Doktor Eşleri

Babam,ablam ve eşim doktor.
Herhangi bir sıkıntı hissetmiyorum...
Düzenli bir aile hayatımız var.
Meslekler yaşantımızı olumsuz etkilemiyor
Çok şükür ..:Saruboceq:

benim eşimde doktor valla dr eşi olmadan önce çok düşünsünler çünkü hayatın genelini yanlız ve onun nöbetlerden gelmesini bekleyerek geçiriyorsun.
gelincede zaten çoook yorgun oluyo konuşmak için bile yorgun

canım ne kadar güzel.bir aileden 3 kişi doktorsunuz imrendim vallakaydirigubbakcemile5sen ev hanımısın heralde canım.nerde oturuyorsunuz?benim eşimde polis doğudayız 8 ayımız kaldı kısmetse.bu arada özel msj bölümün kapalıydı...:uhm:
Babam,ablam ve eşim doktor.
Herhangi bir sıkıntı hissetmiyorum...
Düzenli bir aile hayatımız var.
Meslekler yaşantımızı olumsuz etkilemiyor
Çok şükür ..:Saruboceq:

evet kızlar bende geldim benim edimde doktor nöbet neysede bu icapcılıkları beni öldürüyor hapis gibi hiçbir yere kımıldayamıyoruz gerçekten çok meşakkatli bir meslek streside cabası

Bolu'da oturuyoruz canım.Şu an riskli bir hamilelik geçirdiğim için mecburen evdeyim.Normalde ev hanımı değilim.Kendime ait bir iş yerim var canım.Heykeltraşım ben.:1hug:

nobetler hem ablamı bitirdi hem eşini . ALLAH herkesin yardımcısı olsun .

Son düzenleme:
ayy canıım ne zor dur yaa kıyamam niye o kadar çok nöbet yeni mi mezun oldu... ama sanki özlem arttıkça aşk daha taze kalır o bakımdan monotonlaşmazsınız:))ii yönden bakmaya çalış

Benim de nişanlım doktor. Askerliğini yapıyor şimdi. Bir yandan da Tusa hazıranıyor. Seviyorum çok. Birbirimize destek oluyoruz her konuda, napalım hayatta zorluklar hep var önemli olan ağzımızın tadı bozulmasın canım o benim:1hug:

arkadaşlar şöyle bir okuyum dedim nasıl şaşırdım ben asker eşiyim , demek doktorların nöbetleri de askerlerin kine benziyormuş. gerçi ben bebişim olduğundan beri nöbetleri zor geçirmiyorum onunla vakit geçirip uyuyoruz yerimseniben

arkadaşları asistan olmanın kıymetini bilin bence.. biz 4. tusa giricez nisanda, hala tık yok.. bi de bunda kazanamazsa askere alacaklarmışşşş çok mutsuzummm

ben de asistan eşiyim. şu anda eşimin 10 gece nöbeti ve 3 icap nöbeti var ve gündüzleri bildiginiz gibi eve gelip dinlenemiyor çünkü poliklinik yapmak zorunda. hele servisçi oldugu zamanlar ameliyattan çıkamıyorlar, o kadar üzülüyorum ki eve yorgun geliyor yine de biz çok şükür diyoruz. daha önce 15 nöbeti vardı. ama bazen isyan etmiyor degilim. çok sorumluluk isteyen işleri var. hiç bir zaman eşim yanımda olamıyor, her zaman yalnızım, her şeyi tek başıma yapmak zorundayım, çocuk yapamıyor, hayatını planlayamıyorsun. asistanlık, askerlik, zorunlu hizmet.. gibi. ailemle tanışmak için bile tusu kazanmasını bekledik. pediatri kazadı. oh dedim. başlamadı o bölüme başlamaktan vazgecti. bu sefer aynı strese yine girdik. olmadı kazanamadı. dersaneye gitti. hele o günler. hem işe gidiyordu, hem dersaneye. dersane ilçemize 90 km uzaklıktaydı. neyse kazandı. hemen evlendik. balayı yapamadık. düğünün ertesi gün işe gitti, çömez asistan diye. yıllık izni falan yoktu. şu an anlayacagız iyi günlerimiz. ayrıca iş yerinde tel. edersin tanımadıgın bir adam telefonu açar hocam ameliyatta der. iş yerinde gün içinde herkes eşini arar uzunca sohbet eder. sen arayamazsın ya hasta başındadır ya hoca yanındadır. eve geldiginde dırdır yapma hakkın yoktur, eve yorgun geldigi için üzülürsün. evde tv izlerken bile sürekli kitap okuyan bir eş. ama tüm bunlara rağmen çok şükür eşimin beni çok sevdiğini biliyorum. asistan eşi olmanın tek güzel tarafı eşiniz sürekli sizi özlüyor ve evliliğiniz yıllar geçse bile hala tazeliğini koruyor zira birbirinizi görmüyorsunuz:)

Kızlar yazdıklarınızı okuyunca sizler için çok üzüldüm. Kendim adınada açıkcası sevindim. Ben eşimle görüşememekten vakitsizlikten hayıfklanırken sizler daha zor zamanlar geçiriyormuşsunuz.Allah hepinize yardım etsin eşlerinizede kolaylıklar versin.

seni o kadar iyi anlıyorumki okurken demekki sıkıntılar ortak dedim
ben bide hamileyim bebeğim doğunca kendim bakmak zorunda kalacağım
eşim içinde çok üzülüyorum bebeğinin çoğu şeyini yakalayamayacak
nöbetlerinden arta kalan zamanlarda hep yorgun oluyor gerçekten çok zor hayatı onsuz geçiriyorum hep yanlızım tatilimiz yok beraber dışarıda yemek yemek için vaktimiz yok
malesef onlar önce işleriyle evliler sonra bizimle

şu durumdan çok korkuyorum işte.. böle olmasını istemiyorum.. bunun için mi katlanıyoruz tus a, mecburi hizmete; ayrı kalmaya, beraber bişey yapmamaya...? sonunda rahata eremicez yani, bunu anlıyorum.. herşeyi tek başıma yaşamak istemiyorum, çocuğumu bi başıma büyütmek istemiyorum.. sevgilim cerrahi istiyo illa, bazen diyorum ki girsin temelden bi alana, ne hasta görsün ne nöbet tutsun; normal bi çalışan gibi sabah 8 akşam 6 çalışıp evine dönsün.. offfffffffffff çok sıkıldımm :bbo:

ablam da doktor gercekten cok zor oluyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…