Doktor Civanıım ??

Kızlar Merhaba.

Annemin sağlık sorunları sebebi ile 2 ay kadar hastanede kaldık.

Bu 2 aylık süreçte hastanede uzman bi doktor ile tanıştık, yani hastanede oyle pek konuşmadık, sadece operasyon sonrasıyla ilgili ve süreç ile ilgili konuşmalar oldu. Sadece onun nöbetci olduğu bir akşam kantinde karşılaştık, ve çay içtik.
10 dakika kadar sohbet ettik, gündelik konular ile ilgili..

Biz hastaneden ayrıldıktan sonra kendisi bana ulaştı, sistemde hastanın ve hasta yakınının numarası kayıtlıdır bilirsiniz. Neyse beni aradı, kan tahlili ve ultrason için kontrole çağırdı annemi. Gittik, ilgilendi işimizi hemen yaptırdı..

O günden beri mesaj atıyordu, sohbet ediyorduk boş vakitlerimizde telefonda. Moral veriyordu bana bu süreçle ilgili, destek oluyordu.

Benden ilk gördüğünden beri hoşlandığını, bende farklı birşeyler gördüğünden bahsetti, ailesine bile bahsetmiş. Benimle görüşmeye devam etmek istediğini, beni tanımak istediğini ve hatta aile kurmak istediğinden bahsetti. Bende tanımayı kabul ettim, 5-6 kez görüştük..

Çok iyi bi insan, ne desem yapıyor, birşey isterim diye ağzımın içine bakıyor, üzerime titriyor. Annem yemeğe davet etti bize, annemin bile dikkatini çekmiş, bu oğlan sana çok aşık, çok iyi çok harika gibi yorumlar yaptı. Ve annem onu övüp duruyor, çok çok sevmiş.
Zaten hastanedede şakalaşıyorlardı sürekli.

Şimdi sorunum şu ki, yaşı uygun, mesleği çok iyi, statü vs problemimiz yok, kişiliği çok iyi, benide seviyor, her konuda yardımcı, surekli birseyler yapmak icin buyuk caba gösteriyor.

Fakaaaaat; ben aşık değilim kızlar, insan olarak onu seviyorum.. Ama ona karşı heyecan duymuyorum, ayağımı yerden kesmiyor, görünce kıpır kıpır olmuyorum.

Tam istediğim gibi bir eş, hatta çevremdeki birçok kişinin hayallerini süsleyen birisi kişilik olsun meslek olsun, her açıdan çok iyi.

Ama benim içimi titremiyor kendisi, aşık hissetmiyorum. Boşlukta olduğum için bana kendimi iyi hissettirdiği için görüşüyorum sanki..

Onunla görüşmeye devam etmek %100 mantıklı gibi gözüküyor, ama sevgi olmadığı zamanda herşey eksik..

Bu arada birbirimize inanılmaz benziyoruz, göz yapısı ağız burun, erkek kardeşim olsa bu kadar benzer anca.

Sizce ne yapmalıyım, şans verip devam etmelimiyim, insan ilk görüşte aşık olmadığı birine sonradan aşık olabilir mi ?
İçimi kıpır kıpır etmese bile devam etmelimiyim ?

İçinin kıpır kıpırlığı evlenince kalmıyor zaten, bitiveriyor ..
Ama sevgi denilen şey emekle büyüyüp besleniyor ..

Nedir bu doktor merakı anlamadım gitti.sadece sunu soracağım asık olmadığın adamla evlenip her gece aynı yatağa nasıl gireceksin?Nasıl hayatını bitlestireceksin asık olmadığın insanla?Sırf doktor diye değil mi?Asık olup evlenmek varken doktor sevdası uğruna gencliğine yazık edeceksin bence

aşk bir süre sonra var olmuyor ya da yok olmuyor... ben buna inanmıyorum. bizim 2 yılı evlilik olmak üzere 8 yılı geçkin bir beraberliğimiz var. aşkın biteceğini ben de düşünürdüm. ama bitmedi. bitecek olsa biterdi. Aşık olmadığınız biriyle evlenmek bana samimi gelmiyor. Evlilk sadece toplumsal onay iöçin yapılmıyor ki karşılıklı hayatınızı birbirinize adayacaksınız, hayatınız boyunca ikinizin çocuklarıyla ilgileneceksiniz. Aşk olmazsa zorluklara nasıl katlanılır?
(not:bahsettiğim aşk modeli türk dizilerindeki gibi saçma sapan bir bakışma değildir:KK70:)
ohh ağzına sağlık Allah askınızı daim etsin sonsuza kadar insallah:21:.Ben de kesinlikle aşk olmadan evlilik yapılmaması taraftarıyım evli değilim ama insallah asık olduğım adamla evleneceğim birgün.Sen benim düsüncelerimin yasanmıs örneğisin.Aşık olmadan evlenmek nedir ya sonradan aşık olursun büyük yalan bence aşk daha evli değilken yoksa evlenince nasıl olacak ki?ben asık olmadığı adamlarla sırf statüsü icin evlenen kadınları asla onaylamıyorum kim ne derse desin:)

asik olmadigin/sevmedigin/hoslanmadigin ve niyeti belli olan (adam acilmis sonucta evlilik filan) insanla annenin davetine gitmenin mantigi nedir? umit vermek degil de nedir? ayrica bu nick ne :KK53:
Konu sahibi daha önceki mesajlarında mesleğe asla takılmadığını, önemli olanın aşk olduğunu belirtmiş ama nick ve konu başlığı ayrı telden çalıyor.

Mesleğe önem vermiş halini cidden merak ettim

Nedir bu doktor merakı anlamadım gitti.sadece sunu soracağım asık olmadığın adamla evlenip her gece aynı yatağa nasıl gireceksin?Nasıl hayatını bitlestireceksin asık olmadığın insanla?Sırf doktor diye değil mi?Asık olup evlenmek varken doktor sevdası uğruna gencliğine yazık edeceksin bence

Doktor olduğu için evlenmek isteseydim aşk konusuna hiç takılmazdım zaten. Benim takıldığım nokta heyecan duymuyorum ama hoşumada gidiyor. Devam etmelimiyim etmemelimiyim ? Doktor olduğu için olsa hiç böyle bi soru sormazdım ki zaten.
Ayrıca benimde oldukça güzel bi mesleğim var, çok şükür maddi durumumuzda iyi. Kendi kendime fazlasıyla yetiyorum. Bir erkeğin eline bakıcak bir insan değilim ki doktor mühendis isteyim.

Konu sahibi daha önceki mesajlarında mesleğe asla takılmadığını, önemli olanın aşk olduğunu belirtmiş ama nick ve konu başlığı ayrı telden çalıyor.

Mesleğe önem vermiş halini cidden merak ettim

Mesleğe önem vermiyorum, konu bununla ilgili olduğu için aklıma bu geldi.
10 kez yazdım, azıcık mantıklı olun. Doktor olduğu için birlikte olsaydım aşk heyecan umrumda olmazdı, amaan doktor kocam olucak der devam ederdim yoluma. Benim sorduğum soru bu değil, heyecan duymuyorum ama seviyorum gibi hissediyorum, devam etmelimiyim yoksa aşık olup heyecan duyduğum biri daha mı doğru olur ?
Kaldı ki doktor demek zengin koca demek değil, benim aldığım maaştan çok aman aman bi farkı yok.

aşk olmadan hiç bi adamla olamam ben.
sırf iyi biri diye robota dönüşmenin gereği yok.

Kızlar Merhaba.

Annemin sağlık sorunları sebebi ile 2 ay kadar hastanede kaldık.

Bu 2 aylık süreçte hastanede uzman bi doktor ile tanıştık, yani hastanede oyle pek konuşmadık, sadece operasyon sonrasıyla ilgili ve süreç ile ilgili konuşmalar oldu. Sadece onun nöbetci olduğu bir akşam kantinde karşılaştık, ve çay içtik.
10 dakika kadar sohbet ettik, gündelik konular ile ilgili..

Biz hastaneden ayrıldıktan sonra kendisi bana ulaştı, sistemde hastanın ve hasta yakınının numarası kayıtlıdır bilirsiniz. Neyse beni aradı, kan tahlili ve ultrason için kontrole çağırdı annemi. Gittik, ilgilendi işimizi hemen yaptırdı..

O günden beri mesaj atıyordu, sohbet ediyorduk boş vakitlerimizde telefonda. Moral veriyordu bana bu süreçle ilgili, destek oluyordu.

Benden ilk gördüğünden beri hoşlandığını, bende farklı birşeyler gördüğünden bahsetti, ailesine bile bahsetmiş. Benimle görüşmeye devam etmek istediğini, beni tanımak istediğini ve hatta aile kurmak istediğinden bahsetti. Bende tanımayı kabul ettim, 5-6 kez görüştük..

Çok iyi bi insan, ne desem yapıyor, birşey isterim diye ağzımın içine bakıyor, üzerime titriyor. Annem yemeğe davet etti bize, annemin bile dikkatini çekmiş, bu oğlan sana çok aşık, çok iyi çok harika gibi yorumlar yaptı. Ve annem onu övüp duruyor, çok çok sevmiş.
Zaten hastanedede şakalaşıyorlardı sürekli.

Şimdi sorunum şu ki, yaşı uygun, mesleği çok iyi, statü vs problemimiz yok, kişiliği çok iyi, benide seviyor, her konuda yardımcı, surekli birseyler yapmak icin buyuk caba gösteriyor.

Fakaaaaat; ben aşık değilim kızlar, insan olarak onu seviyorum.. Ama ona karşı heyecan duymuyorum, ayağımı yerden kesmiyor, görünce kıpır kıpır olmuyorum.

Tam istediğim gibi bir eş, hatta çevremdeki birçok kişinin hayallerini süsleyen birisi kişilik olsun meslek olsun, her açıdan çok iyi.

Ama benim içimi titremiyor kendisi, aşık hissetmiyorum. Boşlukta olduğum için bana kendimi iyi hissettirdiği için görüşüyorum sanki..

Onunla görüşmeye devam etmek %100 mantıklı gibi gözüküyor, ama sevgi olmadığı zamanda herşey eksik..

Bu arada birbirimize inanılmaz benziyoruz, göz yapısı ağız burun, erkek kardeşim olsa bu kadar benzer anca.

Sizce ne yapmalıyım, şans verip devam etmelimiyim, insan ilk görüşte aşık olmadığı birine sonradan aşık olabilir mi ?
İçimi kıpır kıpır etmese bile devam etmelimiyim ?

bilmem çok göreceli bir durum..eşimle mantık birlikteliği yapmak istedim..tanıştık..yüzüğüm takıldığında bile yuh be kızım sevmeden mi dedim kendime..bi de şimdi sor ama :KK68::KK68::KK68:

Bence zamanla birşeyler hissedebilirsiniz. Kendinizi olumlu düşünmeye zorlayın. Eşimle ilk zamanlar sadece mantığım için görüşmüştüm zamanla aşık olduğumu ve sevgimin çoğaldığını hissettim. Şuan daha yeni 1 senelik evliyim ve hala aşığım gün geçtikçe büyüyen bir sevgi ile..

Ne duygu yeter tek başına ne de mantık.. İnsan deli gbi aşık olup evleniyor, tukeniyor o sevgi, tek başına olduğundan.. Salt mantık evliliği yapanlar da zamanla heyecan eksikliğini sorguluyor.. Mantıklı ask lazim :KK66:

X