halevcim canım tekrar bi muayene olmadan birliktelik olduğu için biraz tedirgin oldum , adetim bitince olsun diyorduk aslında , ama işte :kedi:
blueavcı canım ohh iyi yaptın , eğlen birazda tabi, hep bebek odaklı yaşıyoruz zaten, farklılıklar güzel oluyor.
acı yada kanaman oldumu onlar yoksa fazla irdeleme bi daha yapmazsınız olur biter tatlım zaten adetine fazla birşey kalmadı dime
halevcim dün yaptınmı keklerden arkadaşım
canım çalışmaktan anca gördüm yazını yok tarifi almayı unutmuşum bugün alıp yapacam inaşllah canım sen yaptın mı
adetimde 1 hafta gecikti halevcim, hiç belirti de yok
yok canım kanama falan olmadı , ama sonrasında bi baskı hissettim kasıklarımda , birde sanki adetliymişim gibi hissettim.afedersin birde çok sıkışmış gibi hissettim 10 dk arayla 2 defa lavobaya gittim.
yok canım dün annemlerdeydim yapamadım bugün yapacağım sanırım bende, kociş sabahtan siperiş verdi:1hug:
bu hafttayı da geçirde hala adet olmazsan drunu ararsın canım ne olur ne olmaz
evet canım haftaya kontrole giderim büyük ihtimalle.
bende ilişkilerimden sonra sıkışıklık hissediyorum ama yinede kalkmıyorum neyse kanama ve acıma olmadıysa boşver canım ama yinede bekleyin adet olana kadar ilişki yaşamayın canım
iyi o zaman yarın fikirlerimizi söleriz
Bi daha düşünmüyorum zaten bende, ayy birsürü şeyler düşündüm, huzursuz oldumeyvahedigeldismile
tamam canımopuyorumnanaktan
düşüne düşüne kendine zarar verirsin hormonlarınla oynarsın boşver bende son 3 aydır 21-25 arası olmuşum adetlerimi acaba bu aydamı öle olur diye düşünüyorum eğer öyle olursa bu hafta adet olmam gerekiyor CADIARZU hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerimizi veririz
Doğru diyorsun canım, tamam düşünmüyorum artık, olaln oldu bi kere bi fayda ağlamaz düşünmem
bu arada Gıymatlım sabah giriş o giriş bi dahada maşallah gören olmadı
kızlar evet gelemedim sabahten beri yine misafir telaşı vardı. kusura bakmayın
oh oh birsürü gelişme olmuş
smalangel amanin ne ettin sen gız bacım...ne etsin yetti gari adamcık dayanamadı sana.. ah sen varya sennnsempatiksalakcinni. hadi olan olmuş bari üzülüpte olayın akustik ayarını bozma şekerim. arkadaşlarında dediği gibi adete kadar istersen azıcık daha dikkat et . ama epey geçti be canım. artık doktora soruversenizee bilmiyorumkismile
kızlar ben yokken kaynatmışsınız ne güzel
ben adet olucam galiba. içim yine ılık ılık olmaya başladı... sürpriz filan beklemiyordum zaten..
yumurta zamanı çok heveslendim ama adet belirtileri başlayınca söndüm. aman olsun ne yapalım. bundada vardır bi hayır vereliniortak
hayırlısı olsun tatlım ,belli olmaz bakalım adet belirtisi ile aynı olurmuş ya, Allahım inşallah tez zamanda gelsin nazlı bebişler.
Bizim dr da demişki sperm azlığı acaba neyden kaynaklanıyor onu bilmediğimiz için hemen aşılama yapacağım size demiş, daha en son gittiğimizde belki normal de olabilir demiştibilmiyorumkismile vakit kaybetmeyelim boşuna , ilaçlar ne kadar etki yaptı bakalım demiş belkide çok fazla etki yapmamışda olabilir bünye ile alakalı demiş, olacakmı olmayacakmı bunu bilmemek çok kötü ya:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?