E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi calemityjane
asıl nöbet onların bi kere doktor benimkine nöbet sıralarını ayarlattırmış bilgisayardan cerrah doktorların ki için diyor ki bir kaç doktor dikkatini çekmiş .....bir gün ara ile 15 gün üst üste nöbet vardı diyor.. ne fena ya insanın hayatı alt üst olur hangi günde olduğunu şaşar yawcerrahi branşlardada çok nöbet var mı? benneyaptımki
canım tus sınav ı nasıl geçmiş eşinin inş. iidir:Saruboceq:amin.
benim eşimde doktor, nisanda tus a girecek...aylardır asosyaliz, bir de şu an bir hastanede başhekim yardımcısı, nöbetleri de var...gündüz görmüyoum kendisini, akşamları da ders çalışıyor...bu stres bu tempo bizi öldürecek, birbirimizi de yiyoruz...ben bitmeden şu sınav biterse çok sevineceğim...Allah tus a girecek daktırların yardımcısı olsun inşallah
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn:Saruboceq: bizimkide seneye inşallaaaaaaaaaahhhşakkıdıson 15 gün TUS'çularrr!
sıkı çalışsın kocalarrr
gelsin süper puanlarrr :)
eskiden sevgilime aşk dolu mesajlar atardım, artık ders çalışmaya ara verdiğinde geçmiş yılların tus sorularını bulup onları mesajla atıyorum.. ne hale geldik ya, gülsem mi ağlasam mı :)
birşey sormak istiyorum bayanlar tarafların her ikiside doktor olursa ki ikiside çok yoğun olacaktır bir sorun olur mu sizce?
birşey sormak istiyorum bayanlar tarafların her ikiside doktor olursa ki ikiside çok yoğun olacaktır bir sorun olur mu sizce?
benim eşimde çocuk doktoru.nöbet çok fazla olmasada icap felaket bir şey.özel hayatın olmuyor.
bir de eşim tutturdu bir yandal diye,kafayı yiyeceğim sürekli ders çalışıyor sınavı kazanabilmek için.bir sınavı kazandı izmit çocuk endokrin bölümüne gitik maalesef beyefendi bölümü beğenmedi ordan ayrıldı yok efendim yenidoğanı seçecekmiş.2 senedir giriyor kazanamıyor ama nasıl bir istek var hala çalışıyor.bende dua ediyorum inşallah kazanamazsın diye.
ben hemşire olduğum için doktorların ruh halinide yakından tanıyorum.hep derdim ben asla bir doktorla evlenmem diye.ama büyük konuşmuşum.insan sevince gözleri kör oluyor.çok farklılar.sosyal hayata farklı bir bakış açıları var.biraz da delilik var arkadaşlar.kızmayın sakın ama öyle.
herşeye rağmen,her yönüyle onu çok seviyorum.:1no2: