Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

bel açılması olanlarda bişeyler yapıyorlar ama hiç yaptırmadım. sadece kulaktan duyma benimkisi. ama eminim faydası oluyordur.
şu yakı yapıştırma işide aklıma takılıyor. alıp yapıştırsam mı acep

geçende sen mi demiştin ilişkiden sonra sıcak su torbası koymak lazımmış diye. hamileliği kolaylaştırıyormuş Allahın izniyle... ben onuda denemeyi istiyorum bu ay. önceden hazırlayıp beraberklikten sonra bel boşluğuna koyayım. içeriyi ısıtsın. sempatiksalakcinni

evet canım yine burdan okudum , ne çok şey öğreniyoruz , Hatta demişlerki kadınlar sıcak tutacak , erkekler de soğuk :)): hatta biri bi tarif vermiş öldüm gülmekten, bunu deneyenlerden hamile kalanlar var demiş , Allahım vesile olmuştur işte :)evet yakıyı da okudum ilişkiden önce yakı yapıştıracakmışsın ,sonrasında da durup çıkartacakmışsın, evet ilişkiden sonra sıcak su torbası konulursa hamileliği kolaylaştırıyormuş . Sıcak tutmak lazımmış yani, hatta ben sıcağı sevmem öyle evde falan hiç dikkat etmem kendime, okuduktan sonra birazda olsa dikkat etmeye başladım artık. Bende denemek istiyorum bu aydan sonra bakalım. Ama yakı ile hamiş kalanda baya varmış.

afiyet olsun canım. bende hazırlandım dışarı çıkıcam. bi kuaföre uğrayım bakayım. saçlarımı kestireyim biraz. değişiklik olsun.
kendimi kötü hissettiğin zaman kuaföre uğramak iyi geliyor bana. gelince bende yapayım adaçayı.
görüşmek üzere canım.. geldiğimde yazarım son halimi -tatlicadiarzu-

Ohh git tabi , iyi geliyor hakkaten biz bayanlar ah sempatiksalakcinni, bu ara bende bi agresifim yaa, dünde bağırdım çağırdım koçişime bilmiyorumkismile, kestirmeyede kıyamıyorum seviyorum uzun saçı, ama boya düşünüyorum bende bakalım, Yaz son durumunu merak ederim ben , ha birde gıymatlım yaa foto istiyorum senden, Koy ben bakayım sonra kaldır istersen bilmiyorumkismile

kız niye sinirlisin . geleyimde konuşalım bakalım. vardır elbet bi sebebi.
saçını kestirmeye kıyamıyorsun ama eğer bi zaman sonra o saç bi değişiklik işfade etmiyorsa bence uzun olmasının hiç bi anlamı kalmıyor.. arada bi değiştirmek lazım güzelim.. zaten kestirdiğin andan itibaren yine uzamaya başlıyor.. hem biraz kısa saç insanı sevimli gösteriyor, eminim sanada çok yakışır. yükün hafiflediği içinde hayatın birazda olsa kolaylaşıyor. banyoda şipşak hemen yıkanıyor kuruyor. daha çok şekil verebiliyorsun, uzunken genellikle hep aynı modeli yapmak zorunda kalıyorsun gülüm
neyse geliyim konuşuruz canm ben çıktım. gelince koyucam senin için inşallah e mi.

kızlarrr kaynatmışsınız yokluğumda çayı kaçırdım ben dee :)
yarın sabah test yapcam ben adet olmazsam.. işallah hamileyimdir Allahım nasip etmiş olsun artık o kadar çok dua ettim ki kelimelerim tükendi :) dediğiniz gibi negatif de olsa en azından umutlanmam boşuna

bu arada ben de onu dicektim gıymatlım yakı yapıştır.. ama yumurtlama günlerinde yapcan 3 gün falan çıkarmıcaksın diye biliyorum ben hem öyle ağrılara da iyi geliyormuş

Tabiki canım saç konusunda haklısın bi şekle girmiyorsa kestirmek daha mantıklı, yok kıyamıyorum derken belli aralıklarla uçlarından aldırıyorum :):) düğünümden sonra çok kısa kestirmiştim de , hiç beğenmedim ya uzatana kadar canım çıktı , hiç şekil veremedimsempatiksalakcinni kurutma derdi var işte uzun saçlarında, onuda eşim yapıyor valla rahatım sempatiksalakcinni, ay ne bilim canım ya aşırı sinirli, huysuz, agresif biri oldum çıktım . Otobüsteki ,yoldan geçen insanlara bile sinirlenir oldum ya, sonra diyorum ne kadar ayıp hem kul hakkına giriyorsam o zaman ne yapacağım diye ama elimde değil :çok üzgünüm: Dünde küçücük bişeyden dolayı eşime surat yaptım, sonra abarttım da abarttım , sonra sinirimden oturup ağladım , 1 gibide uyumuş kalmışım gece bi kalktım eşim sarılmış bana kıyamam , çok üzüldüm yaptığıma senağlama

Evet evet istiyorum fotoğrafopuyorumnanaktan

Evet canım sabah çayını kaçırdın sen :roflol: Ayyy canım inaşşahh hamişsindir, mutlu haberler duyalım artık. Bazen bende söyleyecek bişey bulamam dua ederken, Allahım sen beni benden daha iyi biliyorsun , ne istediğimi de benden daha iyi biliyorsun diyorum , merak etme Rabbim biliyor , duaların kabul olur inşallah :Saruboceq:

bu arada ben de onu dicektim gıymatlım yakı yapıştır.. ama yumurtlama günlerinde yapcan 3 gün falan çıkarmıcaksın diye biliyorum ben hem öyle ağrılara da iyi geliyormuş

Canım 3 gün hiç mi çıkarmayacağız bu yakıyı yani :1shok:

kızlar saçlarımı kestirdim bu sefer epey kısalttırdım, eşim ne zamandır kısa kestir diyordu.. hatta temmuzda kestirmiştim omuzlara değiyordu, görünce daha kısa niye kestirmedin demişti. ahanda bu sefer kestirdim. ne dicek bilmem artık delikafadulden

Hoşgeldin kuzummmm , ohh ne güzelde olmuştur şimdi , değişiklik herzaman iyi gelir insana. RESİM İSTİYORUM İSTİYORMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…