- 2 Ekim 2023
- 2.509
- 9.899
- Konu Sahibi ogretmenhanim34
Ya ne güzel sosyal medyadan engelleyecekti seni, niye böyle yaptın?
İsterse banka hesabından bile engellesin. Gerçi ona bile sahip olduğunu sanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ne güzel sosyal medyadan engelleyecekti seni, niye böyle yaptın?
Kes sesini sen asıl düzgün konuşacaksın benle sen kimsin terbiyesiz hayırdır ne sandın kendini buranın ağası mı terbiyesize bak sensin dengim değilmiş kes sesiniSen önce üslubuna dikkat edeceksin. Şizofren kelimesini kullanmamayı da öğreneceksin. Burası ne babanın çiftliği ne senin kenar mahallen ne de ben senin denginim.
adam haklı ne yapsın ki bu durumda? nasıl anlayacaktı olup olmadığınızı? adam siz kansersiniz demedi bahsettiğiniz belirtiler lenfoma belirtisi tomografi çekelim demiş siz de red edince öyle demiş. alınacak birşey yok bende de anksiyete var ama böyle durumlarda korksam da girerim yani. sağlığım daha önemli anksiyeteye başlarımBen biraz anın siniriyle karışık yazmışım şöyle özetleyeyim doktor tomografi çektir dedi bende korkumdan reddedip anksiyetem olduğunu söyledim o da yengencin dediği gibi hastalığımın anksiyete yüzünden kendim yapıyor olabileceğimi iddia etti bende buna alındım olay bu
Beni hem yalancılıkla suçla hemde ahkam kes sen kimsin kendini ne sanıyorsun hadsiz hayırdırİsterse banka hesabından bile engellesin. Gerçi ona bile sahip olduğunu sanmıyorum
Kes sesini sen asıl düzgün konuşacaksın benle sen kimsin terbiyesiz hayırdır ne sandın kendini buranın ağası mı terbiyesize bak sensin dengim değilmiş kes sesini
Sen sor asıl uğraşırım seninle saygısızlık etme klavye delikanlılığı yapma bana önce git yaşındakilerle oyna.Bunları yönetime sorarsın vaktin kalırsa
yalnız sizin uslubunuzda ciddi sorunlar var söyliyim.Sigrid kendin şizofrensin herhalde kurup kurup yazmışsın ismimle tcme kadar atarım tahlili görünür şekilde mors olmak istemiyorum diyorsan sus bence
anksiyetesi varSizi çok agresif gördüm. Her şeye de bir cevabınız var maşallah
Haketmesin o zaman yazdığı şeyin farkında değilsiniz heralde basit şeylerle ayarlanmayacak şeyler değilmiş ağası heralde buranınyalnız sizin uslubunuzda ciddi sorunlar var söyliyim.
Ateşinizi söylemezler miydi yoksa siz mi ateşiniz var zannediyorsunuz? Yani sorsanız niye söylemesinler. Bide söylemezlerdi diyordunuz, demek ki birkaç kez olmuş byBen şöyle anlattım dedim ki gece terlemem ateşim var kilo kaybım var ateşten hep acillik olurdum ateşimi söylemezlerdi korkuyorum diye ordan öyle sandı bu ama cidden demezlerdi
onu ben bilemem ama sizin uslubunuz yanlış ne olursa olsun.Haketmesin o zaman yazdığı şeyin farkında değilsiniz heralde basit şeylerle ayarlanmayacak şeyler değilmiş ağası heralde buranın
Vala bnde konuyu anlayım dıye yorum okurken döllere geldıkkonudan birşey anlamayan bir tek ben miyim ya?
sus sus sana da çatar şimdiVala bnde konuyu anlayım dıye yorum okurken döllere geldık
Aşko yeto yani. Şizo şizo da ne kuşkoŞizolukla suçladı ya ondan sonra çektirmiyorum dedim
Zaten çatan çatana.. bugun Kabul gunum oldusus sus sana da çatar şimdi