Doktor Civanıım ??

Böyle iyi birisiyse .seni anlıyor ve önemsiyorsa hiç düşünme içinin kıpırdamasını bence...ben çokkk aşık olarak evlendim eşimde öyle aşıktı bana...şimdi hayatın getirdikleri ailesinin yaptıkları karşısında ne aşk kaldı ne saygı..ne oldu yani biz çok severek evlenmiştik...evlilik birazda şans işi canım..görücü usulü evlenip bir ömür yaşayanda var severek evlenip 3ay sonra boşananda ...umarım şans senden yana olur..

İşte tam olarak takıldığım nokta burası. Dokunduğum zaman heyecanlanmadığım, hatta dokunmak istemediğim birisi olmasını istemiyorum.
Tamam onu seviyorum, yanında mutlu huzurlu hissediyorum amaaaa evlilik dediğimiz zaman orda tıkanıyorum.
bak aynısı benim başıma da gelmişti,abimler doktor benim,birgün abimi hastaneye ziyarete gittiğimde bir arkadaşıyla tanışmıştım,gel zaman git zaman muhabbet derken çocuk açıldı bana,abimler yengem falan bir tanı bakalım dediler,ufak ufak flörtleşiyoruz,ilgili de falan ama ne bileyim o heyeceanı birtürlü yakalayamıyordum,birgün beni öpmeye kalkınca resmen midem bulanmıştı,o an noktayı koydum.:KK43:
eve gelir gelmez aileme bu iş olmaz demiştim,daha elini tutmaktan,öpmekten tiksiniyorsam nasıl evlenip aynı yatağa girerim,batsın öyle mantık evliliği.ayy çok arabesk yazdım bu son cümleyi ama mesaj yerine gitmiştir.:KK45:

Bende mutluyum, iyi hissediyorum huzurluyum. Ama aşk hissetmek istiyorum, aşk heyecan geçici elbet. Kimse 3-5 yıl sonra kıpır kıpır hissetmez, devam eden şey sevgidir diye düşünüyorum.
Ama kafam karışık tabi, mutsuz olup onuda mutsuz etmek istemiyorum.
Çok aşıktık birbirinize eşimle üzerinden yedil yıl geçti artık eskısı gibi içim kıpır kıpır olmuyor ama seviyorum onu önemli olan saygı sevgi bence aşk zaten bitiyor

Konu meslek olsa, hiç böyle bi konu açmazdım. Aşık olmasam da sevmesemde amaaan nasılsa doktor der devam ederdim, hatta kısa sürede evliliğe kadar giderdi muhtemelen.

Ama ben mesleğini, statüsünü bir kenara bıraktım, aşık olmadığım halde görüşmelimiyim diye düşünüyorum..

Statüye değinme sebebim daha önce böyle bi fark yüzünden bir ilişkimin bitmesi..

Zaten dikkat ederseniz, dediğiniz gibi doktor eş demek çoğu insan için süper eş demektir, bu yüzden çoğu kızın hayalindeki gibi bir insan ama ben ısınamadım demeye getirdim..

Olay doktor olmasında olsaydı, aşk sevgi görmezdi gözüm. Keşke öyle olsaydı, ben aşık hissetmedikten sonra trilyoner olsa ne olur ?

bak aynısı benim başıma da gelmişti,abimler doktor benim,birgün abimi hastaneye ziyarete gittiğimde bir arkadaşıyla tanışmıştım,gel zaman git zaman muhabbet derken çocuk açıldı bana,abimler yengem falan bir tanı bakalım dediler,ufak ufak flörtleşiyoruz,ilgili de falan ama ne bileyim o heyeceanı birtürlü yakalayamıyordum,birgün beni öpmeye kalkınca resmen midem bulanmıştı,o an noktayı koydum.:KK43:
eve gelir gelmez aileme bu iş olmaz demiştim,daha elini tutmaktan,öpmekten tiksiniyorsam nasıl evlenip aynı yatağa girerim,batsın öyle mantık evliliği.ayy çok arabesk yazdım bu son cümleyi ama mesaj yerine gitmiştir.:KK45:

Mesaj gayet net. Bende öyle dusunuyorum, aşık değilsem yere batsın doktorluğu iyiliği :KK53:

Benim sorunum azıcık daha ilginç ama, hastanede oğlana yan gözle bakan, sırf 2 cümle fazla konuşmak için saçma sorular soran bendim. Burnu havadaydı, yüz vermezdi. Sonra o üzerime düşmeye başladı, aşık oldu. Şimdi ben geri çekildim, midem bulanıcak gibi değil, yanında mutluyum, ikimizi aynı evde hayal edincede mutlu hissediyorum, ama o heyecan olmayınca korkuyorum tabi. İçimde kıpırtı yok sadece, ama hoşuma gitmiyor değil tabi..

Çok aşıktık birbirinize eşimle üzerinden yedil yıl geçti artık eskısı gibi içim kıpır kıpır olmuyor ama seviyorum onu önemli olan saygı sevgi bence aşk zaten bitiyor
yani ne bileyim evet tabiiki sevgi saygıdır evliliği ayakta tutan ama ne bileyim insan hiçbirşey hissetmediği bir insanla da sevgi saygı var diye de birlikte olamaz ki,bilemiyorumo_O

Hic mi bir şey hissetmiyorsunuz?

Yoo o kadar vahim olsa hiç düşünmezdim, önce ben onunla konuşmaya çalıştım pek yüz vermedi hastanede. Şimdi o peşimden koşuyor her dediğimi yapıyor, ben geri kaçıyorum. Ama yanında mutlu hissediyorum, özlüyorum..
Sadece kıpırtı yok, yokken özlüyorum, yanımdayken heyecanlanmıyorum..

Mesaj gayet net. Bende öyle dusunuyorum, aşık değilsem yere batsın doktorluğu iyiliği :KK53:

Benim sorunum azıcık daha ilginç ama, hastanede oğlana yan gözle bakan, sırf 2 cümle fazla konuşmak için saçma sorular soran bendim. Burnu havadaydı, yüz vermezdi. Sonra o üzerime düşmeye başladı, aşık oldu. Şimdi ben geri çekildim, midem bulanıcak gibi değil, yanında mutluyum, ikimizi aynı evde hayal edincede mutlu hissediyorum, ama o heyecan olmayınca korkuyorum tabi. İçimde kıpırtı yok sadece, ama hoşuma gitmiyor değil tabi..
o zaman sizle ben aynı değiliz,unutun yazdıklarımı.siz ikinizi aynı evde hayal edince mutlu oluyorsunuz ben bırakın evi sokakta yanyana yürürken bile mutsuzdum,zorlama geliyordu.o zaman bir deneyin diyeceğim ama zaten flört halindesiniz sanırım,biraz daha zamana bırakın.

yani ne bileyim evet tabiiki sevgi saygıdır evliliği ayakta tutan ama ne bileyim insan hiçbirşey hissetmediği bir insanla da sevgi saygı var diye de birlikte olamaz ki,bilemiyorumo_O
Bile iycem biz çok aşiktik ailelerimizin karşi cıkmasına ragmen onları ikna ederek çocuk yasta evlendik.şimdi o eski heycan kalmadı ama sevgimiz saygımız var.belkıde konu sahıbı daha yeteri kadar görüşmedi 4-5 görüşmede aşık oluna ilecegımı sanmıyoum.

o zaman sizle ben aynı değiliz,unutun yazdıklarımı.siz ikinizi aynı evde hayal edince mutlu oluyorsunuz ben bırakın evi sokakta yanyana yürürken bile mutsuzdum,zorlama geliyordu.o zaman bir deneyin diyeceğim ama zaten flört halindesiniz sanırım,biraz daha zamana bırakın.

Bakalım artık, zamana bırakacagım muhtemelen, kısmet. Duygularım artar ise devam, ha yok iyice azalırsa orda biter.

[QUOolsam devam torbirogretmen, post: 40266735, member: 667177"]Yoo o kadar vahim olsa hiç düşünmezdim, önce ben onunla konuşmaya çalıştım pek yüz vermedi hastanede. Şimdi o peşimden koşuyor her dediğimi yapıyor, ben geri kaçıyorum. Ama yanında mutlu hissediyorum, özlüyorum..
Sadece kıpırtı yok, yokken özlüyorum, yanımdayken heyecanlanmıyorum..
[/QUOTE]
Ben olsamdevam ederdim bu insanla

Bile iycem biz çok aşiktik ailelerimizin karşi cıkmasına ragmen onları ikna ederek çocuk yasta evlendik.şimdi o eski heycan kalmadı ama sevgimiz saygımız var.belkıde konu sahıbı daha yeteri kadar görüşmedi 4-5 görüşmede aşık oluna ilecegımı sanmıyoum.
ee o zaman siz konu sahibiyle aynı durumda olmuyorsunuz ki ne güzel işte aşk evliliği yapmışsınız,önemli olan evlilik sebebi.

Eşimle ilk çıkmaya başladığımız da aşık degildim. sonra sonra aşık oldum. Şimdi çok şükür mutluyum.

sizin aşk eros değil de pragma olur. mantığa dayalı aşk. (yeni bir kitap bitirdim de. agapi)

aşık olarak evlenince aşk- heyecan bitince boşanılmıyor ki
çoluk çocuğa karışıp hiçbir sebep yokken 'artık asık değilim, boşanıyorum' denmez

Ben esimle ilk tanistigimda ona degil baskasina asiktim, ama zaman denen sey oyle bisey ki asla unutmam dedigimi unutturdu ve asla olamam derken yeniden asik oldum.
Ask olmadan evlilik olmaz benim icin, ama ilk goruste aska da inanmiyorum, biraz zamana birakin, belki bikac ay sonra duygulariniz cok farkli olacak.

X