Doktor Civanıım ??

İşte tam olarak takıldığım nokta burası. Dokunduğum zaman heyecanlanmadığım, hatta dokunmak istemediğim birisi olmasını istemiyorum.
Tamam onu seviyorum, yanında mutlu huzurlu hissediyorum amaaaa evlilik dediğimiz zaman orda tıkanıyorum.
sanırım siz bu adamdan fiziksel olarak hoşlanmadınız. dokunmasını istemiyor olmanız aranızda bir ten uyumu olmadığını gösteriyor.
anladığım kadarıyla sizin sadece mantığınıza hitap ediyor ama fiziksel olarak sizi çekememiş.
aranızda ne kadar yaş farkı var. uzman doktorsa yaşı baya bi olmalı.

İnsandan insana değişir.. Ama ben şahsen (zamanla geçiyor diyorlar geçicek mi görücez ama geçicekse bile) kalbimi aşkla dolduran biriyle evlenmek isterim..
Aksi durumda çok eksik kalır hayatımda bazı şeyler.

Kızlar Merhaba.

Annemin sağlık sorunları sebebi ile 2 ay kadar hastanede kaldık.

Bu 2 aylık süreçte hastanede uzman bi doktor ile tanıştık, yani hastanede oyle pek konuşmadık, sadece operasyon sonrasıyla ilgili ve süreç ile ilgili konuşmalar oldu. Sadece onun nöbetci olduğu bir akşam kantinde karşılaştık, ve çay içtik.
10 dakika kadar sohbet ettik, gündelik konular ile ilgili..

Biz hastaneden ayrıldıktan sonra kendisi bana ulaştı, sistemde hastanın ve hasta yakınının numarası kayıtlıdır bilirsiniz. Neyse beni aradı, kan tahlili ve ultrason için kontrole çağırdı annemi. Gittik, ilgilendi işimizi hemen yaptırdı..

O günden beri mesaj atıyordu, sohbet ediyorduk boş vakitlerimizde telefonda. Moral veriyordu bana bu süreçle ilgili, destek oluyordu.

Benden ilk gördüğünden beri hoşlandığını, bende farklı birşeyler gördüğünden bahsetti, ailesine bile bahsetmiş. Benimle görüşmeye devam etmek istediğini, beni tanımak istediğini ve hatta aile kurmak istediğinden bahsetti. Bende tanımayı kabul ettim, 5-6 kez görüştük..

Çok iyi bi insan, ne desem yapıyor, birşey isterim diye ağzımın içine bakıyor, üzerime titriyor. Annem yemeğe davet etti bize, annemin bile dikkatini çekmiş, bu oğlan sana çok aşık, çok iyi çok harika gibi yorumlar yaptı. Ve annem onu övüp duruyor, çok çok sevmiş.
Zaten hastanedede şakalaşıyorlardı sürekli.

Şimdi sorunum şu ki, yaşı uygun, mesleği çok iyi, statü vs problemimiz yok, kişiliği çok iyi, benide seviyor, her konuda yardımcı, surekli birseyler yapmak icin buyuk caba gösteriyor.

Fakaaaaat; ben aşık değilim kızlar, insan olarak onu seviyorum.. Ama ona karşı heyecan duymuyorum, ayağımı yerden kesmiyor, görünce kıpır kıpır olmuyorum.

Tam istediğim gibi bir eş, hatta çevremdeki birçok kişinin hayallerini süsleyen birisi kişilik olsun meslek olsun, her açıdan çok iyi.

Ama benim içimi titremiyor kendisi, aşık hissetmiyorum. Boşlukta olduğum için bana kendimi iyi hissettirdiği için görüşüyorum sanki..

Onunla görüşmeye devam etmek %100 mantıklı gibi gözüküyor, ama sevgi olmadığı zamanda herşey eksik..

Bu arada birbirimize inanılmaz benziyoruz, göz yapısı ağız burun, erkek kardeşim olsa bu kadar benzer anca.

Sizce ne yapmalıyım, şans verip devam etmelimiyim, insan ilk görüşte aşık olmadığı birine sonradan aşık olabilir mi ?
İçimi kıpır kıpır etmese bile devam etmelimiyim ?

Eğer hiçbir beğenin bile yoksa olmaz gibi duruyor bir de adam cerrah diyosun gecesi gündüzü nöbeti ameliyatı falan... Evlendikten sonra ilgi eksikliği de olacak aşk olmadan bunlara sabredebilir misin o da önemli.
Ben de eşime deli divane aşık olarak evlenmedim ama çok düzeyli ve saygılı bir ilişkimiz vardı. İlk defa biriyle hiçbir tartışma yaşamamıştım huzur arıyordum ve eşimde buldum. Bugün evlendiğime kesinlikle pişman değilim ve şu an eşimi çok ama çok seviyorum çok da aşığım.

Yani ilişkiden beklentin ne bunu en iyi sen bilirsin.

Ben evlilikte askı daha cok önemseyenlerdenim.Hatta sanırım ask olmazsa evlenmem de.Ama bazı arkadaslarım mantık daha önemli evlilik ciddi bi olay diyorlar.Yani kisiden kisiye degisiyor.Biz ne desek bos olur sanki simdi.Sizin karar vermeniz lazım.Ask mı mantık mı sorusuna cevabınız önemli

sanırım siz bu adamdan fiziksel olarak hoşlanmadınız. dokunmasını istemiyor olmanız aranızda bir ten uyumu olmadığını gösteriyor.
anladığım kadarıyla sizin sadece mantığınıza hitap ediyor ama fiziksel olarak sizi çekememiş.
aranızda ne kadar yaş farkı var. uzman doktorsa yaşı baya bi olmalı.

Ben 25, o 30 yaşında. Yok dokunmasını istemiyorum değil, dokunduğunda heyecanlanmıyorum, ama iğrenme isteksizlik yok kesinlikle.

Eğer hiçbir beğenin bile yoksa olmaz gibi duruyor bir de adam cerrah diyosun gecesi gündüzü nöbeti ameliyatı falan... Evlendikten sonra ilgi eksikliği de olacak aşk olmadan bunlara sabredebilir misin o da önemli.
Ben de eşime deli divane aşık olarak evlenmedim ama çok düzeyli ve saygılı bir ilişkimiz vardı. İlk defa biriyle hiçbir tartışma yaşamamıştım huzur arıyordum ve eşimde buldum. Bugün evlendiğime kesinlikle pişman değilim ve şu an eşimi çok ama çok seviyorum çok da aşığım.

Yani ilişkiden beklentin ne bunu en iyi sen bilirsin.

Şimdilik bizimde böyle, çok düzeyli saygılı bir ilişki. Henüz bi anlaşmazlık, bi tartışma vs olmadı aramızda. Yanında rahatım ve mutluyum. Bu konuda hiç sorun yok..
Tek takıldığım nokta heyecan, kıpırtı hissetmiyor olmam..
Bunlar haricinde hoşuma gidiyor, seviyorum.

bu nasıl bir evlilikle mutlu olacağınızı düşündüğünüze bağlı. yani aşk tutku heyecan mı istiyorsunuz yoksa rahat mutlu saygılı asgari düzeyde sevgi dostluk temelli bir evlilik mi? bu tarcih kişiye göre değişir. ben daha önce denedim bende sadece mantık olmuyor mesela kırıcı oluyorum saçmalıyorum ben seçimimi aşk ve tutkudan yana yaptım. aşk biter diyorlar hiç öyle bir şey yok. aşk tutku hep kalıyor evet heyecan olmuyor ama aşk ve tutkunun azaldığına inanmıyorum.

Aşk bitiyordur ama öle hemen değildir :KK64:Biz eşimle 1996 tanışdık çocuk sayılırdık daha ama ben aşık oldum eşimde öle daha ortaokuldaydık lise bitti 2003 de sözlendik 2008 de evlendik:KK68:hala aşığım eşime akşam eve gelince bi heyecan bi kıpırtı eşim ölemi bilmiyorum ama sevgisinden eminim :KK60: Bi şans verin aşk sonradan olabilir öyle bişey yaparki çarpılırsınız inş :-)

Aşk bitiyordur ama öle hemen değildir :KK64:Biz eşimle 1996 tanışdık çocuk sayılırdık daha ama ben aşık oldum eşimde öle daha ortaokuldaydık lise bitti 2003 de sözlendik 2008 de evlendik:KK68:hala aşığım eşime akşam eve gelince bi heyecan bi kıpırtı eşim ölemi bilmiyorum ama sevgisinden eminim :KK60: Bi şans verin aşk sonradan olabilir öyle bişey yaparki çarpılırsınız inş :-)
maşallah:nazar::nazar::nazar:

Bence şans vermelisin kendine, aşk zaten evlenince aynı aşk kalmıyor, zaten kalsa iyi olmaz evlenince o aşkın yerini başka daha õnemli şeyler alıyor.

Asik olmadigim biriyle iliski kuramam yani ne kadar iyi olursa olsun ben kalpteki hislere onem veririm mantikta onemli ama o hisler cok daha onemli .. saygi sart lakin bir insani sadece arkadas gibi goruyorsan iliski yasamak yanlis bence.. sizde arkadasca devam edersiniz bunda bir sakinca yok..

eger bisey hissetmiyorsaniz ileride ' beni ne doktorlar muhendisler istedii ' diyeceginiz doktor adayi oluyor kendisi demekki. sevgisiz evlilik olmaz. bunun uzun yillar gorusmekle fln ilgisi yok...evleneceginiz insan ,gordugunuzde - iste bu- dediginiz insandir... tabi istisnalar olabiliyor

Kızlar Merhaba.

Annemin sağlık sorunları sebebi ile 2 ay kadar hastanede kaldık.

Bu 2 aylık süreçte hastanede uzman bi doktor ile tanıştık, yani hastanede oyle pek konuşmadık, sadece operasyon sonrasıyla ilgili ve süreç ile ilgili konuşmalar oldu. Sadece onun nöbetci olduğu bir akşam kantinde karşılaştık, ve çay içtik.
10 dakika kadar sohbet ettik, gündelik konular ile ilgili..

Biz hastaneden ayrıldıktan sonra kendisi bana ulaştı, sistemde hastanın ve hasta yakınının numarası kayıtlıdır bilirsiniz. Neyse beni aradı, kan tahlili ve ultrason için kontrole çağırdı annemi. Gittik, ilgilendi işimizi hemen yaptırdı..

O günden beri mesaj atıyordu, sohbet ediyorduk boş vakitlerimizde telefonda. Moral veriyordu bana bu süreçle ilgili, destek oluyordu.

Benden ilk gördüğünden beri hoşlandığını, bende farklı birşeyler gördüğünden bahsetti, ailesine bile bahsetmiş. Benimle görüşmeye devam etmek istediğini, beni tanımak istediğini ve hatta aile kurmak istediğinden bahsetti. Bende tanımayı kabul ettim, 5-6 kez görüştük..

Çok iyi bi insan, ne desem yapıyor, birşey isterim diye ağzımın içine bakıyor, üzerime titriyor. Annem yemeğe davet etti bize, annemin bile dikkatini çekmiş, bu oğlan sana çok aşık, çok iyi çok harika gibi yorumlar yaptı. Ve annem onu övüp duruyor, çok çok sevmiş.
Zaten hastanedede şakalaşıyorlardı sürekli.

Şimdi sorunum şu ki, yaşı uygun, mesleği çok iyi, statü vs problemimiz yok, kişiliği çok iyi, benide seviyor, her konuda yardımcı, surekli birseyler yapmak icin buyuk caba gösteriyor.

Fakaaaaat; ben aşık değilim kızlar, insan olarak onu seviyorum.. Ama ona karşı heyecan duymuyorum, ayağımı yerden kesmiyor, görünce kıpır kıpır olmuyorum.

Tam istediğim gibi bir eş, hatta çevremdeki birçok kişinin hayallerini süsleyen birisi kişilik olsun meslek olsun, her açıdan çok iyi.

Ama benim içimi titremiyor kendisi, aşık hissetmiyorum. Boşlukta olduğum için bana kendimi iyi hissettirdiği için görüşüyorum sanki..

Onunla görüşmeye devam etmek %100 mantıklı gibi gözüküyor, ama sevgi olmadığı zamanda herşey eksik..

Bu arada birbirimize inanılmaz benziyoruz, göz yapısı ağız burun, erkek kardeşim olsa bu kadar benzer anca.

Sizce ne yapmalıyım, şans verip devam etmelimiyim, insan ilk görüşte aşık olmadığı birine sonradan aşık olabilir mi ?
İçimi kıpır kıpır etmese bile devam etmelimiyim ?

bulmuşsun bunama :)

X