• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doktor takibine başlayıp, Hamileliğin yolunu gözleyenler

ah canımın içi çokk teşekkür ederim.. iyi geldi bunları duymak. hakkat mı gız bacım :1hug:

Valla gerçekten çok küçük gösteriyorsun ya, hemde çok zayıfsın kız , kaç kilosun, ben evlenince iyice tombiş oldum sempatiksalakcinni

al benden de o kadar. bi şeyi merak etmiyim uykularım kaçar sempatiksalakcinni

Hep diyorum kendime zaten şu huyum olmasa daha rahat olacak herşey diye, ama olmuyor işte , ille didikleyeceğim herşeyisempatiksalakcinni

sağol canım aslında pek zayıf sayılmam . orda 58 gibiydim ama son 20 günde 2 kilo alıvermişim gari :icecream:
eh ne yapalım olur arada dimi..
ayrıca sende kilolu değilsin canımcım. tipin çok güzel senin. ayrıcada sevimli bi caziben var .
bak herkese söylemem bunları hadi iyisinn :jeyyar:

smallcum yakıyı ben öyle okudum burda arat yakı diye orda detaylı anlatmış arkadaşlar.. ben cesaret edemedim çok yakıyormuş adı üstünde eyvahedigeldismile

merak konusunda bende kendimi çok defa eğitmeye çalışmışımdır am yok maleseff..
hatta eşim bazen üstü kapalı bişey der, deli olurum meraktan, sonra derki
- "kızım annen yine çatladı" :mymeka:
+ "anneee çatladın mı gerçekteennn bilmiyorumkismile

gıymatlım saçlarını çok merak ettim ben de değişiklik yapmak isityorum.. ama ben de kestiremiyorum hem saçlarım çok dalgalı kabarıyor kısa olunca şekle girmiyor hem de çok zor uzuyor..
bende yeni yıla doğru sarı yapcam komple zaten röfleli sarı boya yapcam bu sefer

al benden de o kadar merakta ben de yarışırım yaniii :1:

gıymatlım saçlarını çok merak ettim ben de değişiklik yapmak isityorum.. ama ben de kestiremiyorum hem saçlarım çok dalgalı kabarıyor kısa olunca şekle girmiyor hem de çok zor uzuyor..
bende yeni yıla doğru sarı yapcam komple zaten röfleli sarı boya yapcam bu sefer

bende röfle yüzünden mahfettim saçlarımı canım ya,, bi kaç senedir röfle kullanıyordum. bu sene bıraktım. uzattıkça uclarını kestirdim. bugün tamamen kurtuldum röfle kalıntılarından.. ayy saçımın kalitesi bozuldu malesef. sen şimdi sarı yaptırınca daha çok yıpranmayacakmı canım ya

sağol canım aslında pek zayıf sayılmam . orda 58 gibiydim ama son 20 günde 2 kilo alıvermişim gari :icecream:
eh ne yapalım olur arada dimi..
ayrıca sende kilolu değilsin canımcım. tipin çok güzel senin. ayrıcada sevimli bi caziben var .
bak herkese söylemem bunları hadi iyisinn :jeyyar:

heheehhh öylemi canım ya evlendikten sonra ben 5 kilo aldım , birden aldım göbek möbek çıktı yani , o kadar kişi sorduki hamilemisin yoksa diye düşün artık :):) Ayrıca teşekkür ederim tatlım , sende süper görünüyordun valla

yaaaaaaa ben de görcem siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:):):) derse geciktin chabliscimmmm :):)

smallcum yakıyı ben öyle okudum burda arat yakı diye orda detaylı anlatmış arkadaşlar.. ben cesaret edemedim çok yakıyormuş adı üstünde eyvahedigeldismile

canım valla bende öyle yakıyor falan diye duydum da geçen hafta çektiklerimden sonra sanırım ben dayanabilirim :):):)

:roflol::roflol::roflol: doğrudur valla bende sinir olurum bişey anlatır 1 cümle geçer eşim artık başını sonunu herşeyi sorarım oda neden bu kadar merak ediyosunki sana bi artısı varmı der geçer eşimde :):)

Al benden de o kadar canım, benim saçlarımda öyle, kısa kesilince hiç bişey yapamıyorum hergün fön de çekilmiyo , sadece köpük yapabiliyorum kısa olunca

smalangel senin şu an saçında boya var mı

Düğünümüzden sonra hem kestirip hemde ilk kez saçlarıma renk verdirdim, şaçlarımın 2 ton kadar açığı ama öyle yoğun bi renk değil aralarında sadece. Sonra bidaha yaptırmadım, uçlarının açık olmasını seviyorum saçlarım uzadıkça uçlarına geldi boyalar. Şuan öyle,

valla gıymatlım ben de değişiklik yapmak istiyorum dergide gördüm bir renk çok hoşuma gitti. aslında röfle kadar yıpratmaz diye düşündüm.. boya yani sonuçta röfle yakıo direk saçı bakalım kuaförüm ne dicek tabii..
smallcum sorma ben de öyle özeniyorum kii böyle dümdüz saçlı bayanalra yıkayıp çıkarlar kabarmaz etmez.. her kesim yakışır benim hep uğraş gerektiriyo ama seviyorum yine de

valla gıymatlım ben de değişiklik yapmak istiyorum dergide gördüm bir renk çok hoşuma gitti. aslında röfle kadar yıpratmaz diye düşündüm.. boya yani sonuçta röfle yakıo direk saçı bakalım kuaförüm ne dicek tabii..
smallcum sorma ben de öyle özeniyorum kii böyle dümdüz saçlı bayanalra yıkayıp çıkarlar kabarmaz etmez.. her kesim yakışır benim hep uğraş gerektiriyo ama seviyorum yine de

Normalde sarışınmısın canım sen ,bende düz saçları da çok severim ama saçlarımdan da memnunum bende uğraşıyorsun ama her şekilde oluyor sonuçta

Normalde sarışınmısın canım sen ,bende düz saçları da çok severim ama saçlarımdan da memnunum bende uğraşıyorsun ama her şekilde oluyor sonuçta
evet canım daha doğrusu açık kumralım. o yüzden genelde sarı tonlarında gidip geliyorum
kızlar hiç kına denediniz mi saçlarınıza

denemedim canım ben bir kere kızıl tonu denedim 2 ay sonrada değiştird,im kendi rengine boyattım beğenmedim büyük gösterdi beni olduğumdan

kızlar ben bugün kınaladım kendimi. oh pek bi iyi oldu.
4 buçuk saat tuttum kafamda sonra yıkadım. o zaman çok koyu kızıl olmuyor. kırmızımsı oluyor. 15 gün sonra yine tekrarlayım diyorum bakalım.. siz hatırlatın bana unutursam sempatiksalakcinni

Back