyor. o yüzden illaki ilaç kullanınca olacak diye şartlandırma arkadaşım. her sonuca hazırlıklı ol. verende vermeyende Rabbimiz..

Günaydın canlarım , ben bi halt ettim,eyvahedigeldismile yazımın sonunda söyliyim.

Gıymatlım canım o ilacı hiç kullanmadım ben yani çok zorunlu bi ilaç değilmiş madem bende 6 gün yeterlidir diyorum ama eğer içim rahat etmez diyorsan git al derim tatlım.

Filizim merhaba arkadaşım, inşallah Mevlam daha çok bekletmez, hayırlısıyla gelir bebişin.
Blueavci canım sen nasılsın ?
Chablisscim bugün işlerin çok yoğun değildir dimi , bekliyoruz tatlım.
Halevcimm günaydın sanada.

Gelelim benim bombayaeyvahedigeldismile, kızlar dün ne oldu anlamadım biz start verdik çalışmalara ohaoldumsmile dün eşime belli etmedim pek ama içim içimi yedi, birsürü senaryo kurdum yine. eyvahedigeldismile, ne yapacağım şimdi ben eyvahedigeldismile

günaydınlarrrr burdada yağmur yağdı ilk hava kapalı içim karardı fena halde. şimdi bu havada evde battaniyenin altına girip çayını alıp keyif yapmak vardı.
gıymatlım b şıkkı diyorum ben sen eşeği sağlam kazığa bağla da sonra Allaha emanet et. için rahat etsin bir de onun stresini yaşama bence tatlım

hoşgeldin canım sebebsiz olmaması da iyi sayılmaz ama en azından bizim gibi uğraşmıyorsun onunla bununla demek ki zamanın varmış klomeni adetinin 5. ve 9. günleri arasında kullanacaksın yani 5 gün benim drum öle yaptırmıştı

valla tatlım içinden nasıl geliyorsa öle yap ama maden kullanman zorunlu değil bence üsteleme derim tatlım

günaydın canım hayırlısı olsun olacağı varmış bence durumunda birşey yoksa kafana takıp senaryolar kurma bence rahat ol biraz canım

günaydın canım bu havalar kasvet verici olur hep ama işe gömülünce günün nasıl geçtiğini anlamadığından kasvetde geçer gider hemen aç bi güzel canlı müzik kendine gelirsin eminim.

günaydın arkadaşlar
canım işini garantiye al diye öle demiştim ama sen bilirsin tabikide bende folik asit içiyorum 2hafta kadar oldu 3ay düzenli kullanacam

smallangel sağol arkadaşım iyiyim dün eşimle konsere gittik hopladım zıpladım eğlendim bebek fikrindende uzaklaştı(fiziksel olarak) inşl inşl göbişimde minnacık bişe varsa sımsıkı tutunmuştur bana

günaydın arkadaşlar
canım işini garantiye al diye öle demiştim ama sen bilirsin tabikide bende folik asit içiyorum 2hafta kadar oldu 3ay düzenli kullanacam

bende folik plus kullanıyorum canım neredeyse 4-5 ay oluyor kullanalı

bu arada eğlenmekle iyi yapmışsınız arda şart oluyor kafayı dağıtmak

halevcim canım tekrar bi muayene olmadan birliktelik olduğu için biraz tedirgin oldum , adetim bitince olsun diyorduk aslında , ama işte :kedi:
blueavcı canım ohh iyi yaptın , eğlen birazda tabi, hep bebek odaklı yaşıyoruz zaten, farklılıklar güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…