- 16 Mart 2015
- 27
- 13
-
- Konu Sahibi birdoktorbirogretmen
doktorlardan uzak dur :)))))benceeeee
niye nesi varmış doktorlarındoktorlardan uzak dur :)))))benceeeee
Ben esimle ilk tanistigimda ona degil baskasina asiktim, ama zaman denen sey oyle bisey ki asla unutmam dedigimi unutturdu ve asla olamam derken yeniden asik oldum.
Ask olmadan evlilik olmaz benim icin, ama ilk goruste aska da inanmiyorum, biraz zamana birakin, belki bikac ay sonra duygulariniz cok farkli olacak.
bilmiorm benm gördüğm doktorlar hemşirelerle:))))niye nesi varmış doktorların
Eşimle ilk çıkmaya başladığımız da aşık degildim. sonra sonra aşık oldum. Şimdi çok şükür mutluyum.
sizin aşk eros değil de pragma olur. mantığa dayalı aşk. (yeni bir kitap bitirdim de. agapi)
bilmiorm benm gördüğm doktorlar hemşirelerle:))))
hiç alakası yok,benim abimin birisinin eşi öğretmen diğerinin hakim,dolayısıyla birkaç arkadaşlarını da tanıyorum,hiç birisinin hemşirelerle ismi geçtiğinii duymadım,şehir efsaneleri bunlar inanmayın.bilmiorm benm gördüğm doktorlar hemşirelerle:))))
alıntı yapamadım ama
bakın aslında sorunuzun cevabı bana yazdığınız yanıtınızın içinde saklı,
madem öyle otomatik bir algı yok aşık olmak bir yana ısınamadığınız biriyle bir ömür geçirme niyetiyle yola çıkmak... bilemiyorum
elbette ki fiziksel tutkuların olduğu alev alev bir aşktan bahsetmiyoruz, aşkın da bir mantığı olduğuna inanırım. zaten bana göre aşk önce bir insanı itici bulmamakla başlar, sonra her dakika onu düşünmek ve eksikliğini hissetmekle sürer, aşk ve sevgi nispetinde kusurlarını görmemekle devam eder. kavgasını tartışmasını bile seversiniz. bir hareketinden bir bakışından başınız döner içiniz titrer başlarda... :) şahsen ben eşime böyle aşık oldum çok da küçük değildim 25 yaşındaydım. şimdi 6 yıldır hayatımda o baş dönmeleri olmasa da diğer konular baki... bazen kalabalık içinde görünce yine yüreğim hop eder
şahsi fikrim "acaba bigün aşık olur muyum" fikriyle evlilik yoluna girmek çok ciddi risk. evlenince tahammülün azaldığı noktalar oluyor, insanoğlu nankör "24 saatimiz birlikte geçer mi acaba?" diye hayaller kurduğunuz insan evlendikten sonra çantada keklik oluyor :) hiç ummadığınız tartışmalar yaşıyorsunuz ve bunun üstesinden sevgiyle geliyorsunuz.
bu kumarı oynamazdım ben olsam.
ama tabii ki kişilikler yaşantılar farklıdır ben kendi bakışımdan fikir verdim size...
ilişkinizin boyutunu bilmiyorum ama el ele tutuştuğunuzda birşey hissetmiyorsanız, görünce ona dokunmak için can atmıyorsanız, kendinizi onunlayken hayal etmiyorsanız ayrılın. bunlar yokken ilişki nasıl olur bilemiyorum yani. çekilmez.
Bu arada kullanıcı adınız da
Ben aşkdan ziyade ten uyumuna önem veriyorum. öylesine garip birşeydir ki, dokunduğunda hem hiç olmadığın kadar heyecanlandırır, hemde yıllardır bu tene aşinaymış gibi bir his yaratır. bunu yakalamak tabi çok nadir olan bişey. hayal deyince yalnızca aynı evde ortak birşeyler yapmak olmamalı.Konu bununla ilgili olunca aklıma bundan başka birşey gelmedi çok ironik oldu farkındayım
Dokunmak için can atmıyorum,elimi tuttuğunda heyecanlanmıyorum ama hoşuma gidiyor. Hayal ediyorum, hatta aynı evin içinde düşününce, birlikte uzanıp film izledigimizi falan dusununce mutlu oluyorum. Ama içimde titresin istiyorum, çok şey istiyorum belamı arıyorum heralde
geçmişe dair kötü düşüncelerin sizi etkilemesine izin vermeyin hepimiz yaşadık bunları
yanlış insanlara denk gelmek herkesin başına gelir önemli olan kaderimiz olmasınlar siz de kurtulmuşsunuz çok şükür...
aşka dair düşüncelerinizde geçmişteki yanlış insanlardan etkilenip aşkı onlarla bağdaştırma gibi bir düşünce uyanmıyordur umarım
hakkınıza hayırlısı olsun, bu konuda en doğru ve bilinçli kararı vermeniz ümidiyle