Doktor Eşleri

Doktor eşleri nerdesiniz huuuu...Eşim bu gece nöbette ( Canım çok sıkılıyor, tv dede bişey yok. Kaloriferlerde söndü, en iyisi gidip uyumak.

kimseden ses çıkmıyor :)

eşi veya sevgilisi aralık ayında askere gitmiş olan var mı?

Benim eşim daha gitmedi.Ama giderse 1 yıl yapacak askerliği, ne yazık ki kısa dönem yok.

Seninkinin nereye çıktı askerliği?

Son düzenleme:
benimki samsuna gitti
zaten bütün doktorlar oraya gidiyor acemilik için
1 ay sonra da başka yere geçecek, o henüz belli değil
siz uzmanlığın bitmesini bekliyorsunuz heralde gitmek için
evliyken daa zor olmayacak mı göndermki hem de 1 sene

Benimki fizik tedavi uzmanı zaten , şuan ekstradan üst ihtisas yapıyor, romatoloji alanında. .Bunu bitirince gidecek askere.Ama yard doç olduğu için ve romatoloji uzmanı olacağı için Ankara yada ist. gata da yapabilir.İnşallah ankara çıkar.Bakalım hayırlısı.
Samsun güzel bir şehir ama acemi birliğinde 1 ayda olsa sıkı ve yorucu bir eğitim görüyorlar.Ondan sonrası rahat, doktor olarak inşallah rahat bir yere çıkar askerliği.

valla seçenekler pek parlak değil.. şırnak siirt hakkari çanakkale ankara..
birisi çıkacak bakalım hayırlısı...

kızlar merhaba hepınıze.

ya bu kdar doktor yakını bulmusken sorayım hepınıze, lokosit degerlerının 10-12 cıkması ne demek??

idrar yolu enfeksıyonu mu?* ama ben daha yenı antıbıyotık kullandım yaaa

7 ay sonra evleneceğim adam doktor.ve şimdiden kara kara düşünmeye başladım.nöbet nöbet..çok sıkıcı bir durum yaa.ciddii boyutta kaygılarım var.inşallah çok sıkıntı çekmem..

ben tıpta 5. sınıftayım
sevgilim tıpta değil
yani doktor eşi olacak olan o aslında
her zaman çok özverili oldu bana karşı
ama ben bir doktorla yapabilir miydim derseniz sanırım hayır:1no2:
tus dediğiniz bela ise başımda
haftasonları dersaneye gidiyorum şimdiden
çalış çalış bitmiyor artık hayatımız bu olmuş..

baştan sıkı tut bak, sonra çok üzülürsün.. mecburiye kalmamak için mutlaka kazanman lazım.. gerçi şimdi de komiteleriniz filan vardır ama olsun elinde geldiğince hazırlık yap.. intern olunca çalışmaya takatin kalmayacak büyük ihitmalle

evet cnm sıkı tutmak lazım.seneye daha çok yorulcaz ama bu senede hem sınavlar var,hem de hocalar pek bir nazlı işimiz olmasada akşama kadar tutuluyoruz çogu stajda.haftasonu da dersane.sevgilimin yüzünü zor görüyorum,annemleri de aynı şekilde,dersane hocalarını daha fazla görür oldum.senin sevgilin mi doktor yoksa sen mi cnm?

benim sevgilim doktor.. ne yazık ki doktor ...kafamçokkarıştı

Arkadaşlar ben izmirden istanbul anadolu yakasına gelin geldim burda hasta danışmanı hasta kabul işi arıyorum bi senelik stajım var hastanede bu konuda bilgim var çok başvuru yaptım fakat elbet bi tanıdık gerekiyo bu knuda bana yardımcı olcak birileri varmıdır??

7 ay sonra evleneceğim adam doktor.ve şimdiden kara kara düşünmeye başladım.nöbet nöbet..çok sıkıcı bir durum yaa.ciddii boyutta kaygılarım var.inşallah çok sıkıntı çekmem..

benimde yakın zamanda evleneceğim kişi doktor... ayda 14 nöbeti oluyor ne yazıkki. benimde 16 nöbetim var

kaygıların nedir acaba??

selam arkadaşlar...
ben yeni katıldı aranıza diyeceğim ama bu topiğe çok uzu zamandır yazan olmamışş
lütfen burayı canlandıralıım.. doktor eşleri ablalar hadi sizlere ihtiyacımız var.. ben nişanlıyım nişanlım tusa giriyor bu eylül. ama ben yıllardır tıp fakültesi tıp kelimesi ve doktorluktan nefret ettim. ben yıllardır evlenemiyorum..şimdi kasım dedik tarihe ama ev alamıyorum eşya bakamıyorum yerim yurdum belli değil... kazanıp kazanamadığı dert... Allahım bu kadar sevmeseydim keşkeeee
lütfen tecrübeli doktor eşleri bizlere yardım edin valla kızlar gerçekten sizlerle konusmaya danışmaya çok ihtiyacım var
sesimi duyan olursa yarın buradayım..

öpüyorum hepinizi...

arkadaşım hepimiz benzer sıkıntıları yaşadık. eşim tusu kazanmadan ailenle tanışmaya gitmem demişti. (ailemin böyle bir beklentisi olmamasına rağmen) tusu kazandı tanışma gerçekleşti. bu istediğim bölüm değil diyerek kazandığı yere başlamadı. evlenebilmemiz için istediğim bölümü kazanmam gerekir dedi, neyse 2 tus sonra kazandı. düğün falan yapıldı. nöbetlerden görüşemez olduk. 15 gece evde, 15 gece nöbetteydi, gündüzleri tabiiki evde yoktu. şu an rahattız gündüzleri beraber işe gidiyoruz. 8 gün de nöbeti var. şu aralar çok rahatladığımızı düşünüyoruz. şimdi de tez derdifalan var. zorlu bir meslek, emek istiyor. eşleri için de sabır gerektiren bir durum. hayatınız hep böyle gececek. nöbetler, askerlik, zorunlu hizmet, tam gün yasası.... yani sizin dışınızda hayatınıza büyük müdahaleleri olacak bişeyler cıkacak. tüm bu zorluklara rağmen insanın sevdiğiyle beraber olması güzel bişey. öyle düşün. eşimin nöbette olduğu zamanlar iş arkadaşlarımla da rahat görüşebiliyorum, başka bir hayatın daha olabiliyor. sevgi ve sabırla kal. kolaylıklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…