Hayırlı ve bereketli olur inşaAllah halevcim yerimseniben
cnm hayırlı olsun liste..
ben akşam dr a gittim ama çıkmış malesef yetişemedim sabaha kaldı kontrolum
Kızlar nasıl olmuş, fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :lepi:
eftalyacım hayırlı sabahlar
nasılsın gülüm..
hemen ekliyorum seni.. sıkı dur :teytey:
bence sorun bölümünüde ekleyelim
yumurta oluşmuyor
sper azlığı gibi nedenlerde yazılsın :)))
bilgimiz artarr
iyiyim cnm saol sen nasılsınn ins liste ugur getiri kızlar hepimiz hamişkalırızzzzz tez zamanda inşşş
Kendi çabalarıyla hamileliğe ulaşamayıp , doktor takibi altında kontrollere başlayan arkadaşlar....... Neler yaşıyoruz....Birbirimize faydalı olabilmek için deneyimlerimizi paylaşalım..... :1hug:
((((((((((((((((((((((((((((((((Saruboceq: HAYDİN KIZLAR LİSTEYE :Saruboceq:)))))))))))))))))))))))))))))))))
İsim..............................Tahmînî Sorun..............................................Uygulanan Metod............................Beklenen adet tarihi
Eftalya22___________????????????????????____________________Yumurta Takibi __________________5 Haziran
Sevdalinka06_______sonuçlar temiz______________________________Yumurta Takibi__________________ 10 Haziran
GIYMATLIM________Yumurtlama normal-Sperm ölçülecek__________Yumurta Takibi__________________ 10 Haziran
bsbirkin____________?????????????????????___________________Yumurta Takibi__________________ 22 Haziran
Chabliss___________?????????????????????___________________ Genel Takip _____________________25 Haziran
Halev______________?????????????????????___________________Yumurta Takibi__________________ ???
canım senı burdda buldum..allah tum ısteyen anne adaylarına annelık duygusunu yaşatır ınşallah..bebeklerınız hemen gelırler..sizi bekletmezler inşallah..
aminn arkadaşım çok sağolasın güzel duaların için.. sanada hayırlı huzurlu ve kolay bi hamilelik ve doğum nasib etsin..... :Saruboceq:
hamilelerin duası kabul olur, sen sık sık uğra bize yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?