- 14 Nisan 2024
- 99
- 42
- 3
- Konu Sahibi draslisutcuoglu
-
Aynen öyle biri. Ben zaten babam çok baskın olduğu için bunca varlığın içinde o kadar ders çalışıp tıp fakültesini kazandım. Arkadaşlarım bile öylesine bir şey oku işte babanın parasını ye diyordu. Ben bağımsızlığım için çalıştım okumayı öğrendiğim yedi yaşımdan beri…Babanız haksız bence.kendisi böyle düşünüyor diye herkes böyle düşünecek diye bişey yok.ayrica size ev versede burnunuzdan getirecek birine benziyor.hem malımı veririm hem size minnet ederim kafasında.
Üye adı olarak, Avrupa Yakası dizisinde yer alan bir karakterin adını seçmeniz ilginç olmuş.Aynen öyle biri. Ben zaten babam çok baskın olduğu için bunca varlığın içinde o kadar ders çalışıp tıp fakültesini kazandım. Arkadaşlarım bile öylesine bir şey oku işte babanın parasını ye diyordu. Ben bağımsızlığım için çalıştım okumayı öğrendiğim yedi yaşımdan beri…
Neden versinler ?Babaniz haklı. Bizim evde otururken babam ic guvey muamelesi yapacak diyorsunuz ya siz ailesinin evinde oturudgunuzda size saygi gösterilecegine, sinir cizilecegine bir garantiniz mi var? Niye sizin evleriniz varken elin evinde bu ihtimalle yaşayacaksiniz ki.
Evlilik öncesi edinilen mallarda eşlerin bir hakki yok zaten neden vermemekte israr ediyorlar?
Benim korkum da tam olarak yazdığınız şey. Kızları yarım gün çalışıyor ve çocukları ile ilgilenmiyor. Anne babası görünürde şikayet etseler de her gün gitmekten çok mutlular (bakıcı da var yatılı)Babaniz haklı. Bizim evde otururken babam ic guvey muamelesi yapacak diyorsunuz ya siz ailesinin evinde oturudgunuzda size saygi gösterilecegine, sinir cizilecegine bir garantiniz mi var? Niye sizin evleriniz varken elin evinde bu ihtimalle yaşayacaksiniz ki.
Evlilik öncesi edinilen mallarda eşlerin bir hakki yok zaten neden vermemekte israr ediyorlar?
En sevdiğim dizidir. Henüz nişanlım değil, bilgisayar mühendisi. 28 yaşında. Ben cildiye asistan doktorumÜye adı olarak, Avrupa Yakası dizisinde yer alan bir karakterin adını seçmeniz ilginç olmuş.
Siz doktorsunuz, babanız müteahhit; müstakbel nişanlınız ne işle uğraşıyor peki ? Kaç yaşında kendisi ? Sizin uzmanlık alanınız nedir ?
Neden versinler ?
Ben de babama daha çok hak veriyorum ne yalan söyleyeyim. Ailesi ev versin diye ölüp bitmiyorum ama illa vermiyorlarsa da evlendikten sonra belli bir mesafe çizilmeli bu şartlar altındaGüvenmiyorlar demek ki, uzerine vermeyip kullanima verecekler ama kontrol her anlamda kendilerinde olsun istiyorlar. Baba da bunu goruyor.
Ben de olsam o kadar mülkün icinde kizimi boyle insanlarin eline birakmak istemezdim.
Şimdi fark ettim yeni üye olduğum için ama; hem konumu hem de ders çalışmak ile ilgili başkasına verdiğim cevabı eksilemişsiniz ve hesap sorar tarzda sormuşsunuz sebebi nedir?Üye adı olarak, Avrupa Yakası dizisinde yer alan bir karakterin adını seçmeniz ilginç olmuş.
Siz doktorsunuz, babanız müteahhit; müstakbel nişanlınız ne işle uğraşıyor peki ? Kaç yaşında kendisi ? Sizin uzmanlık alanınız nedir ?
Ben de babama daha çok hak veriyorum ne yalan söyleyeyim. Ailesi ev versin diye ölüp bitmiyorum ama illa vermiyorlarsa da evlendikten sonra belli bir mesafe çizilmeli bu şartlar altında
Sevgilime güvenirim ama annesine neden güveneyim tabi. Aramız iyidir ama benim mesafe sevdiğimi ve çok yoğun olduğumu bilir. Eskiden sürekli aramak ve mesajlaşmak isterdi (konuşmayı çok seven birisi) ben de onunla sohbeti severim ama inanın yeri geliyor nöbetteyken kendi annemi arayamadığım günler oluyor. Aramaya aramaya biraz alıştırdım. Artık müsait misin yazmadan aramıyor. Ama sonuç olarak tabi güvenmiyorum hiçbir şekildeKonusmalarin bir garantisi yok, çoğu kimse evlenmeden önce "annemler bizim evden cikmaz bilmez" demez hep sinir cizilor vs. Kk konulari ortada her zaman oyle olmuyor.
Umarim dusundugunuz gibi olur
Sevgilime güvenirim ama annesine neden güveneyim tabi. Aramız iyidir ama benim mesafe sevdiğimi ve çok yoğun olduğumu bilir. Eskiden sürekli aramak ve mesajlaşmak isterdi (konuşmayı çok seven birisi) ben de onunla sohbeti severim ama inanın yeri geliyor nöbetteyken kendi annemi arayamadığım günler oluyor. Aramaya aramaya biraz alıştırdım. Artık müsait misin yazmadan aramıyor. Ama sonuç olarak tabi güvenmiyorum çünküKonusmalarin bir garantisi yok, çoğu kimse evlenmeden önce "annemler bizim evden cikmaz bilmez" demez hep sinir cizilor vs. Kk konulari ortada her zaman oyle olmuyor.
Umarim dusundugunuz gibi olur
Herkes kendince haklı demişsiniz ama babanız haklı değil.
İnsanlar çocuklarıyla olan maddi manevi ilişkilerini babanızın keyfi standartlarına göre düzenlemek zorunda değiller. Babanız evleri sizin üzerinize yapmayı seçmiş, kendi kararı bu. Başkalarının neden böyle yapmadığına dair sinirlenmeye hakkı yok.
Evi sevgilinizin üzerine geçirseler sizin bir hakkınız olmayacak zaten.
Hem madem kendi evleriniz var, geçin oturun birinde. Niye insanlardan ev bekliyorsunuz, eyvallah etmek zorunda kalacağınız kapılar açıyorsunuz ki?
Evlenmeden üstüne verilsin diyor babam. Zaten benim mallarımdan dolayı da evlilik sözleşmesi yapılacak. Daha bu konuyu söyleyemedim zaten sevgilime. Mallarını istemiyorum zaten sözleşme yapılacak ama başkasının adına olan evde oturma ya kocanın ya senin üstüne olsun diyor. Ben sizin dediğinize katılıyorum ve kiraya çıkmak istiyorum zaten. İki taraftan da ev istemiyorum her türlü özgürlük kısıtlayıcı bir durum. İkimizin de işi iyi, kira ödeyebiliriz diye düşünüyorum.Evi sevgilinizin üstüne yapmaları neyi değiştirecek ki ? Tapu üstüne diye kendi parasıyla kazanmış gibi rahat oturacaginizimi saniyorsunuz? Ailesi yine biz evi verdik, bizim evimizde oturuyorlar kafasinda olacaktirlar. Tipki sizin babanızın söylendigi gibi. Eğer zaten evlendikten sonra tapuyu ustune alsın diyorsa babanız sizinde ortak olmaniz icin diyordur ve bu cok yanliş bir dusunce. Ustelik babanız çok baskın ve hesapcı birine benziyor bu yuzden çok sorun yasarsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?