- 22 Eylül 2008
- 2.096
- 6
-
- Konu Sahibi calemityjane
-tatlicadiarzu-amaaannn okudum hepsini içim sıkıldı valla pöfff -tatlicadiarzu-yazık onlarada çalışıyorlar.. sözlüm şimdi tus stresinde beşinci senesi bitecek bu yıl ilk girişte kimse geçemiyormuş diyor... geçen kimseyi duymamış o yüzden de sıkıntılı rahatlatmaya çalışıyorum onu bazen çok bunalıyor.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. doktorlarımızında..... ABCJ ya öledir aslında neden olmasın ki hani monoton hayat olmaz zaten az görüyorsundur o yüzden de daha bi özlem olur aşk daha taze kalır bence:icecream:evet yeshilasistanlıgının ilk yılı o yuzden cok fazla nobetı . . ayrı kalınca ask daha mı dınc oluyo orası tartısılır :) yogunluktan ne kadar aklındayımdır ki :) benden bi-haber yasamakta.
allah bi an önce en hayırlı şekilde kazanmayı nasip etsin canım yaa.. tüm tus a gireceklere allah yardımcı olsun inş. o daha büyük stres yani..arkadaşları asistan olmanın kıymetini bilin bence.. biz 4. tusa giricez nisanda, hala tık yok.. bi de bunda kazanamazsa askere alacaklarmışşşş çok mutsuzummm
nası yani çalışmaktan ölünür mü kızsengözlerimebaksanabgeçenlerde tusa çalışan bir kız çalışmaktan öldü biliyorsunuzdur. nedir bu çileleri yazık ya
geçenlerde tusa çalışan bir kız çalışmaktan öldü biliyorsunuzdur. nedir bu çileleri yazık ya
amin.allah bi an önce en hayırlı şekilde kazanmayı nasip etsin canım yaa.. tüm tus a gireceklere allah yardımcı olsun inş. o daha büyük stres yani..
amin.
benim eşimde doktor, nisanda tus a girecek...aylardır asosyaliz, bir de şu an bir hastanede başhekim yardımcısı, nöbetleri de var...gündüz görmüyoum kendisini, akşamları da ders çalışıyor...bu stres bu tempo bizi öldürecek, birbirimizi de yiyoruz...ben bitmeden şu sınav biterse çok sevineceğim...Allah tus a girecek daktırların yardımcısı olsun inşallah
amin.
benim eşimde doktor, nisanda tus a girecek...aylardır asosyaliz, bir de şu an bir hastanede başhekim yardımcısı, nöbetleri de var...gündüz görmüyoum kendisini, akşamları da ders çalışıyor...bu stres bu tempo bizi öldürecek, birbirimizi de yiyoruz...ben bitmeden şu sınav biterse çok sevineceğim...Allah tus a girecek daktırların yardımcısı olsun inşallah
cerrahi branşlardada çok nöbet var mı? benneyaptımki