Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

slm arkadaşlar kan sonuçlarım gayet iyi çıktı drum bidahaki adetin 2. yada 3. günü gel yumurtlamaya başlatalım artık seni dedi folik plus verdi ve eşiminde sperm sonuçlarını görünce ona göre yönledirme yapacak yine değeri düşük çıkarsa aşılamaya yönlendireyim dedi ama ben klomene geçmeden aşılamaya geçmeyi düşünmüyorum eşim için e vitamini istedim illa sonuçları görünce bakalım diyor drum hayırlısı bakalım

halevcim geldin demek, iyi maşaallah çok güzel çıkmış sonyuçların.. inşaallah eşininkide süper çıkar..
klomene başlamak çok akıllıca gerçekten.. eşinde de sorun yoksa önce elbette klomen kullanmalı..
doğal yollardan verir inşaallah rabbim.. hiç aşılamaya yada farklı müdahalelere gerek kalmaz..

banada doktor bu ay adet olursan 3. günü gel dedi.. ilaçla yumurtlama yapalım dedi.. galiba klomen yada benzeri birşey verecek..
ama ondan önce sperm testi olacak adet olursam..

yarın sabah burda buluşalım mı kızlar, kahvaltı yaparız beraber olumunekankayizsmile

ben varım canım bugün işlerim vardı dışarda giremedim. bence eşlerinize doğal yollardan da birşeyler verin. sorun olsun yada olmasın.bunun en iyi çözümü daha önce anlattım keçiboynuzu tozu. benim eşim hayatta yiyip içmez öyle şeyleri kusar gibi olur hemen. bende yemeğine (arada) ama özellikle akşam kahvesine o tozdan koyuyorum zaten kahvede hiç anlaşılmıo tadı. bence deneyin canlarım.kaçta gelioruz yarın sabah :))

selam kızlar doktordan geldim sağda iki solda iki yumurtam var:)) en büyüğü 16 mmmiş diğerleri 10 13 mm filan gayet iyi dedi dr yrn bidaha gidicem 19 mm olunca çatlatcaz dedi..

chablis canım bende bu ay içinde iyi bakmaya çalıştım eşime..
kaşık kaşık keçi boynuzu yedirdim, adamcağız böğüre böğüre yedi :lepi:
sonra bol bol incir, kabak çekirdeği, antep fıstıklı cezerye v.s v.s
artık sonucu bi hafta sonra görecez bakalım.. benim yumoşlarım gayet nizami bi şekilde görevlerini yaptılar hamdolsun yerimseniben
ama senin dediğin tozuda almak lazım. bak iyi oldu söylediğin gülüm

yarın sabah 9:30 dan sonra toplanmaya başlayalım mı kızlar, uygun mu sizin için ?

selam kızlar doktordan geldim sağda iki solda iki yumurtam var:)) en büyüğü 16 mmmiş diğerleri 10 13 mm filan gayet iyi dedi dr yrn bidaha gidicem 19 mm olunca çatlatcaz dedi..

gız bacım hayretler içersinde okudum, bu ne hız MaşaAllah sübhanAllah diyim :1shok:
sen daha iki gün önce yumoşum gelişmiyor diye hayıflanmıyor muyduun.. aaa iki sağdan iki soldan yumurtladın hee, kendimi birden pek bi pasif hissettim..
e ben bi sağdan bide soldan yumurtlamışım.. milletin hatunları çifter çifter yumurtluyor dedim kendi kendime naniknanik

topiğimizin gururusun arkadaşım hadi bakim aldın kupayı :hooray:

eftalyacım senden esinlenerek, beklenen adet tarihi kısmını, beklenmeyen adet tarihi yaptım arkadaşım.. delikafadulden
bu şeker katkından dolayı teşekkürler a.s.

cnm teşekkür ederim valla bende hiç böyle bişey bewklemiyordum ki galiba dr da beklemiyodu yumurtaları gördükçe çok ii çok ii dedi:))
cnm ben sanada dua ettim dün yumuşlarımı görünce senin tavsiyelerin işe yaradı gerçekten incir cezerye bal arısütü polen gerçekten sana çok tşk ederim..
inş buay bu listedeki herkes beişlerine kavuşur...

ya bide ben bu ay hamile kalmayı diğer aylardan katbe kat daha çok istiyorum çünkü temmuzda kayınvalidemlerde olcaz oraya gitiiğimde bebek soranlara var işte karnımda demek istiyorum:)))
bide temmuz ve ağustosta dr takibi zor bi ay kayınvalidemlerde bi ayda annemlerde olcaz rahat olmaz o yüzden bu ay bnm için çok önemli tabiki takdir allahtan bana istemekten başka bişey düşmüyo..

eftalyacım senden esinlenerek, beklenen adet tarihi kısmını, beklenmeyen adet tarihi yaptım arkadaşım.. delikafadulden
bu şeker katkından dolayı teşekkürler a.s.

kaydirigubbakcemile3 insallah hepimizn beklenmeyen adet tarihi gelmezde 9ay boyunca görmeyiz kırmızılarııı

arkadaşlar günaydın bende varım bende bu ay doktorla yumurta takibine başladım klomenle.beklenen adet tarihim 18 haziran inşallah gelmez bebiş gelir:)yumoşlarım gayet iyiler bu hafta çatlar dedi doktor.eşimde testini verdi çok şükür iyi.umarım liste hepimize uğur getirir.

oh oh yarasın yumoşlarına :)

aslında benimde aklıma geldi, bu yediklerinin faydasını gördün galiba hakkaten..
bi faydam olduysa çok mutlu olurum canımcım.. hayra vesile olan hayrı yapan gibidir :)
senin duanla benimkilerde serpilir belki delikafadulden

gultun hoş geldin arkadaşım.. a.s.
hemen senide ekleyeyim.. yumoşların güzel geliştiğine göre hayırlısıyla minişin yuva yapmıştır inşaAllah sana gülüm :)
kaç yumoşun oluşmuş yerimseniben

hoşbulduk canım inşallah oluşmuştur yada oluşur:)3tane yumoşum olmuş canım.allahım hayırlısını versin hepimiz için.kısa zamanda bebişler gobişlere yerleşir inşallah zemuszemus kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…