kızlar merhaba bende yeni katıldım bu sayfaya benim durumda daha bir değişik belki yardımcı olursunuz 2 kere düşük yaşadım kendiliğinden hamile kalmıştım fakat 1. 5 haftalıkken 2. 6 haftalıkken kaybettim. 6 aydır korunuyorum ve psikolojim yeni yeni yerine geldi ve doktora başladım Rabbim nasip ederse 3. gebeliğimi doktor kontrolünde kalmak istiyorum. doktora başladım 1 eylülde hormon değerlerim normal aynı zamanda guatr hastasıyım t3 ve t4 normal tsh normal ama ilaç kullanıyorum. birde kan pıhtılaşması çıktı mthfr 1298 degerim homozigot çıktı kafam o kadar karışıkki şimdi adetimin 3-4 günü doktora gidip yumurtlama takibine başlancak şimdiden herkese teşekkür ederim.
bsbirkin canım teşekkür ederim
evet bebeğine kavuşunca artık görüşemez olduk ama önemli olan zaten hayırlısıyla bebek sahibi olabilmek değil mi.. sen arada bir de olsa sağlığınızı sıhhatinizi bildirmeyi unutma..
bu arada senin miniğin cinsiyeti belli oldu mu, gelişmeler ne durumda :)
cnm bilg başında çok uzun kalamıyorum gözlerim ağrıyo hemen o yüzden şöyle bi okuyorum çıkıyorum ama sizide takip ediyorum hep..
dün dr kontrolune gittim çok şükür iyiyidi 13 haftalık olduk daha cinsiyet belli değil 2li test yaptırmayacağım allaha emanet bebişim inş sağlıcakla doğar dualarını eksik etmeyin..öpüyorum hepinizi allaha emanet olun
chablis canım çok seviniyorum senin için. hadi bugünde gelmemiş çok şükür. inşallah hamilesindir arkadaşım.. ama böyle beklemekle de olmazki be canım.. bi test yapsan hiç değilse sonuca göre bi tavır takınırdık.. biliyorsun benimde geçen ay nerdeyse 10 gün geçti, heveslenmek çok güzel.. ama o kadar hayal kurduktan sonra negatif sonuçla karşılaşmak daha ağır oluyor canımcım. varsa da yoksada doğruyu bilmek her zaman daha güzel. zaten geçti sayılır adetin. bence artık yapma zamanın geldi şekerim. yoksa meraktan ikiye çatlıcaz şurdaa sempatiksalakcinni
smalangel hoşgeldin canım. çay var tabi ama soğudu bekleye bekleye :))
akannehir ama olmazki tam hazırlanıyordum gelecektim :roflol: Ne iyi olurdu k.kulübü dışında da görüşebilseydik dimi :)
sırt üstü yattığım zaman belimin boşluğu ağrıyor acıyor, kendimi rahatca bırakamıyorum bi türlü nedendir acaba. sizde var mı öyle bişey
nedenki canım, bazen çok yorulduğum zamanlar belim ağrır ama, acaba sende zorladın mı belini falan
dün adetimin 3. günüydü ve az geliyordu. iyice sökülsün diye adaçayı içtim bi kupa.. öğleden sonra çok ağrım oldu. gece yatana kadar. kanamam arttı.. bi yandan iyi oldu ama bu kadar etklileyeceğini hiç düşünmemiştim. adet söktürücü olarak çok faydası var galiba. sen biliyormuydun arkadaşım bilmiyorumkismile
bilmiyorum ki zorladım mı hiç farkında değilim. ama önceki gibi olmadığım kesin.
bazen diyorum ki hani bel oturtma şeyleri yapılıyor eski kadınlar tarafından. acaba açıldımı belim diyorum. o zaman hamile kalmayıda engelliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?