geçende sen mi demiştin ilişkiden sonra sıcak su torbası koymak lazımmış diye. hamileliği kolaylaştırıyormuş Allahın izniyle... ben onuda denemeyi istiyorum bu ay. önceden hazırlayıp beraberklikten sonra bel boşluğuna koyayım. içeriyi ısıtsın. sempatiksalakcinni
afiyet olsun canım. bende hazırlandım dışarı çıkıcam. bi kuaföre uğrayım bakayım. saçlarımı kestireyim biraz. değişiklik olsun.
kendimi kötü hissettiğin zaman kuaföre uğramak iyi geliyor bana. gelince bende yapayım adaçayı.
görüşmek üzere canım.. geldiğimde yazarım son halimi -tatlicadiarzu-
kız niye sinirlisin . geleyimde konuşalım bakalım. vardır elbet bi sebebi.
saçını kestirmeye kıyamıyorsun ama eğer bi zaman sonra o saç bi değişiklik işfade etmiyorsa bence uzun olmasının hiç bi anlamı kalmıyor.. arada bi değiştirmek lazım güzelim.. zaten kestirdiğin andan itibaren yine uzamaya başlıyor.. hem biraz kısa saç insanı sevimli gösteriyor, eminim sanada çok yakışır. yükün hafiflediği içinde hayatın birazda olsa kolaylaşıyor. banyoda şipşak hemen yıkanıyor kuruyor. daha çok şekil verebiliyorsun, uzunken genellikle hep aynı modeli yapmak zorunda kalıyorsun gülüm
neyse geliyim konuşuruz canm ben çıktım. gelince koyucam senin için inşallah e mi.
kızlarrr kaynatmışsınız yokluğumda çayı kaçırdım ben dee :)
yarın sabah test yapcam ben adet olmazsam.. işallah hamileyimdir Allahım nasip etmiş olsun artık o kadar çok dua ettim ki kelimelerim tükendi :) dediğiniz gibi negatif de olsa en azından umutlanmam boşuna
bu arada ben de onu dicektim gıymatlım yakı yapıştır.. ama yumurtlama günlerinde yapcan 3 gün falan çıkarmıcaksın diye biliyorum ben hem öyle ağrılara da iyi geliyormuş
kızlar saçlarımı kestirdim bu sefer epey kısalttırdım, eşim ne zamandır kısa kestir diyordu.. hatta temmuzda kestirmiştim omuzlara değiyordu, görünce daha kısa niye kestirmedin demişti. ahanda bu sefer kestirdim. ne dicek bilmem artık delikafadulden
koydum gız bacım. bakınca söylede sileyim
Canımcım sağol, baktımm ,
sende sağol canm
gördünde ne oldu , başın göğe erdimi :lepi:
Gıymatlımcımm çok genç gösteriyorsun maşallah ya , 25 -26 yaş gibi :):)
Heheheeehh erdi tabi , kız az meraklı değilimdir ben :dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?