• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

gayet güzel olmuş canım eline sağlık. niye öyle iştahlandın birden yumurtlamanın etkileri olabilir hala

chablis eklememi istediğiniz birşey varsa söyleyin bana olur mu..
cuma günü itibariyle yumurtlama günlerim ve çatlamalarım son buldu arkadaşım..
hala etkisi sürer mi bilmem.. şimdi psikolojik belirtilere başlıcaz yavaş yavaş dimi :sinifsinif:

cnm hayırlı olsun liste..
ben akşam dr a gittim ama çıkmış malesef yetişemedim sabaha kaldı kontrolum

cnm hayırlı olsun liste..
ben akşam dr a gittim ama çıkmış malesef yetişemedim sabaha kaldı kontrolum

amin hayırlı olur inşaAllah

yarın erken mi gitmeyi düşünüyorsun, ihmal etme arkadaşım, yumurtaların boyutunu öğrenmek çok önemli bu dönemde..
çünki sen görmeden oluşan ve çatlayan yumurtaların olabilir. o vakit içersinde görmediğin için, yeni yumurta oluşmadı sanarsın bilmiyorumkismile

bence sorun bölümünüde ekleyelim
yumurta oluşmuyor
sper azlığı gibi nedenlerde yazılsın :)))
bilgimiz artarr

Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:

(((((((((((((((((((((((((((((((((:Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))

İsim..............................Tahmînî Sorun..............................................Uygulanan Metod............................Beklenen adet tarihi

Eftalya22___________????????????????????____________________Yumurta Takibi __________________5 Haziran

Sevdalinka06_______sonuçlar temiz______________________________Yumurta Takibi__________________ 10 Haziran

GIYMATLIM________Yumurtlama normal-Sperm ölçülecek__________Yumurta Takibi__________________ 10 Haziran

bsbirkin____________?????????????????????___________________Yumurta Takibi__________________ 22 Haziran

Chabliss___________?????????????????????___________________ Genel Takip _____________________25 Haziran

Halev______________?????????????????????___________________Yumurta Takibi__________________ ???

kızlar şimdi nasıl olmuş :dance:

canım senı burdda buldum..allah tum ısteyen anne adaylarına annelık duygusunu yaşatır ınşallah..bebeklerınız hemen gelırler..sizi bekletmezler inşallah..

canım senı burdda buldum..allah tum ısteyen anne adaylarına annelık duygusunu yaşatır ınşallah..bebeklerınız hemen gelırler..sizi bekletmezler inşallah..

aminn arkadaşım çok sağolasın güzel duaların için.. sanada hayırlı huzurlu ve kolay bi hamilelik ve doğum nasib etsin..... :Saruboceq:
hamilelerin duası kabul olur, sen sık sık uğra bize yerimseniben

aminn arkadaşım çok sağolasın güzel duaların için.. sanada hayırlı huzurlu ve kolay bi hamilelik ve doğum nasib etsin..... :Saruboceq:
hamilelerin duası kabul olur, sen sık sık uğra bize yerimseniben

edıyorum canım..gonlumden hepgeçıyorsun zatten..opuyorumnanaktan

Back