Doktor Eşleri

genel cerrahi mi :18: Allah yardımcınız olsun.
Biz maaaaalesef ama hayırlısıymış ki oldu, nöbetli bir bölüm kazandık: ehkm.
bilgilendirme için teşekkürler

Ben de geldim ama doktor eşi olarak değil.

Bazılarınız bilir, bizim evde doktor olan her ay 10 gece evde olmayan kocam değil ben olacağım maalesef.

Bazılarınız bilir, bizim evde doktor olan her ay 10 gece evde olmayan kocam değil ben olacağım maalesef.

Bayan için ne zor bi çalişma şeklidir hekimlik
Allah yardimcin olsun diyecek bişey yok
Evliysen hele daha da zordur muhakkak

Bu haftasonu güya boştu sabah yatakta telefon geldi gitti nöbete zavalli eşim apar topar
Yarin da evde yok yine nöbetçi
Zavalli olan aslinda ben oluyorum bu durumda sanirim
Adamin yüzünü görmüyorum yaa bu ne
Keşke ögretmen memur falan olsaydi diyorum bazen

Allah yardımcın olsun cnm,bir bayan için en zor mesleklerden birisi...

bu cümleyi çoğu zaman bende kurarım,keşke başk bir mesleği olsaydı diye annemde şükrünü bilmiyorsun işsiz olsa dahamı iyiydi der (klasik anne düşüncesi işte :)) ama bizim ne yaşadığımızı bizden başka anlayan yok malesef zavallı olanda biziz,evet doktor olmak zor ama onun eşi olmak daha zor,sürekli yalnız olmak,tek başına çocuk büyütmek gerçekten çok zor ayın 10 gecesi hiç yok evde sonraki zamanlardada bedeni evde ruhu uykuda

Aynen öyle yani bedeni uyanik ruhu ayakta uyuyor resmen
Yeni gelinlik yaşamadim bu yüzden
Ama ben bilsem böyle olacagini evlenmezdim hata bende şikayet etmem saçma aslinda

Merhaba arkadaşlar.ben de dr eşiyim, 5 yıldır evli 10 yıldır beraberiz her zorluğu beraber yaşadık yaşıyoruz da..şimdi adanadayız..yandal yapıyor eşim burayı kazanınca istanbuldaki işimden oldum haliyle..ailemi arkadaşlarımı işimi bıraktım çok zorlandım ayrıca bebek için tedavi oldum hiç bilmediğim bu şehirde,Rabbim yüzümüze güldü de çok şükür ki hamileyim şimdi..daha mecburi hizmet var onu düşünmek bile istemiyorum..
Size bişi sormak istiyorum çocuğu olan arkadaşların eşleri doğuma girdimi,bizimkiler malum herşeyi bildikleri için panik yaparlar mı bilemedim..

Ama ben bilsem böyle olacagini evlenmezdim hata bende şikayet etmem saçma aslinda

evet benim durumumda seninkinden çok farklı değil,yapıck birşey yok kendmz istedik bu hayatı,böyle zor olacağını bilmesekte tercih bizimdi

Cnm Allah yardımcın olsun,bebeğinide sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah Dpğum konusuna gelince ben spinal searyenle doğum yapmıştım,plana göre eşimde orada bulunucaktı.Anestezim falan uygulandı tam başlayacklardı doğuma anestezi uzmanımız çıkardı eşimi ''abi sen çık hava al gel '' dedi :) neden dedm boşver dedi eşimde çıktı.Sonra söyledi eşimin meğer o an elleri titremeye başlamış,yüzünün rengi falan atmış heyecandan :) Sen birşey görmüyordun rahattın ama onun bayılmasına az kalmştı dedi :) Kişiden kişiye farklılık göstermekle birlikte baba olacakları için heyecanları oluyor tabiki :)

arkadaşlar yakın arkadaşım evlilik için beni doktor bir beyle tanıştırdı sizce onu tanımaya görüşmeye devam etmeli miyim?(sizin yazdıklarınızı okuyunca vazgeçesim geldi). sizce ne yapmalıyım?

14 mart tıp bayramımız kutlu olsun hanımlar

ben de artık dr eşiyim :)
kendim de dr :)
eşim pediatri kazandı daha yeni başlıcak

Arkadaşlar neden yıllardır bu grupta tek bir kelime bile konuşulmuyor,belki de birbirine en çok ihtiyacı olan insanlarız.

Merhabalarr :) ben doktor eşi değilim sevgilisiyim. Şu 9 aydır tebligatın açıklanmasını bekliyoruz dhy için. Maddi-manevi erkek arkadaşım çöktü. Son 1-2 aydır tus çalışıyor dhy den ümidini kesti galiba. Resmen sinirlerimiz bozuldu. Bütün mesajları okudum ama çok korktum bu nöbetler, yalnız kalışlar.. Ben ilgiyi çok seven bir insanım çünkü. Bu beni düşündürmedi değil açıkçası

Kızlar gözümü çok korkuttunuz. Evlendikten sonra biraz daha rahat olmak isterim açıkçası ben de çalışıyor olacam zaten nobetlere kalması sorun olmaz ama bunun zor günleri var hastalığı hamileligi çocuk buyutmesi var evin tüm sorumluluğu kadına mi kalıyor bu durumda?

o bölümüne, çalıştığı il ve hastaneye göre değişir. benim eşim yoğun bir hastanede çalışmasına rağmen nöbet sayısı az, benimle ve eviyle de çok ilgili sağolsun

Benim erkek arkadaşım doktor bazen cok abartiyor diye düsünuyorum ekimin 13unde guya gitti filyasyon ekipleri ile eskisehir koylerine su an ayin 25 i hala guya asm de aile saglik merkezindeler eve gitmediler arayamiyorda boyle birsey olabilirmi sizlerden bi ricam esinize bi sorarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…