- 30 Eylül 2008
- 4.301
- 46
-
- Konu Sahibi calemityjane
yarın sınava girecek olanlara bol şans diliyorum.. inşallah herkesin gönlüne göre olur, bu dert de burda biter...
benim eşimde doktor ve asistan dahilye bölümünde çok fazla nöbeti var ve acaip yorgun ve stresli gelio beni en iyi sen anlarsın sanrım:1closedeyes:[/QUObenım eşimde dahiliye asıstanı cok yogun nöbetlerı cok sık...2 yıl gecsede rahatlasak...
benimki samsuna gitti
zaten bütün doktorlar oraya gidiyor acemilik için
1 ay sonra da başka yere geçecek, o henüz belli değil
siz uzmanlığın bitmesini bekliyorsunuz heralde gitmek için
evliyken daa zor olmayacak mı göndermki hem de 1 sene
7 ay sonra evleneceğim adam doktor.ve şimdiden kara kara düşünmeye başladım.nöbet nöbet..çok sıkıcı bir durum yaa.ciddii boyutta kaygılarım var.inşallah çok sıkıntı çekmem..
ben tıpta 5. sınıftayım
sevgilim tıpta değil
yani doktor eşi olacak olan o aslında
her zaman çok özverili oldu bana karşı
ama ben bir doktorla yapabilir miydim derseniz sanırım hayır:1no2:
tus dediğiniz bela ise başımda
haftasonları dersaneye gidiyorum şimdiden
çalış çalış bitmiyor artık hayatımız bu olmuş..
evet cnm sıkı tutmak lazım.seneye daha çok yorulcaz ama bu senede hem sınavlar var,hem de hocalar pek bir nazlı işimiz olmasada akşama kadar tutuluyoruz çogu stajda.haftasonu da dersane.sevgilimin yüzünü zor görüyorum,annemleri de aynı şekilde,dersane hocalarını daha fazla görür oldum.senin sevgilin mi doktor yoksa sen mi cnm?
7 ay sonra evleneceğim adam doktor.ve şimdiden kara kara düşünmeye başladım.nöbet nöbet..çok sıkıcı bir durum yaa.ciddii boyutta kaygılarım var.inşallah çok sıkıntı çekmem..
selam arkadaşlar...
ben yeni katıldı aranıza diyeceğim ama bu topiğe çok uzu zamandır yazan olmamışş
lütfen burayı canlandıralıım.. doktor eşleri ablalar hadi sizlere ihtiyacımız var.. ben nişanlıyım nişanlım tusa giriyor bu eylül. ama ben yıllardır tıp fakültesi tıp kelimesi ve doktorluktan nefret ettim. ben yıllardır evlenemiyorum..şimdi kasım dedik tarihe ama ev alamıyorum eşya bakamıyorum yerim yurdum belli değil... kazanıp kazanamadığı dert... Allahım bu kadar sevmeseydim keşkeeee
lütfen tecrübeli doktor eşleri bizlere yardım edin valla kızlar gerçekten sizlerle konusmaya danışmaya çok ihtiyacım var
sesimi duyan olursa yarın buradayım..
öpüyorum hepinizi...