Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bende klomen kullandım şimdi glukofen corasiprin ve folic plus içiyorum

kızlar eklemek istediklerinizi söyleyin lütfen e mi :)

ben okula gitmeden şu evi bi toparlayayım eğer vaktim olursa gitmeden yine bi uğrarım olmazsa akşam drdan sonra heber veririm kendinie ii bakın grş..

bende eşime keçi boynuzu pekmezi yediriorum + e vitamini almaya başladı doktor verdi

günaydın fıstıklarrr eşimin duruşması yoktu bugün kahvaltı keyfi yaptık anca geldim ondan nasılsınzı bakalım

gıymatlım benim yumurtlama problemi yok öyle yazabilirsin en azından onu biliyoruz yani spermi bilemiorum ama

kızlar son halimizz :))

bu ay bende serephone kullanmıstımkızlar ve cok yumurtam olmustu adetim yaklastıkca ümidim yok oluoo..yok sanki gene moralim bozuluoo senağlama

canım hoşgeldin kısmetimiz aynı topiclerden gidiyo inşallah bebeklerimizin haftalarını da konuşucaz başka topiclerde en kısa zamandazemuszemus

gultun incirde tesin eşin, çok faydalı oluyormuş. arı sütüde..
bide chablisin dediği gibi toz keçi boynuzu alalım

kızlar bişey sorcam bu ilaçları kullandığınız için mi yumurta sayısı çok oluyo. çünkü benim daha önce yapılan iki takibimde de ilaç yoktu. her ikisinde de büyüyen ve çatlayan tek yumurtaydı. doktor da yumurtlama çok iyi çok kaliteli falan dedi. yani anlamadığım sizin böyle 3er 4er oluyo ilaçtan mı oluyo. yok eğer öle değilse benim nasıl kaliteli oluyo onu anlamadım bilmiyorumkismile

cnm bu kullandıgımız ilaclar yumurtlamailacı yani 1den fazla yumurta olabilio herkesin yumurta kalitesi faklıdır ve her kadının saglıklı olsa bile gebe kalma sansı ayda %17 yani cok düşükkk bu ay benimde yumurta takigbimde yumurtalarımı cok begendi doktor ama nolcak bilmiorum hiç umudum yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…