- Konu Sahibi ipektuncer
Canım bizler tabi yaşadıklarımıza gözlemlerimize göre yorumlar yaparız ama kişi kendinden bilir işi demişler.Hayatını sen kendin organize edersin neye nasıl tahammüllü olduğunu yada tam tersini...ancak ben dahil birçok arkadaşım bakıcıyla büyüdü sorun yaşamadık.Çocukların için en doğru kararı kendin verirsin
Birde şöyle bir önerim olcak burdaki önerileri oku,yanlız kaldığın bir zaman zarfında iyice düşün,eline kağıt kalem al ve olayın sana getireceği senden alacağı şeyleri artı eksi die anlayabileceğin cümlelere dönüştür Ben böle kararsız kaldığım durumlarda mantıksal çerçeve matrisi denen bir planlama çıkarıyorum ona göre karar veriyorum :)hangi seçenek iyi sonuca getirirse o benim seçimim olur,yada artılar eksiler koyar sayısına göre karar veririm
Canım inan sürekli yazarak düşünüyorum, kendimce ağırlıklar veriyorum. ama gene netleşemiyor..:26:
Kızıma annem bakarken, hem hiç gözüm arkada değildi, hem de şöyle bir lüksüm vardı. Kızım hasta mı, izin alıp gidiyordum. Sırf özledim diye, erken çıkıyordum, süpriz yapıyordum. Eve gelip sürekli kızımla ilgileniyordum.
Ama buraya taşınınca anne lüksü kalktı bir defa. Gene hastalığında veya bir sebepten okula gidemeyecek olunca anneme götürüyorum. Çok da uzak değiliz. Ama hergün git-gel yapacak kadar yakın da değil. Ayrıca 2 çocuk olunca hangi biri için izin alacağım, hangisiyle kaliteli zaman geçireceğim..
Akşam 6 gibi evde olsam, kızım en geç 9 da yatıyor okulu olduğundan.
o 3 saat içinde hangisiyle ilgileneceğim, bilmiyorum ki kafam allak bullak.
evde olsam da bu defa ev işleri ile zaman kaybım olacak.
off..