Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hekimde kıskınıyor bunu , yorum yapanlarda herkes yediği içtiği tuttugu tutmadıgı aynu cins baska tür ne kadar dölü varsa sahıp cıksın. Dölsavar dolaniyur
Ben şöyle anlattım dedim ki gece terlemem ateşim var kilo kaybım var ateşten hep acillik olurdum ateşimi söylemezlerdi korkuyorum diye ordan öyle sandı bu ama cidden demezlerdi
Ben biraz anın siniriyle karışık yazmışım şöyle özetleyeyim doktor tomografi çektir dedi bende korkumdan reddedip anksiyetem olduğunu söyledim o da yengencin dediği gibi hastalığımın anksiyete yüzünden kendim yapıyor olabileceğimi iddia etti bende buna alındım olay bu
Kusura bakmayın ama konunuzu açarken yazdığınız yazıda doktora şikayetlerinizi söylediğinizde size inanmayıp şizofren deyip aşağılamış gibi yazmışsınız. Ki mesele bambaşkaymış