Gebeliğe Hazırlık Gebelik 6 haftalık ama doktor sorunlu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betttttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2024
5
0
1
27
Şimdi kızlar doktora gittim ben dedim sata göre 6 haftalık ama meğer uygulama şaşırtmış beni bebek daha 5 haftalıktı neyse doktor son regl sordumu onu hatırlamıyorum ama ultrason kağıdına dirwk benim dediğim haftayı yazmış neyse karından baktı ve keseyi belli belirsiz gördü sonra dört gün sonra çağırdı yani 5.4 tü gerçekten ama biz onu 6.4 sanıyoruz o zaman keseyi gördü sonra dört gün sonra tekrar çağırdı tam altıncı haftaya girdiğinde ama gine biz doktorla beraber yedi diyebiliyoruz belli belirsiz bebek var yolk oluşmuş gibi falan dedi Neyse dört gün sonra tekrar çağırdı ama ben gitmedim çünkü Bu uygulamayı indirdim son adet tarihimi yazdım ve altı hafta bir gün yazıyor Allah Allah dedim yanlışlık var sonra başka uygulama indirdim onda da altı hafta bir gün yazıyor sonra bir baktım ilk Uygulama beni yanıltmış Neyse ama doktor asla düzeltme yapmamış o da benim dediğim haftaya göre gitmiş ultrasona yazmış normalde 6 Mart son regli tarihim bugün ayın 21’i sizce norm var mı bu yaşadığım
image.webp

Şimdi kızlar doktora gittim ben dedim sata göre 6 haftalık ama meğer uygulama şaşırtmış beni bebek daha 5 haftalıktı neyse doktor son regl sordumu onu hatırlamıyorum ama ultrason kağıdına dirwk benim dediğim haftayı yazmış neyse karından baktı ve keseyi belli belirsiz gördü sonra dört gün sonra çağırdı yani 5.4 tü gerçekten ama biz onu 6.4 sanıyoruz o zaman keseyi gördü sonra dört gün sonra tekrar çağırdı tam altıncı haftaya girdiğinde ama gine biz doktorla beraber yedi diyebiliyoruz belli belirsiz bebek var yolk oluşmuş gibi falan dedi Neyse dört gün sonra tekrar çağırdı ama ben gitmedim çünkü Bu uygulamayı indirdim son adet tarihimi yazdım ve altı hafta bir gün yazıyor Allah Allah dedim yanlışlık var sonra başka uygulama indirdim onda da altı hafta bir gün yazıyor sonra bir baktım ilk Uygulama beni yanıltmış Neyse ama doktor asla düzeltme yapmamış o da benim dediğim haftaya göre gitmiş ultrasona yazmış normalde 6 Mart son regli tarihim bugün ayın 21’i sizce norm var mı bu yaşadığımEki Görüntüle 3579978
Tam anlayamadım soruyu ama şu an zaten 7 haftalık falan oluyorsunuz.

Bebek ölçümü yapılmaya başlandığında ona göre hafta yeniden belirlenecek canım şu an ne olduğu çok da önemli değil bebeğin oluşması önemli ve şükür yolk oluşmuş görünüyor bebek de yakındır

Bebek ölçümü yapılmaya başlandığında ona göre hafta yeniden belirlenecek canım şu an ne olduğu çok da önemli değil bebeğin oluşması önemli ve şükür yolk oluşmuş görünüyor bebek de yakındır
Ama doktor diyo 7 haftalık gözükürdü şuanlık seni korkutmayayım ama 4 gün sonra gel tabi 4 gün sonra gitmedim 8 haftalık olunca gitcem
Bana demeli ki bu son regl tarihine göre 6 haftalık korkma neyse

Şimdi kızlar doktora gittim ben dedim sata göre 6 haftalık ama meğer uygulama şaşırtmış beni bebek daha 5 haftalıktı neyse doktor son regl sordumu onu hatırlamıyorum ama ultrason kağıdına dirwk benim dediğim haftayı yazmış neyse karından baktı ve keseyi belli belirsiz gördü sonra dört gün sonra çağırdı yani 5.4 tü gerçekten ama biz onu 6.4 sanıyoruz o zaman keseyi gördü sonra dört gün sonra tekrar çağırdı tam altıncı haftaya girdiğinde ama gine biz doktorla beraber yedi diyebiliyoruz belli belirsiz bebek var yolk oluşmuş gibi falan dedi Neyse dört gün sonra tekrar çağırdı ama ben gitmedim çünkü Bu uygulamayı indirdim son adet tarihimi yazdım ve altı hafta bir gün yazıyor Allah Allah dedim yanlışlık var sonra başka uygulama indirdim onda da altı hafta bir gün yazıyor sonra bir baktım ilk Uygulama beni yanıltmış Neyse ama doktor asla düzeltme yapmamış o da benim dediğim haftaya göre gitmiş ultrasona yazmış normalde 6 Mart son regli tarihim bugün ayın 21’i sizce norm var mı bu yaşadığımEki Görüntüle 3579978
Bazen regl tarihi ile uyumlu olmuyor. Bende de geç döllenme olmuş haftadam reglime göre geride. Bebişiniz büyüdükçe keseye boyuta göre ölçüm yapıp haftasını söylüyorlar zaten içiniz rahat olsun. Ben keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışını duyabildim. ilk gördüğümde kesede hiçbir şey gözükmüyordu bile

Hafta 3 gün asagı 3 gün yukarı cıkabılır ılerleyen donem de bebek de ılerı geri degısebılıyor o kadar ona takılma da Dr olcumunde 19 mm kesede en azından yolk sac olmalıydı demek istemiş sanırm haftaya baktığında içinde bişiler gorunmesı onemlı daha cok. Rabbim hayırlısını versin:))

E normal

Son adet tarihin nedir diye sorar doktor
Ne söylersen onu yazar
Doktor nerden bilsin ki son adet tarihini ? Tbai
Ki beyana dayalı ölçüm sonra da bebek uyumlu mu diye bakar

Bazen regl tarihi ile uyumlu olmuyor. Bende de geç döllenme olmuş haftadam reglime göre geride. Bebişiniz büyüdükçe keseye boyuta göre ölçüm yapıp haftasını söylüyorlar zaten içiniz rahat olsun. Ben keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışını duyabildim. ilk gördüğümde kesede hiçbir şey gözükmüyordu bile
Çok teşekkür ederim yani bekliyeceğim 8. haftada gidecem inşallah

Back
X