Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:
((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))
İsim..............................Tahmînî Sorun..............................................Uygulanan Metod.........................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi
Eftalya22___________????????????????????____________________Yumurta Takibi _________________5 Haziran
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________________Yumurta Takibi___________________10 Haziran
GIYMATLIM________Yumurtlama normal-Sperm ölçülecek__________Yumurta Takibi__________________10 Haziran
gultun_____________Yumurtlama iyi düzeyde_____________________Yumurta takibi___________________18 Haziran
bsbirkin____________Yumurtlama rekor seviyede MaşaAllah :)_______Yumurta Takibi__________________22 Haziran
Chabliss___________?????????????????????___________________ Genel Takip _____________________25 Haziran
Halev______________sonuçlar temiz-Sperm ölçülecek______________Yumurtlama takibi__________________ ???
ya bu ay bu 4 yumuştan birini tuttırabilirim inş:))
canım eşinde yedi mi senin yediklerinden bol bol ?
o zaman kullanılan ilaçlar bölümü açıyorum istek üzerine hihoyyyt
Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:
((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))
İsim..............................Tahmînî Sorun..............................Uygulanan Metod..................... Kullanılan ilaç......................Hiç Beklenmeyen:) adet tarihi
Eftalya22___________????????????????????____________Yum. Takibi ________________??????????_____________________5 Haziran
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz_____________________Yum. Takibi_________________??????????____________________10 Haziran
GIYMATLIM________Yum. normal-Sperm ölçülecek________Yum. Takibi_________________coraspin-Elevit-Progestan_________10 Haziran
gultun_____________Yum. iyi düzeyde___________________Yum. takibi__________________Klomen-Folbiol___________________18 Haziran
bsbirkin____________Yum. rekor seviyede MaşaAllah :)_____Yum. Takibi________________Klomen-Glukofen-F.plus___________22 Haziran
Chabliss___________?????????????????????____________Genel Takip ______________?????????????????????__________25 Haziran
Halev______________sonuçlar temiz-Sperm ölçülecek_______Yum. Takibi_________________??????????????????_______________????
gıymatlım benim yumurtlama problemi yok öyle yazabilirsin en azından onu biliyoruz yani spermi bilemiorum ama
arkadaşlar günaydın bende varım bende bu ay doktorla yumurta takibine başladım klomenle.beklenen adet tarihim 18 haziran inşallah gelmez bebiş gelir:)yumoşlarım gayet iyiler bu hafta çatlar dedi doktor.eşimde testini verdi çok şükür iyi.umarım liste hepimize uğur getirir.
ben okula gitmeden şu evi bi toparlayayım eğer vaktim olursa gitmeden yine bi uğrarım olmazsa akşam drdan sonra heber veririm kendinie ii bakın grş..
kızlar bişey sorcam bu ilaçları kullandığınız için mi yumurta sayısı çok oluyo. çünkü benim daha önce yapılan iki takibimde de ilaç yoktu. her ikisinde de büyüyen ve çatlayan tek yumurtaydı. doktor da yumurtlama çok iyi çok kaliteli falan dedi. yani anlamadığım sizin böyle 3er 4er oluyo ilaçtan mı oluyo. yok eğer öle değilse benim nasıl kaliteli oluyo onu anlamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?