Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler
- Konu Sahibi GIYMATLIM
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 42
Hayırlı ve bereketli olur inşaAllah halevcim yerimseniben
inşallah canım hepimize uğurlu gelsin
cnm hayırlı olsun liste..
ben akşam dr a gittim ama çıkmış malesef yetişemedim sabaha kaldı kontrolum
amin hayırlı olur inşaAllah
yarın erken mi gitmeyi düşünüyorsun, ihmal etme arkadaşım, yumurtaların boyutunu öğrenmek çok önemli bu dönemde..
çünki sen görmeden oluşan ve çatlayan yumurtaların olabilir. o vakit içersinde görmediğin için, yeni yumurta oluşmadı sanarsın bilmiyorumkismile
- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 37
[/B]
liste cok güzel olmus kızlar insallah ugur getirir benimde uygulanan metod yumurta takibi hiçama hiçbeklenmeyenkaydirigubbakcemile3 adet tarihi 5haziran
Kızlar nasıl olmuş, fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :lepi:
liste cok güzel olmus kızlar insallah ugur getirir benimde uygulanan metod yumurta takibi hiçama hiçbeklenmeyenkaydirigubbakcemile3 adet tarihi 5haziran
- 7 Mart 2010
- 2.087
- 5
- 156
- 37
eftalyacım hayırlı sabahlar
nasılsın gülüm..
hemen ekliyorum seni.. sıkı dur :teytey:
iyiyim cnm saol sen nasılsınn ins liste ugur getiri kızlar hepimiz Hamilekalırızzzzz tez zamanda inşşş
bence sorun bölümünüde ekleyelim
yumurta oluşmuyor
sper azlığı gibi nedenlerde yazılsın :)))
bilgimiz artarr
arkadaşım çok haklısın hemen onuda ekleyeyim.. sorun bölümümüzde olur.. çok aydınlatıcı hepimiz için.. :lepi:
bilmiyorumkismile
inşaallah ya rabbimmmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
sorun bölümü bomba olacak kızlar delikafadulden
iyiyim cnm saol sen nasılsınn ins liste ugur getiri kızlar hepimiz hamişkalırızzzzz tez zamanda inşşş
inşaallah ya rabbimmmmmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:
sorun bölümü bomba olacak kızlar delikafadulden
Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:
((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))
İsim..............................Tahmînî Sorun..............................................Uygulanan Metod............................Beklenen adet tarihi
Eftalya22___________????????????????????____________________Yumurta Takibi __________________5 Haziran
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz______________________________Yumurta Takibi__________________ 10 Haziran
GIYMATLIM________Yumurtlama normal-Sperm ölçülecek__________Yumurta Takibi__________________ 10 Haziran
bsbirkin____________?????????????????????___________________Yumurta Takibi__________________ 22 Haziran
Chabliss___________?????????????????????___________________ Genel Takip _____________________25 Haziran
Halev______________?????????????????????___________________Yumurta Takibi__________________ ???
kızlar şimdi nasıl olmuş :dance:
canım senı burdda buldum..allah tum ısteyen anne adaylarına annelık duygusunu yaşatır ınşallah..bebeklerınız hemen gelırler..sizi bekletmezler inşallah..
aminn arkadaşım çok sağolasın güzel duaların için.. sanada hayırlı huzurlu ve kolay bi hamilelik ve doğum nasib etsin..... :Saruboceq:
hamilelerin duası kabul olur, sen sık sık uğra bize yerimseniben
- 25 Nisan 2009
- 34.325
- 39.775
- 1.123
aminn arkadaşım çok sağolasın güzel duaların için.. sanada hayırlı huzurlu ve kolay bi hamilelik ve doğum nasib etsin..... :Saruboceq:
hamilelerin duası kabul olur, sen sık sık uğra bize yerimseniben
edıyorum canım..gonlumden hepgeçıyorsun zatten..opuyorumnanaktan