Doktor Civanıım ??

İçinin kıpır kıpırlığı evlenince kalmıyor zaten, bitiveriyor ..
Ama sevgi denilen şey emekle büyüyüp besleniyor ..

Nedir bu doktor merakı anlamadım gitti.sadece sunu soracağım asık olmadığın adamla evlenip her gece aynı yatağa nasıl gireceksin?Nasıl hayatını bitlestireceksin asık olmadığın insanla?Sırf doktor diye değil mi?Asık olup evlenmek varken doktor sevdası uğruna gencliğine yazık edeceksin bence

ohh ağzına sağlık Allah askınızı daim etsin sonsuza kadar insallah.Ben de kesinlikle aşk olmadan evlilik yapılmaması taraftarıyım evli değilim ama insallah asık olduğım adamla evleneceğim birgün.Sen benim düsüncelerimin yasanmıs örneğisin.Aşık olmadan evlenmek nedir ya sonradan aşık olursun büyük yalan bence aşk daha evli değilken yoksa evlenince nasıl olacak ki?ben asık olmadığı adamlarla sırf statüsü icin evlenen kadınları asla onaylamıyorum kim ne derse desin:)

asik olmadigin/sevmedigin/hoslanmadigin ve niyeti belli olan (adam acilmis sonucta evlilik filan) insanla annenin davetine gitmenin mantigi nedir? umit vermek degil de nedir? ayrica bu nick ne
Konu sahibi daha önceki mesajlarında mesleğe asla takılmadığını, önemli olanın aşk olduğunu belirtmiş ama nick ve konu başlığı ayrı telden çalıyor.

Mesleğe önem vermiş halini cidden merak ettim

Doktor olduğu için evlenmek isteseydim aşk konusuna hiç takılmazdım zaten. Benim takıldığım nokta heyecan duymuyorum ama hoşumada gidiyor. Devam etmelimiyim etmemelimiyim ? Doktor olduğu için olsa hiç böyle bi soru sormazdım ki zaten.
Ayrıca benimde oldukça güzel bi mesleğim var, çok şükür maddi durumumuzda iyi. Kendi kendime fazlasıyla yetiyorum. Bir erkeğin eline bakıcak bir insan değilim ki doktor mühendis isteyim.

Mesleğe önem vermiyorum, konu bununla ilgili olduğu için aklıma bu geldi.
10 kez yazdım, azıcık mantıklı olun. Doktor olduğu için birlikte olsaydım aşk heyecan umrumda olmazdı, amaan doktor kocam olucak der devam ederdim yoluma. Benim sorduğum soru bu değil, heyecan duymuyorum ama seviyorum gibi hissediyorum, devam etmelimiyim yoksa aşık olup heyecan duyduğum biri daha mı doğru olur ?
Kaldı ki doktor demek zengin koca demek değil, benim aldığım maaştan çok aman aman bi farkı yok.

aşk olmadan hiç bi adamla olamam ben.
sırf iyi biri diye robota dönüşmenin gereği yok.

bilmem çok göreceli bir durum..eşimle mantık birlikteliği yapmak istedim..tanıştık..yüzüğüm takıldığında bile yuh be kızım sevmeden mi dedim kendime..bi de şimdi sor ama

Bence zamanla birşeyler hissedebilirsiniz. Kendinizi olumlu düşünmeye zorlayın. Eşimle ilk zamanlar sadece mantığım için görüşmüştüm zamanla aşık olduğumu ve sevgimin çoğaldığını hissettim. Şuan daha yeni 1 senelik evliyim ve hala aşığım gün geçtikçe büyüyen bir sevgi ile..

Ne duygu yeter tek başına ne de mantık.. İnsan deli gbi aşık olup evleniyor, tukeniyor o sevgi, tek başına olduğundan.. Salt mantık evliliği yapanlar da zamanla heyecan eksikliğini sorguluyor.. Mantıklı ask lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…